Uporabno
1978 ogledov

Idealna obutev za poletne počitnice znamke Dedoles!

Dedoles Dedoles
Živahna, barvita, izvirna, predvsem pa udobna.

Vse to je nova kolekcija poletne obutve znamke Dedoles. Udobni poletni natikači in japonke bodo v trenutku popestrili vsako poletno kombinacijo. Edinstvene barvne kombinacije in vzorci so videti odlično v kombinaciji s kopalkami, športnimi oblačili in celo elegantnimi kombinacijami. Udoben nepremočljiv material je idealen za vsako poletno vreme - tako vroče in sončne dni kot tudi močne poletne nevihte.

Dihanje in udobje v vročih poletnih dneh 

Ni se vam več treba izogibati prodnatim plažam, ki so polne vročih kamenčkov! Dedoles vam prinaša popolno obutev za plažo v dveh priljubljenih modelih - natikačih in japonkah. So barviti, uniseks in lahko jih kombinirate skoraj z vsem. Mehki material vam zagotavlja popolno udobje med hojo. Kaj bi bilo lahko bolj udobno v vročih dneh kot par zračnih čevljev z odprtimi prsti, kajne? 

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Zdrsnite v poletje 90-ih 

Dobesedno. Odpotujte nazaj v preteklost in se spomnite najstniških filmov iz 90. let prejšnjega stoletja, v katerih so vsi nosili klasične natikače. In poleti 2021 se ta vrsta obutve z manjšimi spremembami vrača na oder - v drznih barvah in vzorcih. Samo dodajte nekaj sponk v obliki metuljev in mini nahrbtnik za ikoničen videz 90-ih. Ti najboljši natikači, na voljo v osnovnih in igrivih različnih modelih, vam bodo zagotovo pomagali popestriti vsako vsakdanjo kombinacijo. 

Trend japonk, navdihnjen z desetletjem '00 

Niso vsi ljubitelji penastih japonk, ki se večinoma nosijo na plaži. A po enem letu zaprtja so očitno celo modni oblikovalci spoznali potrebo po udobju v vseh okoliščinah. Japonke so tako postale še en poletni trend leta 2021, ki ima korenine v preteklosti, natančneje v najslajšem slogu, navdihnjenem z desetletjem '00. Dedoles ima na voljo japonke v različnih barvah in vzorcih, tako da lahko vsakdo izbere tiste, ki so mu najbolj všeč! 

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Dedolesovi natikači sploh niso dolgočasni 

Ravno nasprotno! So kot češnja na torti vaše oblačilne kombinacije. So barviti, igrivi in ​​v hipu privabijo nasmeh na vsak obraz. Ti natikači se ne ujemajo, a vseeno skupaj tvorijo popoln par. So kot dvodelna zgodba, ki se začne na enem čevlju in konča na drugem. Če je na desni glava jazbečarja, lahko na levi pričakujete njegovo telo. Skupaj ustvarita popolno sliko. 

Drugi primer je, da en natikač dopolnjuje značaj drugega. Na enem je mačka, na drugem pa tačke, na desni je žoga, na levi pa nogometno igrišče. Ali pa morda morje, polno čolnov, na desnem čevlju in mornarske črte na drugem. A to še ni konec! Tema enega Dedolesovega natikača lahko zajame tudi značilnost drugega. Na desnem čevlju boste morda videli vrč piva, na levi hmelj, na desni melone in češnje ter na levi njihova semena in zrna. 

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Ko gre za modno znamko Dedoles, domišljija resnično ne pozna meja. Ne glede na to, ali je vaš slog bolj vsestranski in nevtralen ali noro barvit in zabaven, lahko vsak najde nekaj zase. Vsak bo resnično prišel na svoj račun. Ne samo strastni gurmani, nadarjeni umetniki, vseživljenjski mornarji ali lastniki hišnih ljubljenčkov, ampak tudi vrtnarji in ljubitelji piva. Kar naprej, pogumno izberite svoj par!