Uporabno
1631 ogledov

V mrazu in megli si pričarajte toplo oazo miru in užitka

Lay-z spa, bestway
1/7
Bestway
Zima je tu in z njo nizke temperature. Medtem ko se tesno zavijamo v odejo in premražene roke grejemo s skodelico toplega čaja, mislimo na tople kraje. Kaj pa, če bi si toplo oazo užitka in miru uredili kar v svojem domu?

Lay-Z-Spa® vsako leto ponuja inovativne in izvirne modele, ki se prilagajajo potrebam in željam uporabnikov. Skozi leta in dolgo tradicijo, ki še do danes narekuje visoko kvaliteto Bestway® izdelkov, je blagovna znamka Lay-Z-Spa® ljudem prirasla k srcu in postala zaupanja vredna.

Novost letošnjih modelov Lay-Z-Spa® je namreč nova tehnologija Freeze Shield™, ki preprečuje zmrzovanje vode v ceveh in tako omogoča, da se v masažnem bazenu sproščate ne samo poleti, ampak še celo zimo. Po napornem delovnem dnevu se končno lahko samo prepustite razvajanju, potopljeni v prijetno tople mehurčke. Ne zamudite Black Friday akcije in si uredite mali raj razvajanja kar v svojem domu!

Lay-z spa, bestway | Avtor: Bestway Bestway

Aplikacija Lay-Z-Spa®

Za tiste, ki so vedno na tesno s časom, je Bestway® izdelal modele, ki so povezani z aplikacijo na telefonu. Z nekaterimi modeli se tako lahko povežete kadarkoli, tudi če niste doma. Vse, kar morate storiti, je da vaš napihljiv jacuzzi zaženete že, ko odhajate iz službe. Tako bo topla in brbotajoča voda pripravljena, ko pridete domov – idealna možnost za razvajanje in sprostitev, kajne?

Lay-z spa, bestway | Avtor: Bestway Bestway

Masažni sistemi, ki vas bodo prepričali

Masažni sistemi Lay-Z-Spa® združujejo tople zračne mehurčke in vodno masažo za maksimalno sprostitev. Na izbiro imate tri različne načine masaže: AirJet™, AirJet Plus™ in HydroJet Pro™.

AirJet™ masažni sistem nudi sproščujočo masažo z zračnimi mehurčki, ki uhajajo iz sten jacuzzija in zagotavljajo nežno masažo spodnjemu delu hrbta.

Naslednji, posodobljeni masažni sistem se imenuje AirJet Plus™ in uporabniku nudi regeneracijsko masažo, sestavljeno iz zračnih mehurčkov, ki uhajajo tako iz sten kot iz središča jacuzzija. Poleg hrbta tako prijetno masirajo tudi vaša stopala.

Masažni sistem Hydrojet Pro™ predstavlja popolno masažo, saj je kombinacija prvih dveh z dodanimi vodnimi šobami, skozi katere uhajajo vodni curki. Ti v kombinaciji z zračnimi mehurčki nudijo optimalno masažo in sprostitev.

Lay-z spa, bestway | Avtor: Bestway Bestway

Še več udobja za še večji užitek

Napihljivi masažni bazeni Lay-Z-Spa® se lahko pohvalijo tudi z vrhunskimi materiali. Sestavljeni so iz trpežnih in vzdržljivih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, stabilnost in trdnost. Notranja struktura je zasnovana tako, da nudi maksimalno udobje in ohranja prvotno obliko tudi čez čas, ne glede na to, kolikokrat je bil masažni bazen napihnjen ali izpihnjen.

Sproščujoč kotiček, primeren za vse domove

Eden od ključnih vidikov, zakaj izbrati masažni bazen Lay-Z-Spa®, je njihova natančno premišljena in skrbno dodelana estetika. Elegantni in sodobni dizajni okroglih ali kvadratnih oblik kažejo na to, da Bestway® ničesar ni prepustil naključju.

V široki ponudbi tako najdemo napihljive masažne bazene s klasičnimi potiski v prefinjenih tonih, take, ki jih navdihujejo plemeniti in naravni materiali, npr. kamen, les ali ratan, ne manjkajo pa niti bolj moderni in geometrični potiski in celo delno prosojni ter svetlikajoči. Izbira je tako pestra, da boste zagotovo našli napihljiv zunanji jacuzzi, ki se bo popolnoma ujemal z vašo zunanjostjo ali notranjostjo, pa tudi z vašo osebnostjo!

Lay-z spa, bestway | Avtor: Bestway Bestway

Za romantične večere ali pa druženje z družino

Zunanji jacuzzi Milan AirJet Plus™ je idealen za druženje v dvoje ali z družino, v njem se lahko druži tudi do 6 oseb. Je napreden masažni bazen, ki ga je moč upravljati kar s pomočjo pametnega telefona. Samo z nekaj koraki oz. dotiki lahko zaženete masažni sistem, še preden pridete domov, tako da vas do popolne sprostitve loči samo še »skok« v Lay-Z-Spa®.

Bestway | Avtor: Bestway Bestway

Zmagovalni masažni bazen – Maldives HydroJet Pro™

Napihljiv jacuzzi Maldives HydroJet Pro™ je eden največjih v Bestwayjevi ponudbi, saj se v njem naenkrat lahko sprošča kar 5–7 oseb, in zagotovo eden izmed najbolj prestižnih in kakovostnih modelov. Ta napihljiv jacuzzi s kombinacijo vodne (8 vodnih šob) in zračne (180 zračnih šob) masaže omogoča pravo wellness izkušnjo. Medtem ko uživate v prijetnem masiranju vodnih curkov in zračnih mehurčkov, se lahko tudi uležete, saj ima ta model v notranjosti še dve napihljivi ležišči in mehka vzglavnika. Za nameček je opremljen še z dvema LED lučkama, ki spreminjata barve in tako ustvarjata še prijetnejšo atmosfero. Sprostitev je več kot zagotovljena!

Črni petek se približuje, z njim pa tudi fantastične akcije. Ne oklevajte in obiščite spletno trgovino Bestway.si ter si zagotovite svoj popolni masažni bazen Lay-Z-Spa®!

Lay-z spa, bestway | Avtor: Bestway Bestway