Uporabno
81 ogledov

Inovativni pri izbiri postelje – izberite pravi stil

Furnitura Furnitura
Ste v postelji dovolj inovativni? Veste, kaj je moderno, kaj je tista večna klasika in kaj bi vam in vašemu partnerju najbolj ustrezalo?

Poglejmo, kaj na področju posteljnih stilov ponuja aktualni trg. Poleg dizajna oz. oblike posteljnega okvirja ne smete zanemariti materiala in kakovosti izdelave. Slednja sta med seboj prepletena, bolj kot se zdi na prvi pogled. Naj vaša nova postelja izgleda moderno, služi svojemu namenu in vas razvaja še mnogo let.

V članku z vami delimo še nekaj odličnih predlogov stilov postelj oz. njihovih oblik. Izberite tisto, ki najbolj ustreza vašemu okusu in značaju.

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

Nakup postelje – kako se ga lotiti?

Poplava informacij in prenasičenost spleta z različnimi ponudbami lahko privedeta do tega, da podvomimo o svojih odločitvah glede nakupa postelj. Pri tem imamo v mislih tudi kompletne postelje, denimo vzmetnice, pode in okvirje. Dandanes so postelje na voljo v več različnih materialih, barvah, dizajnih in dimenzijah.

Pri posteljah lahko izbiramo med pestro ponudbo različnih stilov, za katere je priporočljivo, da se med seboj ujemajo s preostalim pohištvom. Pri izbiri postelje si dovolite biti drzni in nekoliko prekršiti stilske omejitve. Poglejmo, kateri so najpogostejši stili postelj.

Moderne postelje za vsako spalnico

Lesene postelje odlikujeta visok sijaj in večinoma svetel les. Postelje v nežnih in svetlih barvah z dovršenim in elegantnim dizajnom poskrbijo za prijeten in moderni pridih, ki se odlično poda v vsak prostor. Večna klasika, s katero ne morete zgrešiti!

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

Boxspring postelje za maksimalno udobje med spanjem

Postelje sestojijo iz dveh ali treh komponent (spodnja vzmetnica, vzmetnica z vzmetnim jedrom in posteljni nadvložek) in slovijo po nekoliko trši strukturi ležišča. Postelje z osnovnim vzmetenjem in mehkejšo žimnico omogočajo udobje med spanjem in ergonomsko oblikovanost telesu, zato hrbtenica ostaja v svojem naravnem položaju. Dvignjena žimnica pa olajša vstajanje s postelje, zato je odlična izbira za vse, ki imate težave s koleni in križem.

Klasične postelje za popolno sprostitev

Ste vedeli, da v povprečju prespimo tretjino svojega življenja? To je dodaten razlog, da nakupu klasične postelje posvetimo posebno pozornost. Izberite posteljni okvir in mu dodajte poljubno vzmetnico ter posteljno ležišče ali letev. Tovrstne postelje se odlično obnesejo v modernih spalnicah!

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

Retro/vintage postelje

Vintage postelje s pridihom staromodnosti, tradicionalnosti in ščepcem romantike poskrbijo za pravljično vzdušje in vas popeljejo v nostalgična štirideseta oz. petdeseta.

Romantično/rustikalne postelje

Elegantne kovinske postelje so prava izbira za popestritev vaše spalnice. Kombinacija kovine in lesa poskrbi za romantičen videz vašega ležišča in v vaš prostor vnaša pridih elegance.

Minimalistične postelje

Minimalistične postelje ustvarjajo popoln prostor za sprostitev in počitek. Lesene postelje oz. postelje iz masivnega lesa slovijo po svoji vzdržljivosti, zahvaljujoč kakovostnemu lesu. So nepogrešljiva izbira za vse, ki prisegate na preprostost in načelo »manj je več«.

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

Zakaj je nakup postelje preko spleta dobra rešitev?

Nakup postelje preko spleta prinaša številne prednosti, med drugim omogoča velik izbor pohištvenih kosov in pregledno izbiro. S spletnim nakupom boste prihranili tudi na času in se tako izognili nepotrebnim čakalnim vrstam. Prav tako so spletne cene postelj občutno nižje, saj spletni trgovci poslujejo z nižjimi stroški. Furnitura je najbolj priljubljen spletni ponudnik, ki vam celo garantira 100 % najnižje cene v Sloveniji, zato boste tam za manj denarja dobili visoko kakovostne izdelke. Njihova showroom izkušnja bo poskrbela za ogled pohištvenih kosov v živo ter brezplačno osebno svetovanje, ki je dostopno tudi po telefonu (070 458 517), e-pošti ali preko kontaktnega obrazca. Butični ogled je za obiskovalce možen od ponedeljka do četrtka (8:00—18:00) in vsak petek (8:00—15:00). 

Že veste, kateri stil postelje je pravi za vas? Bodite inovativni in pobrskajte po Furniturini spletni ponudbi postelj, kjer boste našli kovinske, lesene, oblazinjene in t. i. boxspring postelje. Ne spreglejte tudi najkvalitetnejših postelj iz masivnega lesa, ki slovijo po vzdržljivosti in dolgotrajni življenjski dobi.