Uporabno
1394 ogledov

Huawei Watch GT 2 Pro je popolna partnerka za naprave Android in iOS

Huawei GT 2 Pro
1/3
Huawei
Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je odlična spremljevalka med telesno vadbo in spremljanjem zdravstvenega stanja. Z aplikacijo Zdravje pa boste z lahkoto preverili zbrane podatke v okolju mobilnih sistemov Android ali iOS.

Najnovejša pametna ura z vodilno vlogo na trgu nosljivih naprav Huawei Watch GT 2 Pro odlično deluje s pametnimi telefoni Android in iOS, medtem ko bo aplikacija Zdravje zagotovila, da lahko spremljate statistko telesnih in zdravstvenih podatkov. Kako?

Korak 1: Namestite aplikacijo Zdravje (Huawei Health)

Huawei GT 2 Pro | Avtor: Huawei Huawei

Na pametnih telefonih Huawei je ta v večini primerov že naložena, medtem ko jo na drugih najhitreje najdete s skeniranjem kode QR s škatlice, v kateri ste uro prejeli. Potem jo le še prenesete iz trgovine AppGallery ali Google Play in zaženete postopek nameščanja.

Pametno uro Watch GT 2 Pro je mogoče seznaniti tudi za Applovimi napravami s sistemom iOS. Iz tamkajšnje trgovine morate podobno kot v okolju sistema Android prenesti in na napravo namestiti aplikacijo Huawei Health.

Korak 2: Spremljajte svoj napredek

Po seznanitvi pametnega telefona in pametne ure Huawei Watch GT 2 Pro, kjer gre mimogrede za hiter, preprost in zanesljiv proces, lahko svoje zdravje nadzirate na več ravneh zahvaljujoč inovativnim tehnologijam, kot sta Huawei TruSeen 4.0+ za beleženje srčnega utripa in Huawei TruSleep za ocenjevanje kakovosti spanja. Obenem bo aplikacija Zdravje beležila raven stresa in kisika v krvi (SpO2). Poleg celovitega in natančnega beleženja telesnih vadb, če ste zaljubljeni v kakšno koli obliko rekreacije, s pomočjo podpore več kot 100 športnih načinov.

Celosten ekosistem naprav

Huawei GT 2 Pro | Avtor: Huawei Huawei

Pametna ura je idealna spremljevalka telefona Huawei P smart 2021, ki je sicer le ena od naprav, ki jih je Huawei predstavil nedavno. Pridružuje se seriji telefonov Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, brezžičnim slušalkam FreeBuds Pro in FreeLace Pro s sistemom aktivnega dušenja hrupa, pametni športni uri Watch Fit ter prenosnim računalnikom MateBook D14, MateBook D15, MateBook 13, MateBook X in MateBook X Pro, ki jih odlikujejo zmogljivost, kompaktnost in tehnologija Huawei Share za hitro povezovanje z mobilnimi napravami.

Za več informacij obiščite spletno povezavo.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Huawei GT 2 Pro | Avtor: Huawei Huawei

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si