Uporabno
27 ogledov

Huawei FreeBuds Lipstick: modne, udobne in s kakovostnim zvokom

Huawei Huawei
Globalno tehnološko podjetje Huawei predstavlja posebno različico brezžičnih slušalk FreeBuds Lipstick. Z luksuznim oblikovanjem in najsodobnejšimi tehnologijami nudijo osupljiv videz in odlično zvočno izkušnjo.

Za obliko novih brezžičnih slušalk, ki jim v svetu ni podobnih, je zaslužna skupina oblikovalcev v Pariškem raziskovalnem centru za estetiko. S čudovitim ohišjem iz nerjavečega jekla izžarevajo plemenitost in razkošje ter se obenem z zaobljenimi loki in fino obdelavo poklanjajo harmoniji in estetiki. Odišavljena darilna embalaža1 dodaja še kanček razburljivosti temu unikatnemu izdelku.

Polnilna škatlica za ušesna čepka iz nerjavečega jekla je odporna proti koroziji in obrabi. Izdelana je v zapletenem procesu iz 30 samostojnih postopkov, vključno s poliranjem, da je površina gladka kot zrcalo. Obenem ima za magnetno zasnovo zapiranja pokrova značilen zvok "klik", ki ga povezujemo z izdelki kozmetične industrije. Slušalke Huawei FreeBuds Lipstick so na voljo v glamurozni barvni kombinaciji črne, zlate in rdeče, saj imajo izbrane barve šminke globlji pomen. Črna predstavlja skrivnost, zlata simbolizira prestiž, rdeča pa navdušuje in očara.

Novo iz Huawei

Poleg omejene serije brezžičnih slušalk atraktivnega videza šminke FreeBuds Lipstick je Huawei na nedavni predstavitvi na Dunaju pokazal še novosti za naslednje mesece. Seveda moramo najprej omeniti telefon srednjega razreda Huawei nova 9. Veliko pozornosti pa je pritegnila tudi pametna ura Huawei Watch GT 3. Neopažen pa ni ostal niti telefon Huawei nova 8i, ki navdušuje z izjemno ceno 349 €.

Udobno izničevanje hrupa in izjemen zvok

Slušalke Huawei FreeBuds Lipstick podpirajo kakovosten zvok visoke ločljivosti. Kot bistven element odlične izkušnje poslušanja je rezultat naprednega inženirskega dela in klasične dinamične strukture zvočnega gonilnika z membrano večjega obsega. Ta podpira zvočne frekvence do 40 kHz, izboljša srednje in visoke tone do te mere, da so nižji izrazitejši, ter omogoča uživanje v močnejšem in poglobljenem zvoku. Poleg izredno zmogljive strojne opreme so za kakovosten zvok zaslužne tudi funkcije programske opreme, ki krasijo vse avdio izdelke družbe Huawei.

Tudi najnovejše Huaweieve slušalke so odprtega tipa. Oblika notranjega dela ohišja ušesnih čepkov je rezultat analize več kot 10 tisoč človeških ušes2 in obsežne analize stresa na osmih delih ušesa, kar poleg odličnega zvoka zagotavlja vrhunsko udobje nošenja. S tehnologijo samodejnega prilagajanja AEM EQ slušalke zaznajo obliko ušesnega kanala in način nošenja ušesnega čepka, da lahko optimalno prilagodijo izenačevalnik zvoka. Uporabniki lahko v aplikaciji Huawei AI Life sicer izbirajo med tremi nastavitvami izenačevanja. Uravnoteženim, ki je privzet, ali načinoma, ki ojačata visoke ali nizke tone.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Pametna povezljivost za brezhibno izkušnjo

Slušalke Huawei FreeBuds Lipstick omogočajo preprosto povezavo preko vmesnika Bluetooth z vsakim pametnim telefonom s sistemom Android ali iOS. Prav tako je omogočeno seznanjanje z bližnjimi pametnimi telefoni, tabličnimi ali prenosnimi računalniki, na katerih se pojavi prijavno okno in podpirajo sočasno povezavo z dvema napravama. Nastavitve upravljanja slušalk z dotikom lahko sicer uporabnik pregleduje in prilagaja v aplikaciji Huawei AI Life 33.

Poleg udobnih in gladkih načinov za povezovanje lahko slušalke posnamejo zvok visoke ločljivosti oziroma z vzorčenjem 48 kHz4. Uporabnik mora v aplikaciji AI Life vklopiti možnost snemanja okolice, da ujamejo razburljive zvoke, in s tem dodatno začini na primer potovalni vlog.

Da bi bila izkušnja uporabe kolikor je le mogoče nemotena, je Huawei izboljšal življenjsko dobo baterij. Z izključenim aktivnim izničevanjem hrupa bateriji v ušesnih čepkih zadoščata za do 4 ure, medtem ko je v polnilni škatlici dovolj energije za do 22 ur. S tem je omogočeno brezskrbno uživanje v najljubših skladbah. Povsod in kjerkoli.

Kdaj bodo slušalke Huawei FreeBuds Lipstick na voljo pri nas še ni točno znano, priporočena cena pa bo 249 evrov.

Več informacij o novostih Huawei obiščite: consumer.huawei.com/si

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centorv, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po celem svetu.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook
YouTube
Instagram
Skupnost