Uporabno
2067 ogledov

Imaš rojstni dan? Pripravi ''karaoke zabavo'' za vse povabljene!

Samsung Samsung
Rojstnodnevna zabava se približuje, vi pa ne veste, kako bi jo popestrili? Ali gre za otroško zabavo, ali zabavo za odrasle, nikjer ne smeta manjkati ti dve napravi, ki bosta poskrbeli za pravo vzdušje. Kombinacija dveh Samsung naprav bo naredila pravo zabavo.
Novi pametni telefon Samsung Galaxy S21 FE 5G, bo poskrbel za dolgotrajno predvajanje glasbe in čudovite fotografije, edinstven projektor Freestyle pa za vzdušje in ostalo zabavo.

 


Za pripravo zabave oziroma pravega karaoke koncerta navadno potrebujete ogromno opreme, velikokrat prav zaradi tega misel opustite. Sedaj pa je tu rešitev, da boste z veseljem vse postavili in to še večkrat ponovili. Potrebujete le pametni telefon in projektor Freestyle in zabava se lahko prične, ali je ta v vaši dnevni sobi, garaži ali na terasi. Ta duet bo poskrbel za karaoke, pametni zvočnik, svetlobne učinke in ustvarjanja spominov s svojimi najdražjimi.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Projektor Freestyle za zabavo

Po glasbenem ogrevanju sledi petje največjih uspešnic. Ponavadi bi zadostoval le zvočnik, kaj pa če pride do želje za prireditev pravega koncerta za karaoke? Priprava je sedaj preprosta. Projektor je na pripravljen za uporabo v treh korakih – postaviš, priključiš na telefon in poiščeš površino za sliko. Edinstvena prednost projektorja Freestyle je prav prenosljivost, saj ga lahko postavite na katerokoli mesto v ali izven hiše. Vsa besedila za karaoke koncert bo projiciral na katerokoli podlago, saj sam prilagodi sliko. Ponaša se z izjemnimi funkcijami samodejnega izenačevanja, izravnavanja in ostrenja. Sliko sam prilagaja glede na kot podlage in zagotavlja sorazmerno sliko, hkrati pa je ta kristalno čista. Slika je velika do 254 cm, njegov 360-stopinjski prostorski zvok pa nudi izjemen užitek v zvočni izkušnji kinematografske kakovosti.

Postavite in premikate ga lahko poljubno, saj ni strahu, da bi se kdo od povabljenih zapletel v kable. Projektor je namreč združljiv z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in izhod 50W/20V ali več, zato so tudi premiki iz prostora v prostor brez težav, težak je le 830 gramov. Ko je koncerta konec, se zabava in druženje lahko še vedno nadaljuje. Ambientalni način poskrbi, da se projektor spremeni v pametni zvočnik ter analizira glasbo in projicira vizualne učinke - zabavi doda videz disco kluba. Ob prihodu torte za slavljenca lahko pripravite v ozadju še pravi ognjemet in priljubljeno pesem.


Pametni telefon navdušuje z lastnostmi serije Galaxy S21

Prava zabava ima vedno dobro glasbo ves večer. Že ob prihodu gostov dober seznam predvajanja napoveduje odlično zabavo. Prav zaradi vzdržljive 4500 miliamperurne baterije je na voljo dolgotrajno poslušanje glasbe prek telefona. V primeru prazne baterije lahko aparat napolnite do 50 % s 25 W super hitrim polnjenjem v samo pol ure in že lahko nadaljujete z uporabo.

Brezhiben zaslon Dynamic AMOLED 2X, ki zagotavlja najvišjo ločljivost in visokokakovosten grafični zaslon, medtem ko bo njegova hitrost osveževanja zaslona s 120 Hz zagotovila neverjetno gladko uporabniško izkušnjo. Ostrina, grafika in kakovost slike bo navdušila tako igralce iger kot tudi vse druge uporabnike. Glasbeni videospoti bodo videti odlično. Stopnja odziva na dotik znaša 240 Hz in zato bo brskanje po seznamih predvajanja z bliskovito hitrimi odzivnimi zmogljivostmi.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Ujemite trenutek s S21 FE 5G

Vsaka zabava mora imeti tudi skupinsko fotografijo vseh prijateljev. Pripravite ozadje s Freestyle projektorjem  in kasneje ne boste potrebovali urejanja fotografije, saj bo ozadje že pripravljeno. Lahko pa z zrcaljenjem zaslona pripravite celotno skupino in vsak bo na posnetku izgledal odlično brez ponavljanja. Seveda pa potrebujete še izjemno kamero, ki jo ima Galaxy S21 FE 5G.

Da boste shranili vse spomine, so tukaj kar štiri kamere. Na hrbtni strani 12 MP ultra široka kamera, širokokotna z 12 MP in 8 MP telefoto kamera, sprednja kamera s 32 MP pa omogoča vrhunske selfije.  Za  tiste posebne posnetke pa je tu možnost hkratnega snemanja. V objektiv boste tako ujeli dogajanje na vsaki strani zabave. Seveda se dobra zabava potegne pozno v noč, tu pa je na voljo izboljšan nočni način, ko je svetloba slabša. Posnetki vas ne bodo razočarali, tudi če boste snemali v nočnih urah. Če želite približati dogajanje na nasprotni strani sobe ali na koncu travnika, uporabite 30-kratni Zoom Space, ki s funkcijo zaklepa povečave zmanjša tresenje ob povečavi in tako slike niso popačene.

Postani zvezda

Naveza telefona in projektorja je odlična. Svetujemo vam, da si na svoj telefon brezplačno namestite še aplikacije za karaoke. Ena izmed teh je tudi StarMaker, ki bo karaoke povzdignila še na višji nivo. Povezava Galaxy S21 FE 5G in Freestyle vam nudi snemanje in predvajanje videa hkrati. Posnemite se medtem, ko se spreminjate v spletno zvezdo, besedilo in slika pa se projicira na steno. Vse skupaj pa lahko takoj delite na družbenih omrežjih. Na voljo je ogromno aplikacij za karaoke, le izberite tisto, ki ustreza vam in vaši družbi. Vaš pametni telefon Galaxy S21 FE 5G in projektor Freestyle se povežeta brez težav, le z nekaj dotiki.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Prednaročite projektor Freestyle in prejmite kar dve izjemni darili

Projektor Freestyle je zdaj na voljo v Sloveniji za prednaročila po ceni 1.009,00 €, za darilo (do razprodaje zalog) pa prejmete zaščitni etui za Freestyle in tablico Galaxy Tab A8 3 + 32 GB Wifi. Dodatne informacije o prednaročilu najdete na povezavi. Več informacij o projektorju Freestyle najdete na https://www.samsung.com/si/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/.

Pametni telefon Galaxy S21 FE 5G je na voljo pri pooblaščenih ponudnikih in trgovcih. Izbirate lahko med tremi barvnimi odtenki, in sicer: belo, grafitno in sivko. Priporočena maloprodajna cena znaša 749,90 €. Za vse ključne funkcije pametnega telefona Galaxy S21 FE 5G pa obiščite https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung