Uporabno
4819 ogledov

Izpoved bralke: "Omarice so mi razpadle, brisače ves čas vlažne, obup"

Stadler Form
1/3
Stadler Form
Razvlažilnika Theo in Albert dejansko res delujeta, nam je zagotovila bralka, ki prisega na vrhunsko in zanesljivo znamko Stadler Form.

Pri Stadler Form ponujajo boljšo kvaliteto zraka v vašem domu z dovršenimi aparati švicarskega proizvajalca. Obenem gre za lepo oblikovane aparate, ki jih ne skrivamo po kotih stanovanja, ampak ponosno postavimo vsem na ogled. O učinkovitosti se je prepričala tudi bralka, ki je imela pred poznanstvom s Theom in Albertom v kopalnici resne vsakodnevne težave.

"Sama sem imela pred uporabo razvlažilnika Stadler Form velike težave z vlago v kopalnici. Imam majhno kopalnico, ki ima dve zunanji steni, v njej pa sta tudi pralni stroj in sušilec," je opisala. Zaradi vsega naštetega je imela s kopalnico ves čas težave, četudi je redno zračila. Zračenje namreč ne pride v poštev v mrzlih zimskih ali zelo vročih poletnih mesecih, pri vlagi ne pomaga niti zračenje v deževnem vremenu.

"Omarice v kopalnici so mi razpadle, brisače so bile ves čas vlažne, na zunanji steni se mi je nabirala vlaga, okenska polica je bila ves čas mokra. Obup," je dejala bralka. Odkar uporablja razvlažilnik Stadler Form, pa teh težav ni več. Kopalnica je ves čas suha in snažna, izginil je tudi prah, ki nastaja zaradi pogoste uporabe sušilca.

Prijatelja Theo in Albert

Moderen razvlažilnik Theo, ki je v Slovenijo zakorakal leta 2019, ima možnost nastavitve želene stopnje vlage in do sedemurni timer.

Gre za neverjetno učinkovit razvlažilnik, ki je primeren za prostore, velike do 40 kvadratnih metrov oziroma sto kubičnih metrov. Volumen posode za vodo je 2,1 litra, za odvajanje vode lahko uporabite tudi priloženo cev, tako lahko voda na primer nemoteno odteka v tuš kabino.

Stadler Form | Avtor: Stadler Form Stadler Form
Z vgrajenim higrometrom lahko stopnjo vlage nastavimo na 40, 50 ali 60 stopinj, lahko izberemo tudi neprekinjeno delovanje. Obenem lahko s timerjem nastavite čas delovanja do sedem ur. Ko je program razvlaževanja končan, se Theo tudi samodejno izklopi.

Theo je opremljen tudi s samodejno DEFROST funkcijo, navdušila pa vas bo njegova kapaciteta. V 24 urah lahko namreč pri 80-odstotni vlažnosti iz zraka izsrka kar deset litrov vode. Kljub izjemni moči (280 W), je Theo tih spremljevalec vašega vsakdana.  

Obenem predstavljamo tudi Alberta, ki je še zmoglivejši bratec prej opisanega Thea. Vsebuje namreč kar 4,6 litrsko posodo, v 24 urah pa lahko 'popije' kar dvajset litrov vode! Albert je primeren tudi za večje kleti, kjer je vlaga prava nočna mora, učinkovit razvlažilnik je celo v pralnicah. Njegova funkcija osciliranja izhoda zraka zagotavlja optimalno porazdelitev zraka, izjemno učinkovit je v boju zoper nevarno plesen.

Albert se dobro počuti v prostorih v velikosti do 70 kvadratnik metrov, izbirate lahko med tremi stopnjami delovanja. Sami lahko nastavite želeno vlažnost v prostoru, ko jo bo dosegel, se bo samodejno izklopil, saj ima zanesljiv higrometer z zunanjim senzorjem.

Vlažilnik, ki odpravi tudi prah s pohištva

V ponudbi vrhunskih aparatov Stadler Form lahko izbirate med številnimi učinkovitimi in lepo oblikovanimi vlažilniki zraka. Med njimi tokrat izpostavljamo vlažilnik zraka Oskar Big, ki ima nameščene filtre iz organskih vlaken, ki poskrbijo, da se nanje ulovijo prašni delci. To pomeni, da je v zraku in na pohištvu posledično manj prahu.

Ekonomični Oscar je zahvlajujoč svoji V4 tehnologiji filtrov idealna izbira za prostore v velikosti do 100 kvadratnih metrov. Čeprav je eden od največjih v svojem razredu s kapaciteto vode šestih litrov, je zelo varčen. Njegova maksimalna poraba energije znaša samo 30 W!

Izbirate lahko med štirimi stopnjami vlaženja, nastavite pa lahko vlažnost med 40 in 55 odstotki. Ko je posoda z vodo prazna, se samodejno izklopi. Antibakterijska obdelava eko filtrov ohranja filtre čiste in higienične, filtri pa poleg vlaženja tudi očištijo zrak večjih delcev prahu in umazanije.

Water cube zavira nastanek bakterij in klic v vodi v aparatu, ki je primeren tudi za uporabo dišav in eteričnih olj. Tako zrak primerno navlaži, očisti ga prahu, pa tudi odišavi.

Stadler Form | Avtor: Stadler Form Stadler Form

Skoraj čudežna pridobitev za notranje prostore

Za vse, ki si želite skoraj čudeža, je tu čistilnik zraka Roger, ki filtrira hišni in cvetni prah, večje viruse, bakterije, odstranjuje pa tudi slabe vonjave.

Z njim so posebej zadovoljni domači kuharji in kuharice, saj je neprijeten vonj po cvrtju ali ribah z njim hitro odpravljen. Prav tako odpravlja ostale neprijetne vonjave, ki so v prostorih prisotne zaradi hišnih ljubljenčkov, tobaka in podobno.

Izbirate lahko med petimi različnimi Rogerji z različno močjo, velikostjo, ceno in dizajnom. Najzmogljivejši Roger Big Black zagotavlja čist zrak v velikih prostorih v velikosti do 104 kvadratne metre. Z dvema senzorjema mobilni čistilec zraka neprekinjeno meri kakovost zraka in takoj zazna onesnaževala, kot so neprijeten vonj, hlapne organske spojine (HOS), cvetni prah, drobni prah, virusi in bakterije. Če se kakovost zraka poslabša, vas indikator kakovosti zraka obvesti in hitro prilagodi učinkovitost čiščenja. 

Za ljubiteljice dišečih svečk

Ste tudi ve med tistimi, ki se v trgovini radi zadržujete v bližini disečih svečk in ostalih dišav? Ste tudi ve dobre volje, ko v vašem domu zadiši po sivki, agrumih, cimetu ali vaniliji?

Pes in ženska | Avtor: Profimedia Profimedia
Pulmologi že dlje časa opozarjajo, da dišeče svečke zrak v prostoru hitro obremenijo, onesnažijo in jih zato odsvetujejo. Posebej mamice z malimi otroki zato hitro prenehajo z njihovo uporabo. Za ljubiteljice dišav so zdaj tu osvežilniki zraka, ki jim dodate 100-odstotna naravna eterična olja po svojem okusu. Izbrana eterična olja, ki jih dodamo osvežilnikom zraka, za razliko od dišečih svečk blagodejno vplivajo na naša dihala.

Elegantni osvežilniki zraka Stadler Form so po svoji dostopni ceni tudi odlično darilo sebi ali svojim najdražjim. Izbirate lahko med paleto modernih barv in velikosti. Osvežilniki zraka Stadler Form tiho in diskretno z uporabo ultrazvočne tehnologije optimalno porazdelijo dišave in eterična olja v prostor prek posebej drobne meglice.