Uporabno
387 ogledov

Izboljšajte sluh že v 28 dneh

Shutterstock

Končno konec s slabim sluhom! Od zdaj naprej boste za kar 100 % jasneje slišali celo šepetanje in pogovor v prenapolnjeni sobi. Nič več sramu ali razdraženosti, ki sta zastrupila vaše življenje – dovolj utrujajočega spraševanja v trgovini: Kaj? Kako? Koliko? Vaša žena se ne bo več jezila, da mora kričati na vas. Družina se bo nehala pritoževati, da preglasno gledate televizijo. V 28 dneh boste nazaj pridobili 100 % sluha.

Počutili se boste, kot da bi začeli novo življenje

Koristi je več: Nikoli se ne boste borili z zastarelim slušnim aparatom. Če ste sploh zagrešili to napako, da ste vrgli stran denar. Zahvaljujoč tej naravni metodi regeneracije sluha boste prihranili celo več tisoč evrov, plus dodatnih 120 EUR za baterije. Poleg tega ne boste poškodovali ušesa z nobeno nerodno kovino! Otroci se ne bodo prestrašili, da ste videti kot nezemljan s kabli v ušesih.

 | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Poslušajte besede gospe Tereze iz Kranja:

»Kar skačem od radosti. Zahvaljujoč tej metodi je moj mož nazaj pridobil sluh! Pred tem je bil malo zmeden, samo sedel je na kavču, televizijski sprejemnik na maksimalni glasnosti, meni so pokala ušesa, njemu pa je rasel trebuh. Bilo je grozno – postala sva starčka ... Čeprav še abrahama nisva doživela. Marko je nehal hoditi ven ... Sram ga je bilo pred prodajalkami ... Bile so razdražene, nervozne in so vračale napačne zneske ... Nočna mora.

Potem nas je obiskal sin, ki živi v Združenih državah. Tam dela kot znanstvenik. Zelo smo ponosni nanj. Pogledal nas je in se prestrašil. Težko je govoril z nami. Pravzaprav sploh ni ... Dragi starši – tako ne more biti – je povedal.

Za nas je prinesel iz ZDA najnovejši tretma za okrepitev sluha. V Sloveniji je zelo malo oseb slišalo o njem, saj je bil doslej ... skoraj tajen. Razvit za potrebe vojnih veteranov ...«

 | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Mesec dni kasneje sva bila kot prerojena!

Gospod Marko:

»Začela sva novo življenje! Najina druga mladost! Nehal sem se nagibati, da bi slišal, kaj mi govorijo. Moj hrbet se je takoj poravnal. Ljudje se mi smehljajo ... Do zdaj so me nekateri obravnavali, kot da sem neumen ... ali zelo star. To pa ni res.

Kaj pa zdaj? Šok. Popolnoma nova kakovost življenja. Prvič po desetih letih sva se z ženo odšla na koncert. Zmenki po vseh teh letih poznanstva? Zakaj ne? Kličem prijatelje in končno več ne kričim v slušalko. To metodo priporočam vsem. Vsak si zasluži živeti bolje.«

Kakšna je skrivnost učinkovitosti te metode?

Ta revolucionarna metoda je 100 % neinvazivna, naravna in varna. Naključno je bila odkrita med raziskavami na veteranih ameriške vojske. Vojaški center za slušne raziskave v Bostonu je testiral 7958 moških med 20 in 89 letom starosti, ki so utrpeli izgubo sluha med škodljivimi delovnimi pogoji. Dolga leta so jih ogluševali motorji, helikopterji in vojaška oprema. Za razvoj te metode so bile uporabljene najnovejše vojaške tehnologije, ki so bile strogo varovane v drugih industrijah. Sodelovali so tudi z NASO! Raziskave so potekale tako dobro, da jih je ameriška vlada sofinancirala z neverjetnim zneskom več kot 20 milijonov dolarjev.

Proizvajalci »običajnih« slušnih pripomočkov nikoli niso imeli možnosti razviti enako sodobne metode. Zdaj jo lahko uporabite tudi vi. Po testni fazi se je ameriška vlada odločila, da bo metodo ponudila tudi običajnim uporabnikom. Zaradi potrebe po izogibanju posrednikov in načela subvencij je metoda na voljo samo v distribuciji izven trgovin.

Kliknite tukaj, da bi prejeli tretma in si vrnili sluh>>

 | Avtor: Shutterstock Shutterstock