Uporabno
415 ogledov

Hokejisti SŽ Olimpija znajo poskrbeti za dobro tekmo, med odmori pa za šov z dobrim namenom

SŽ
Za hokejisti Slovenskih železnic Olimpija je odličen redni del sezone v Alpski hokejski ligi, v kateri so osvojili drugo mesto in osvojili številne simpatije obiskovalcev. Trenutno bijejo boj za polfinale lige, na tribunah pa jih spodbujajo številni znani Slovenci.

Na ledu se ne dogaja samo v času tekme temveč tudi med odmori. Gledalcem popestrijo dogajanje znani Slovenci s streljanjem na gol za dober namen.  Odzvali so se že nekdanji olimpijci, polfinalistke izbora za miss Slovenije in aktualna miss Slovenije Lara Kalanj, ki je tudi velika športna navdušenka. Večina deklet je bila prvič na hokejski tekmi in bile so preprosto navdušene. Tudi streljanje na gol jim je šlo odlično od rok in brez strahu so poprijele za hokejsko palico. 

Na zadnji četrtfinalni tekmi med SŽ Olimpija in ekipo Rittner Buam je čast prvega ploščka pripadla misici Lari Kalanj, po tekmi pa so se simpatični hokejisti z veseljem tudi fotografirali z miss Slovenije. Razpoloženje je bilo še toliko boljše, ker so fantje prepričljivo zmagali. 

SŽ | Avtor: