Uporabno
2776 ogledov

Iz pomivalnega stroja le še vonj po limoni

Mesec pametnih obrokov Mesec pametnih obrokov
Sobota je spet dan za čiščenje, tokrat bomo odpravili neprijetne vonjave iz pomivalnega stroja.

Jedilnike pišemo v sklopu projekta Eurospin in Žurnal24.si "Mesec pametnih obrokov", ki mu lahko sledite TUKAJ

Mesec pametnih obrokov | Avtor: Anže Petkovšek Mesec pametnih obrokov Anže Petkovšek
Otrokom bomo danes za zajtrk ponudili kruh, maslo in nagrajeni Eurospinov med Dolciando. Slovenski kupci so pod okriljem raziskave podjetja Nielsen izbrali in ocenjevali produkte ter jim podelili naziv IZBRAN PRODUKT TRGOVSKIH ZNAMK LETA 2021.

Gre za prestižen naziv, ki ga potrošniki podeljujejo pri ocenjevanju inovativnosti, atraktivnosti in nakupnih namenih. Med nominiranimi izdelki so kupci s svojim mnenjem in izkušnjami Eurospinovim produktom podelili tri laskave nazive IZBRAN PRODUKT TRGOVSKIH ZNAMK LETA 2021. Eden od treh nagrajenih izdelkov je točeni cvetlični in akacijev med DOLCIANDO, ki je preverjene kakovosti in prepoznaven po specifični barvi, prijetnem vonju ter sladkem okusu. 

Nad vonjave iz pomivalnega stroja

Pri pomivalnem stroju je nujno, da redno čistimo filtre, a to za odpravo neprijetnih vonjav ni dovolj. Stroj bo dišal, če boste očistili tudi ročici za pršenje, pri nekaterih strojih jih boste morali za to kar sneti. Z gobico fizično očistite tudi ostale dele notranjosti stroja, nato pa uporabite čistilo za pomivalni stroj iz Europina DEXAL. Zaženete prazen stroj skupaj s čistilom in počakate, da čistilo naredi svoje. Ko boste stroj odprli, bo vsa hiša zadišala po svežem in prijetnem vonju. 

Za daljši občutek svežine redno uporabljajte še dišavo za pomivalni stroj DEXAL, ki zdrži kar 60 pranj. 

Mesec pametnih obrokov | Avtor: Mesec pametnih obrokov Mesec pametnih obrokov

V Eurospinu imajo zelo veliko učinkovitih, dišečih in ugodnih čistil. Pri nas doma najpogosteje uporabljamo njihova EKO čistila z oznako AMO ESSERE ECO. Danes sta starejša otroka pridno posesala hišo, jaz sem za njima še pomila s čistilom za tla z vonjem limone (na fotografiji spodaj).

Mesec pametnih obrokov | Avtor: Mesec pametnih obrokov Mesec pametnih obrokov

Za kosilo juhica in solata

Za kosilo bomo jedli fižolovo juho iz prejšnjega dne. Kako jo pripravimo, preberite v spodnjem članku 

Mesec pametnih obrokov PROMO Uporabno Enolončnica z belim fižolom za obliznit prste

Ob juhici bomo jedli tudi dobro solato iz sveže Eurospinove ponudbe. Če nimate dovolj časa za čiščenje solate, izberite že pripravljeno solato v vrečki.

Mesec pametnih obrokov | Avtor: Anže Petkovšek Mesec pametnih obrokov Anže Petkovšek

Slastni cmoki

Cmoki so odlična jed, ki jo pripravimo za dneve s crkljanjem. Za pol kilograma zmrznjenih slivovih cmokov boste odšteli le 1,29 evra. Cmoke posipamo še z malce kristalnega sladkorja in popraženimi drobtinicami, lahko jih prelijete tudi s slastnim medom Dolciando.

Mesec pametnih obrokov | Avtor: Mesec pametnih obrokov Mesec pametnih obrokov

S spremljanjem akcij v Eurospinu, bodo vaši nakupi še ugodnejši. Do letaka dostopajte TUKAJ