Uporabno
204 ogledov

Jan Plestenjak z novim albumom

Jan Plestenjak Nina Žnideršič
Eden najuspešnejših slovenskih glasbenikov vseh časov, Jan Plestenjak, predstavlja novi album V naju še verjamem, ki je od danes naprej ekskluzivno na voljo uporabnikom brezplačne aplikacije Moj M.

Jan Plestenjak | Avtor: Nina Žnideršič Nina Žnideršič

Na novem albumu sta tudi že zelo uspešna singla Meni dobro je in pa V naju še verjamem, ki sta ga pred enim mesecem predstavila Marjetka Vovk, pevka priznanega tandema Maraaya, in Jan Plestenjak. Videospot ima v enem mesecu že skoraj pol milijona ogledov, kar je zagotovo odlična popotnica istoimenskemu albumu. Med snemanjem pesmi in videospota se je med njima stkala "prelepa prijateljska in glasbena vez," je povedal Plestenjak.

Jan Plestenjak | Avtor: Nina Žnideršič Nina Žnideršič

Jan Plestenjak je že lani združil moči z najboljšim sosedom – je obraz nekaj Mercatorjevih televizijskih oglasov, trgovec je podprl njegov koncert ob dnevu žena, tokrat pa je Janov novi album ekskluzivno in brezplačno na voljo za uporabnike mobilne aplikacije Moj M. Za zveste oboževalce je to zagotovo novica dneva, kajti od zadnjega Janovega albuma so pretekla tri leta, ki jih je glasbenik izkoristil tudi za ustvarjanje v studiu. Oboževalci bodo tako prepevali ob 11. novih pesmih izkušenega glasbenega mačka, ki v svoji skoraj 30-letni karieri navdušuje številne poslušalce doma in po svetu, pohvali pa se lahko z zavidljivim številom uspešnic, koncertov in videospotov – najnovejši z Marjetko je namreč že njegov 48.!

Brezplačno aplikacijo Moj M, kjer lahko od danes naprej ekskluzivno dostopate do Janovega že 15. albuma, si lahko prenesete tukaj.   

Jan Plestenjak | Avtor: Nina Žnideršič Nina Žnideršič