Uporabno
299 ogledov

Izdelava in kopiranje avto ključev – komu jih zaupati?

Ključek Ključek
Izgubljeni avtomobilski ključi lahko postanejo prava nočna mora voznikov. To se običajno zgodi takrat, ko ugotovijo, da so izgubili še zadnje avto ključe za njihovo vozilo. Zato se izognite vsem nevšečnostim in stroškom ter si čim prej priskrbite kopijo vaših avto ključev.

Podobno kot avtomobili so tudi avtomobilski ključi v zadnjem desetletju doživeli izjemen napredek. Njihov razvoj je šel predvsem v smeri enostavnejše uporabe in večje varnosti.

Izdelava in kopiranje ključev je postalo zato vse bolj zahtevno, kar pomeni, da jo zaupajte izključno strokovnjakom na tem področju.

Kopiranje avto ključev je postalo zahteven postopek

Danes je za kopiranje in izdelavo avto ključev potrebna najsodobnejša tehnologija. Ker poznamo različne vrste avto ključev obstajajo tudi različni postopki njihovega kopiranja in izdelave.

Za kodirane avto ključe so potrebne predvsem naprave za kopiranje kode iz ključa na ključ in kloniranje crypto transponderjev. Z njihovo pomočjo se avto ključi ustrezno kopirajo in programirajo na takšen način, da poskrbijo za nemoten zagon vozila in druge funkcionalnosti, ki nam jih danes omogočajo kodirani avto ključi.

Ključek | Avtor: Ključek Ključek

Kadar gre za avto ključe z daljincem, potem je potrebno izbrati avto ključe, ki ustrezajo vašemu modelu vozila, jih ustrezno narezati in sprogramirati transponder za vžig. Na koncu se še sprogramira daljinski upravljalec, ki ga lahko izberete iz ponudbe univerzalnih avtomobilskih daljincev.

Avto ključi, ki jih lahko kopirate

Čeprav so avto ključi v svoji zasnovi in funkcionalnosti izjemno napredovali, pa je mogoča danes izdelati in kopirati skorajda vse vrste avto ključev. To so:

  • kodirni avtomobilski ključi,
  • avtomobilski ključi z daljinskim upravljalnikom,
  • pametni ključi nekaterih modelov vozil iz premium razreda.

Med izjemami so le nekateri modeli najnovejših avtomobilov, ki za odklepanje in zagon vozila uporabljajo pametne ključe.

Za izdelavo in kopiranje ključev potrebujete...

Za kopiranje in izdelavo avto ključev seveda potrebujete svoj nadomestni ključ, na podlagi katerega vam izdelajo njegovo kopijo. Zato je popolnoma logično, da ga morate imeti s seboj.

Prav tako pa je priporočljivo, da se pripeljete z vozilom, saj lahko avto ključe v tem primeru takoj preizkusite.

Ključek | Avtor: Ključek Ključek

Če želite imeti kopijo avto ključev z daljincem ali pametnih ključev, potem je vozilo obvezno, saj se tovrstni avto ključi programirajo v vozilu.

Nikakor pa ne pozabite tudi na prometno dovoljenje, saj ponudnik storitve iz varnostnih razlogov vedno preveri lastništvo vozila ter vašo identiteto.

Izdelavo in kopiranje avto ključev zaupajte strokovnjakom

Če ste izgubili svoje avto ključe in ste ugotovili, da imate le še rezervo, potem čim prej poskrbite za njihovo kopijo. V nasprotnem primeru lahko pričakujete veliko dodatnih stroškov in nevšečnosti, od katerih vas bo zagotovo še dolgo bolela glava.

Verjetno vas že zanima, kaj morate storiti.

V tem primeru imate dve možnosti. Ali se za izdelavo in kopiranje izberete zastopnika posameznih avtomobilskih znamk, ali pa obiščete enega od ključavničarjev, ki se ukvarja tudi z izdelavo in kopiranjem avto ključev. Eden od teh je podjetje Ključek, ki je na tem področju eden vodilnih strokovnjakov.

Ključek – kjer dobite vse na enem mestu

Na podjetje Ključek se lahko obrnete vedno, kadar potrebujete kopijo vaših avto ključev.

Podjetje nudi kakovostno popravilo že več kot 30 let, zato so to zagotovo najboljši strokovnjaki na tem področju. Zaposleni neprestano sledijo vsem novostim na področju razvoja avtomobilske industrije, zato za izdelavo avto ključev uporablja izključno najsodobnejšo tehnologijo.

Ta omogoča celostno popravilo in izdelavo praktično vseh vrst ključev, vključno s pametnimi ključi nekaterih modelov vozil.

Ključek | Avtor: Ključek Ključek
In kar je najbolj pomembno, Ključek ima vedno na zalogi vse, kar je potrebno za izdelavo avto ključev. Večino svojih storitev opravijo takoj, zato imate lahko nove avto ključe že v roku ene ure.

Poleg sodobne tehnologije uporabljajo za izdelavo tudi najkakovostnejše materiale in komponente, zato ste lahko prepričani v kakovost in strokovnost vseh njihovih storitev.

Poleg kopiranja in izdelave rezervnih avto ključev, vam v Ključku nudijo tudi druge storitve, in sicer menjava ohišja avtomobilskih ključev, menjava baterij, menjava mikro stikal in še mnogo drugega.

Prav tako pa se nanje lahko obrnete tudi za storitve kot so izdelava klasičnih ključev in brušenje nožev, ali ko zaradi izgube ključev potrebujete nujno intervencijo na vozilu.

S Ključkom se pravočasno izognite visokim stroškom povezanih z izgubo avtomobilskih ključev

Rezervne ključe avtomobila potrebujemo zelo poredko. Zato je sedaj še pravi čas, da preverite, ali imate nekje v omari ali predalih pospravljene rezervne ključe vašega avtomobila.

Če ne, potem se oglasite v najbližji poslovalnici Ključek, kjer vam hitro in profesionalno izdelajo kopijo avto ključa in vam na ta način prihranijo ogromne stroške.