Uporabno
5451 ogledov

Izjemne ponudbe v spletni trgovini GearBest

Nakupi na spletu
Priljubljena spletna stran vam novembra ponuja izredno ugodne nakupe.

GearBest je priljubljena spletna trgovina za nakup inovativnih produktov po ugodnih cenah. Ponuja vse, od oblačil, kozmetike in torb, do potrebščin za vrt in hišo. Posebej pa je znana za bogato ponudbo najrazličnejših elektronskih pripomočkov, tudi takih, ki jih (še) ni možno kupiti v naših trgovinah.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

Od 5. do 14. novembra na GearBest potekajo vsakoletni promocijski dnevi, ki jih bodo spremljali nori popusti in izjemne ponudbe. Na spletni strani promocijskega dogodka 11. 11., boste lahko našli najboljše akcijske ponudbe in dodatne informacije o kuponih, s katerimi si boste lahko zagotovili dodatne popuste.

Naročite prej in dodatno prihranite

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Letos GearBest v teku promocijskih dni prvič ponuja tudi možnost predhodnega naročanja od 5. do 10. novembra, s katerim boste lahko dodatno prihranili, saj vam bodo vrednost vašega pologa potrojili.

 

Promocijske dneve v spletni trgovini GearBest bodo popestrili tudi z "dežjem" kuponov, saj bo lahko vsak uporabnik sodeloval v dnevni nagradni igri z možnostjo zmage kuponov v skupni vrednosti več kot milijarde dolarjev in tudi stvarnih nagrad.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Posebne ponudbe so v spletni trgovini GearBest pripravili tudi za produkte in dostavo iz prekomorskih skladišč, paketne ponudbe treh produktov iz določenih oddelkov in posebne "srečne" vrečke z različnimi produkti po izjemno ugodnih cenah.

Najnižje cene za najbolj priljubljene artikle

GearBest | Avtor: GearBest GearBest
Nikakor pa ne zamudite izjemnih ponudb na področju elektronike, tablic in telefonov, saj boste lahko naročili produkte priznanih znamk po izredno ugodnih cenah. Na voljo je tudi mnogo "gadgetov" oz. elektronskih pripomočkov, ki vam bodo olajšali vaš vsakdan. Med drugim tudi napredni robotski sesalci, električna kolesa in električne zobne ščetke.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

Spletna trgovina bo pripravila tudi takoimenovani "flash sale" (hitra odprodaja), v teku katerega bodo najbolj priljubljeni artikli na voljo po najbolj ugodnih cenah leta. Odprodaja se bo začela v nedeljo, 11. novembra, ob 7. uri in končala v ponedeljek, 12. novembra, ob 7. uri. V enem dnevu boste lahko tako nakupili že vsa božična darila za svoje najdražje po izjemno nizkih cenah.

GearBest | Avtor: GearBest GearBest

Izjemne ponudbe boste našli na področju:

- elektronike

- tablic in telefonov

- oblačil in modnih dodatkov

- elektronskih pripomočkov