Uporabno
5968 ogledov

Je vaša garderoba pripravljena na pomlad? To so 3 top pomladni trendi leta 2022

Dedoles Dedoles
Pomlad je skoraj tu, z njo pa prihaja tudi toplejše vreme. Čas je, da prevetrite svojo garderobo in zimska oblačila prestavite na spodnje police. Odvrzite tople hlače in debele plašče ter posezite po svežih kosih. Če niste prepričani, kako osvežiti svoje spomladanske kombinacije, bodite brez skrbi. V naslednjih odstavkih smo povzeli tri top trende za pomlad 2022, pokazali pa vam bomo tudi, kako s kosi v svoji garderobi ustvariti trendovske kombinacije.

#1 Noge, polne dodatkov

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Pozimi so tople hlačne nogavice obvezne. Ko pa nas pomlad pozdravi s prvimi toplimi sončnimi žarki, se zdi logično, da posežemo po bolj zračnih kosih. Posvečate posebno pozornost oblačenju nog? No, zdaj bi morali. Čipkaste, pernate ali vzorčaste hlačne nogavice, nogavice in nadkolenke so prav tisto, kar imamo v mislih.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Če želite biti v trendu za pomlad 2022, posezite po drznih kosih z zanimivimi vzorci, ki bodo pritegnili pozornost vsakogar. Kombinirajte cvetlične hlačne nogavice Dedoles s svojim najljubšim krilom do kolen ali posezite po kratki alternativi, najlonskih nogavicah, in jih kombinirajte s trendovskimi kapri hlačami. Srčki, sivka, metulji ali mačje tačke – izbira je vaša. Dedoles ima vzorec za vsakogar. Tako vam bo toplo tudi, ko se spomladanski veter dotakne vaših gležnjev, vaša kombinacija pa zagotovo ne bo ostala neopažena.

#2 Popestrite kombinacije

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Če imate raje bolj naravne barvne tone, potem predvidevamo, da ta trend verjetno ne bo vaš najljubši. Zakaj? Ker so to pomlad na prestolu žive neonske barve. Nič ni narobe, če se svetite od glave do pete, zato naj vas ne bo strah kombinirati več kosov žarečih barv hkrati. Priporočamo, da začnete pri osnovah – živahnih nogavicah. Asortiment živahnih nogavic je svež kot sama pomlad. Izberite enobarvne, če imate raje bolj preprost, a drzen videz.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Če radi eksperimentirate, posezite po norih vzorcih, ki segajo od mavric do žurerskih hrčkov. Več ko je barv, bolje je. Vpadljive nogavice, ki pokukajo izpod hlač, so odličen način, da na nenavaden način popestrite svojo garderobo.

#3 Poudarite svojo ženstvenost

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Minilo je kar nekaj časa, a videz princeske je zopet v modi! Modni trendi se ponavljajo.Opustite androgeni slog in obrišite prah s kril in oblek, ki jih skrivate zadaj v omari. To pomlad so romantični naborki in pastelno rožnati odtenki med nepogrešljivimi ključnimi kosi. Spomladanskim kombinacijam dodajte igriv pridih s sladkasto roza pajkicami iz organskega bombaža. Ne bojte se plastenja in čez roza mini krilo oblecite srajčno obleko z motivom metulja. Eksperimentirajte in stavite na ženstven videz.

Torej, ali že imate v glavi načrt spomladanskih kombinacij? Dedoles ima vse, kar potrebujete, da lahko sledite najnovejšim trendom. Izbirajte med široko paleto igrivih kosov, ki vam bodo v trenutku polepšali dan in vašo modno igro dvignili na višjo raven.