Uporabno
41689 ogledov

Hotel, ki omogoča testiranje in unovčenje turističnih bonov

Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož
Pogoj PCT je že nekaj časa naša nova realnost. Če hočete te dni kjer koli prespati, pa najsi gre za apartma, kamp ali hotel, potrebujete ustrezno covidno potrdilo, s katerim dokazujete, da ste prebolevnik, cepljeni ali da imate negativen izvid testa. A če se odločite poletni dopust preživeti v Hotelih LifeClass Portorož, vam je veliko prihranjeno. Hitri test lahko namreč opravite takoj ob prihodu v Portorož, prav tako lahko pri njih unovčite tako lanske kot letošnje turistične bone.

Ko smo že upali, da bomo po letu in pol življenja z novim koronavirusom končno malce lažje zadihali in začeli spet potovati, je po svetu zakrožila še bolj nalezljiva delta različica virusa, zaradi katere mnoge države, vključno s Slovenijo, že pospešeno sprejemajo nove zaščitne ukrepe.

Med drugim je vlada v četrtkovem uradnem listu uvedla nekatere spremembe pri pogoju PCT (P – prebolevnik, C – cepljeni ali T –testirani). Testi, ki so potrebni za udeležbo na prireditvah, verskih obredih in javnih shodih, po novem veljajo krajši čas, in sicer hitri antigenski testi 48 ur od odvzema brisa, PCR testi pa 72 ur od jemanja brisa. Poleg tega morajo ponudniki blaga in storitev pred vstopom v gostinske lokale, igralnice in nastanitvene obrate ter pred uporabo žičniških naprav preverjati izpolnjevanje pogojev PCT za potrošnike. 

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

V Hotelih LifeClass Portorož poskrbeli za testiranje

Pogoj PCT velja torej tudi za turistične nastanitve, vključno s hoteli. Da bi svojim gostom prihranili vsaj nekaj birokracije, ki mnoge spravlja ob živce in jih odvrača od tega, da bi kamorkoli sploh šli, so v Hotelih LifecCass Portorož za vse, ki še niste cepljeni ali prebolevniki, poskrbeli za samoplačniško hitro testiranje v covid točki. To se odvija v neposredni bližini hotela oziroma Café Centrala, v galeriji San Marco.

Testiranje poteka vsak dan, med 9. in 11. uro, po dogovoru pa je možno tudi testiranje zunaj delovnega časa, a le po predhodni najavi. Cena hitrega testa je od 20 € dalje, vanjo pa je že vključena izdelava pisnega potrdila v treh jezikih.

Da bo oddih v Hotelih LifeClass Portorož zares brezskrben in da se boste lahko povsem sprostili ter prepustili razvajanju, so dodatno izpopolnili tudi hotelske varnostne in higienske standarde. Med drugim skrbijo za redno dezinfekcijo hotelskih skupnih prostorov in površin ter sob, v restavracijah je zagotovljena manjša gneča, mize in stoli so med seboj razmaknjeni vsaj meter in pol, ustrezni zaščitni ukrepi veljajo tudi pri uporabi wellness storitev.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

Sprejemajo lanske in letošnje turistične bone

Novica, ki razveseljuje mnoge, je tudi ta, da v Hotelih LifeClass Portorož sprejemajo turistične bone – tako lanske kot letošnje. Turistične bone lahko porabite za namestitev ali pa jih unovčite za romantično večerjo v dvoje. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite ustrezen obrazec za unovčenje turističnih bonov in ga ob prijavi v hotel izročite na recepciji.

V Hotelih LifeClass Portorož so za vas pripravili posebne ponudbe za pare, družine, seniorje ter kolesarske navdušence. Ne zamudite!

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

V Portorož po dozo zdravja in popolno sprostitev

Zakaj bi na morje potovali ure in ure, če imate prečudovito slovensko obalo na dosegu roke? Piranski zaliv ponuja toliko možnosti, od plavanja do kolesarjenja in sprehodov ter pohodništva. Zaradi bližine Sečoveljskih solin je tudi prava zakladnica negativnih ionov, ki dokazano krepijo imunski sistem, spodbujajo regeneracijo telesa in duha, pospešijo miselne procese in odpravljajo utrujenost. Če pa k vsemu temu dodate še jutranje razgibavanje na plaži Meduza, plavanje v morju ali v bazenih Term Portorož ter družinsko terapijo v solni sobi Thalasso centra, dobite pravi zdravilni koktajl.

Za res popolno sprostitev in odklop vam v LifeClass resortu na hotelski plaži Meduza ponujajo v najem vrtni paviljon ali paviljon na pomolu, kjer se boste lahko še dodatno umaknili in našli svoj mir. Poleg tega se lahko na plaži prepustite veščim rokam LifeClass maserjev v kotičku Wellness on the Beach ali pa obiščete prenovljeno sončno teraso v sklopu Grand Hotela Portorož.

Ker je pred vrati nov vročinski val in je polovica poletja še pred nami, nikar ne odlašajte in si svoj oddih v Hotelih LifeClass Portorož rezervirajte še danes! In sicer prek elektronske pošte booking@lifeclass.net ali na številki 05 692 9001.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož