Uporabno
758 ogledov

Izdelki AVE kar trikrat osvojili naziv šampiona

panvita Panvita
Na že 60. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA je skupina Panvita, ki v letošnjem letu praznuje 100. obletnico delovanja, prejela naziv šampion kar trikrat in več zlatih medalji. Pod njihovo blagovno znamko AVE ponujajo širok nabor izdelkov slovenskega mesa.

Izdelki AVE so plod lastne vertikalne verige, katere namen je zagotavljati varne in kakovostne izdelke. Zavzemajo se, da je pot, ki jo opravi izdelek, do naših miz kratka. S tem izpolnjujejo svojo zavezo, da ponujajo samo sveže izdelke, poleg tega pa po nepotrebnem ne obremenjuje okolja. V Panviti tudi sicer nenehno vlagajo v razvoj novih izdelkov in izboljšujejo obstoječe, kar jih uvršča na prvo mesto med slovenskimi ponudniki. Pri njihovem delovanju jih vodi zadovoljstvo potrošnikov, zato iščejo inovativne pristope. Pohvalijo se lahko tudi z najširšim, največjim in najboljšim programom za žar v Sloveniji.

panvita | Avtor: Panvita Panvita

Na sejmu AGRA prejeli kar 28 nagrad

Žirija je ocenjevala izdelke v štirih kategorijah. Ocenjevali so videz izdelka z embalažo, zaščito izdelka in funkcionalnost embalaže, kakovost presnega izdelka brez embalaže, vonj, teksturo in aromo. Najvišje so uvrstili Domače suhe ocvirke AVE, Balkanski čevapčiči 480 g in Hrenovke AVE. Gre za izdelke, ki so bili nagrajeni z nazivom šampion. Laskavi naziv šampion lahko dosežejo samo izdelki, ki so bili trikrat zaporedoma nagrajeni z zlato medaljo. Z zlatom so nagradili 4 izdelke, ob tem pa so prejeli tudi 7 zlatih medalj za tržno ponudbo. Poleg najvišjih nagrad, pa so prejeli tudi 8 srebrnih medalj, 5 srebrnih medalj za tržno ponudbo in 1 bronasto medaljo.