Uporabno
1770 ogledov

Izvirna Dedolesova božična darila

Dedoles
1/3
Dedoles
Barve in razigrani motivi lahko polepšajo tudi najbolj turobne dneve.

Veseli Dedolesovi izdelki te bodo prepričali, da so lahko celo mokri in mrzli dnevi polni zabave. Samo izbrati moraš, nabor ponujenih izdelkov ZANJ in ZANJO je pester.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Motivi na veselih športnih modrčkih,  kot so Lisica, Avokadova ljubezen ali Roza mačke, ne privabijo nasmeha samo na obraz dam. Poleg tega visok odstotek bombaža zagotavlja popolno udobje pri nošenju.

Modrčke dopolnjujejo vesele ženske hlačke Dedoles. Četudi so klasične oblike, popolnoma kršijo konvencionalna pravila. Veseli motivi razveselijo vsakogar, ki jih nosi, medtem ko prijeten material prinaša popolno udobje in krepi samozavest.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Tudi moški se lahko uskladi s svojo izvoljenko, vse, kar potrebuje, je par veselih boksaric ali veselih širokih boksaric Dedoles. Poslovi se od dolgčasa in si nadeni čisto veselje z Dedolesom.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Novost v asortimanu je naprimer ta Darilna škatla zimska čudežna dežela, ki bo zagotovo pričarala nasmeh vsakomur, ki jo dobi pod božično drevo. Pokažite svojim najdražjim, da jih imate radi, in naredite zimo še bolj čarobno.

Če želiš darila zaviti na izviren način, smo poskrbeli tudi za to. Izvirne darilne škatle bodo odgnale dolgčas in polepšale vsak božič. Sicer pa je piramidna škatla odišavljena, le nežno jo podrgni z roko in razlegel se bo božični vonj po jabolkih in cimetu.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Več idej za darila poišči na www.dedoles.si
  DEDOLES Promo Uporabno Nogavice, ki bodo izboljšale jesensko razpoloženje