Uporabno
1973 ogledov

Greste na dopust? Za popolne počitnice upoštevajte te 3 namige!

1/7
Kako si pa vi predstavljate sanjski dopust?
Vse, ki se boste na lepše odpravili že med prvomajskimi prazniki, od počitnic loči le še nekaj dni! Že veste, kje in kako jih boste preživeli? Za vas smo pripravili 3 predloge, ki vam bodo pričarali še bolj sanjski oddih.

1. Destinacija, ki vam je pisana na kožo

Radi poležavate na plaži ali pa se raje potepate v gorah? Vas mikajo vroče poletne temperature ali prisegate na svež alpski zrak? Za vse se najde pravo mesto, pomembno je le, da izberete destinacijo, ki vam je pisana na kožo. Prej jo boste izbrali, več možnosti boste imeli, da najdete tudi ustrezno nastanitev.

 | Avtor: Vzemite televizijo s seboj na pot. Vzemite televizijo s seboj na pot.

2. Na pot z dobro knjigo

Le kaj je bolj dopustniškega od sproščanja ob zanimivem čtivu? Vprašajte se, kdaj ste zadnjič prebrali knjigo, ki se vam je resnično vtisnila v spomin. Za nove knjižne uspešnice pobrskajte po forumih, obiščite knjigarno ali vprašajte za nasvet knjižničarja. Ne pozabite, branje je za možgane kot telovadba za telo.

 | Avtor: Naj vam družbo dela dobra knjiga. Naj vam družbo dela dobra knjiga.

3. Preživljanje večerov ob najljubši seriji

Da vas počitnice ne bodo oddaljile od vaših najljubših televizijskih vsebin, vam Telemach z vodilno satelitsko televizijo v regiji Total TV ponuja sezonski predplačniški paket MORJE, ki vam za kar 4 mesece omogoča brezskrbno uživanje ob najbolj priljubljenih programih. Paket MORJE je prava izbira za vse, ki se tudi na počitnicah ali ob podaljšanem koncu tedna radi sproščate ob televiziji, pogledate športno tekmo ali dober film. Zakaj bi zaradi dopusta izpustili svojo najljubšo serijo?

Total TV | Avtor: Za idealen oddih izberite paket MORJE. Za idealen oddih izberite paket MORJE.

Izbirate lahko med:

  • predplačniškim paketom z vso opremo, potrebno za spremljanje televizije, za samo 199,00 EUR,
  • predplačniškim paketom z osnovno opremo za 149,00 EUR.

Plačilo je enkratno. Več informacij je na voljo tukaj.