Uporabno
1921 ogledov

Gorivo, ki zmanjša porabo in podaljša življenje motorju avtomobila

Petrol Q Max
1/5
Petrol
Življenjska doba vozila in tudi poraba goriva sta tesno povezani z gorivom, ki ga točite. Petrolova goriva Q Max, ki se kot prva ponašajo s prestižnim evropskim certifikatom, zmorejo oboje. Preverili smo, zakaj uporaba okolju prijaznih goriv Q max zmanjša porabo goriva in poveča vzdržljivost motorja.

Tako kot napredujejo vozila, napredujejo tudi goriva. Zato ni nepomembno, katero gorivo točite v vozilo. Finančni učinki se bodo poznali na kratek in na dolgi rok. Pri Petrolu priporočajo, da točite kakovostna goriva, ki bodo spremenila tudi vaš življenjski slog. Vrhunska goriva Q Max iz Petrola izboljšajo delovanje vašega avta, hkrati pa prispevajo k varovanju okolja.

Skrivnost je v revolucionarni tehnologiji

Pri Petrolu so nam izdali skrivnost goriv Q Max, ki so več kot le goriva - so rezultat dolgoletnih raziskav in inovacij, ki so združile najnovejšo tehnologijo in visoke standarde kakovosti. Izbira goriva Q Max je preprosta odločitev zaradi izjemnih lastnosti, ki presegajo običajna goriva.

Petrol Q Max | Avtor: Petrol Petrol

Pri Petrolu izpostavljajo revolucionarno Dual Action tehnologijo. Ta tehnologija omogoča izjemno čiščenje in zaščito motorja in deluje na dva načina: čisti in zaščiti. S pomočjo visoko učinkovitih aditivov goriva Q Max odstranjujejo nečistoče in usedline iz motorja, kar izboljšuje njegovo delovanje in povečuje njegovo življenjsko dobo. Hkrati pa aditivi v gorivih Q Max tvorijo zaščitno plast, ki preprečuje obrabo delov in podaljšuje življenjsko dobo motorja. Dual Action tehnologija je torej ključna za boljše delovanje vašega motorja in varčevanje z gorivom.

Goriva Q Max so zasnovana tudi tako, da izboljšajo učinkovitost vašega motorja in posledično zagotavljajo manjšo porabo goriva. To pomeni, da boste prihranili denar, hkrati pa boste prispevali k zmanjšanju emisij CO2. Uporaba Q Max namreč zagotavlja čistejši motor in posledično nižje emisije dušikovih oksidov in trdnih delcev. Z manjšo porabo goriva pa se zmanjša tudi poraba fosilnih goriv.

Petrol Q Max | Avtor: Petrol Petrol

Neodvisna preverjanja potrdila kakovost goriv

Dual Action tehnologija v gorivih Q Max zagotavlja tudi trajnejšo zaščito vašega motorja. To pomeni, da bo vaš motor deloval bolje in dlje časa, kar se bo na dolgi rok pokazalo tudi pri nižjih stroških lastništva vozila.

Pri Petrolu pravijo, da so delovanje tehnologije in kakovost goriv Qmax preverili in dokazali z mednarodnimi motornimi in terenskimi testi, ki so podvrženi kompleksnemu sistemu nadzora kakovosti v Petrolovem naftnem laboratoriju. Njihovo kakovost pa so potrdili tudi v Evropskem združenju za kakovost (EOQ) s sedežem v Bruslju. Pri Petrolu s ponosom povedo, da so njihova goriva kot prva prejela evropski certifikat kakovosti EQTM. Posebna nagrada je sledila tudi s strani uporabnikov Petrolovih goriv s priznanjem Izbrana znamka zaupanja leta 2024.

"Začnite voziti pametno in izberite preverjeno kakovostna goriva, ki skrbijo tako za vaš avto kot tudi za okolje," še sporočajo iz Petrola.