Uporabno
948 ogledov

Je to najpametnejša klima na tržišču?

LG LG
Tiha, sodobna, varčna, učinkovita, zanesljiva, moderna. To so besede, ki opisujejo večino klimatskih naprav na tržišču. Ob tem pa večina proizvajalcev izpostavlja še, da te ne samo zelo dobro hladijo, ampak tudi varčujejo z energijo. Vse to je super – a nekaj najboljšega je, če z nakupom naprave dobiš klimo in čistilca zraka v enem. Ko sta zdravje in praktičnost na prvem mestu, postane vse veliko bolj pomembno in seveda enostavno.

 

1/10
LG

Se tudi vi ne morete odločiti?

Vročina postaja naša dnevna spremljevalka, vi pa še vedno nimate klime oziroma ne veste, kako izbrati pravo? Naloga ni lahka, saj vsi proizvajalci klimatskih naprav v današnjem času oglašujejo hitro hlajenje in varčevanje z energijo, prav tako pa vse znamke izpostavljajo prednosti filtriranja bakterij, prahu in plesni ter čiščenja onesnaženega zraka. A mi potrošniki pri tem ne vidimo razlik. Zato je prav, da pred nakupom pridobimo čim več informacij in izberemo le najboljše.

Nakup klime naj bo premišljen, saj je izbira na tržišču res pestra. Velika pridobitev je nova linija klimatskih naprav znamke LG Electronics (LG), ki bodo v vašem stanovanju ali pisarni poskrbele za prečiščen zrak z vrhunsko zmogljivostjo, prav tako pa bodo zaradi modernega dizajna poskrbele, da bo prostor zažarel v drugačni luči. Prednost pred konkurenco je tudi njihova tehnologija AirCare Complete, ki zagotavlja vrhunske rezultate filtrirnega sistema.

LG | Avtor: LG LG

Najboljša klima z alergijskim filtrom

Pretok zraka iz klimatske naprave lahko povzroči ali pa stopnjuje simptome, ki so povezani z alergijami ali astmo. Temu v LG namenjajo posebno pozornost, zato so klimatske naprave opremili z notranjim filtrom, ki iz zraka posrka številne delce, na primer so pršice, cvetni prah, glive in plesni. Klimatska naprava samodejno zaznava koncentracije prahu, pri čemer se senzor sam aktivira, alergijski filter pa odstrani snovi, ki povzročajo alergije in dražijo dihalni sistem.

LG je združil filtracijo svojih klimatskih naprav v sistemu Aircare Complete. Gre za celovit sistem filtracije, ki prispeva k zmanjšanju alergenov in škodljivih bakterij. LG klimatske naprave ARTCOOL Mirror in DUALCOOL Deluxe se ponašajo s tehnologijo UVnano, ki iz ventilatorja v pičlih 30 minutah odstrani do 99,99 % bakterij. Ti modeli imajo tudi funkcijo avtomatskega notranjega čiščenja, ki posuši vlago v klimatski napravi in na ta način prepreči kopičenje umazanije in škodljivih ostankov.  

LG | Avtor:

Visoka poraba, glasnost in komplicirano upravljanje? Ne, hvala!

Porabo pozna tisti, ki plačuje elektriko, a nekaj najbolj motečega so zagotovo klime, ki ropotajo, brnijo, šumijo, pokajo … in, če si seveda zelo praktičen človek, še tiste, za katere bi ob upravljanju moral v eni roki držati daljinski upravljalnik, v drugem pa navodila za uporabo. Spremljanje pravilnosti delovanja, učinkovitosti ali hrupa klime lahko povzročijo stres in dodatne stroške, česar se zelo dobro zavedajo v LG, kjer so poskrbeli za dvojni kompresor. Ta, če ga primerjamo s klasičnimi modeli, zagotavlja učinkovito rešitev – hitrejše ohlajanje in tišje delovanje. Tihi način zagotavlja mirno in spokojno doživetje z zmanjševanjem hrupa tako med delom kot počitkom. V tihem načinu splošna raven zvoka zunanje enote pade za do 3 dB, pade pa tudi raven hrupa notranje enote. Klimatske naprave LG sodijo med najbolj tihe v svetovnem merilu, saj imajo vgrajen edinstveni poševni ventilator, ki z zmanjšanjem zračnega upora na lopatici ventilatorja zmanjša tudi glasnost delovanja, hladen zrak pa izhaja iz naprave v vse smeri in doseže vsak kotiček v sobi, ne glede na kraj namestitve.

REŠITEV: ThinQ

Nenehen razvoj tehnologij in hitrejši življenjski tempo sta tista, zaradi katerih nekatere stvari delujejo tudi na en sam klik. Z razvojem in napredkom pa se pojavljajo tudi nenehne koristi, ki jih nove tehnologije prinašajo našemu domu. Enostavnost, praktičnost in uporabnost so trije kriteriji, ki odnesejo marsikatero skrb. Super je, ko lahko na poti iz službe poskrbiš, da te bo doma pričakalo ohlajeno stanovanje oziroma z nastavitvijo v aplikaciji upravljaš klimatsko napravo v delovnem okolje.

LG | Avtor: LG LG
"LG-jeve klimatske naprave prinašajo močno zmogljivost z minimalno porabo energije, hkrati pa ohranjajo okolje. Ne glede na to, kako vroče je zunaj, naše klimatske naprave hitreje dostavijo hladen zrak in dosežejo vsak kotiček prostora z močnim hladilnim učinkom, da se hitro ohladijo tudi velike sobe. Velik izbor LG klimatskih naprav bo zagotovo zadostil potrebam vseh uporabnikov, čisti in svež zrak pa bi moral biti prednostna naloga za vse nas," pravijo v LG.

Klimatske naprave LG 2022 omogočajo enostavno upravljanje z brezplačno aplikacijo ThinQ za naprave iOS in Android s katerega koli mesta. Tako lahko vsak posamezni družinski član ali sodelavec v pisarni prilagodi temperaturo in intenzivnost klimatske naprave glede na potrebe, ohrani svoje nastavitve v aplikaciji in jih kasneje ponovno uporabi.

Priložnost, ki je ne smete zamuditi

V LG skrbijo za stranke, zato nenehno uvajajo inovacije, ki zagotavljajo zdravo, varno in udobno okolje. Varčevanje, tiho delovanje in zanesljivost so trije izredno močni kriteriji, ki so jim zavezani in jih želijo zagotoviti svojim strankam. Pri tem pa se zavedajo, da je osnova vsakega dobrega odnosa zaupanje, zato vam za vse klimatske naprave za bivalne prostore, kupljene med 9. majem in 31. decembrom 2022 podarijo promocijsko kar 5-letno garancijo. Priložnost, ki je enostavno ne smete zamuditi.

TUKAJ si poglejte LG klimatske modele za leto 2022, s katerimi boste 365 dni na leto skrbeli za hlajenje, ogrevanje in čiščenje zraka v vašem stanovanju ali pisarni, hkrati pa na prvo mesto postavili kakovosten svež zrak in za kar 5 let odložili skrbi, saj boste prejeli popolno garancijo za vse napake, ki lahko nastanejo zaradi proizvodne napake, vključno z brezplačnim popravilom in brezplačnimi rezervnimi deli ter brezplačnim popravilom na lokaciji izdelka, če bi bilo treba izdelek popraviti na lokaciji ali v servisu.