Uporabno
2826 ogledov

Je vaše vozilo poškodovano?

Avto natura
1/3
Avto natura
Hitro se zgodi: skočite v trgovino, ko se vrnete pa vidite dolgo prasko na svojem vozilu. Najprej seveda pokličete zavarovalnico. Kako pa naprej?

Skoraj vsak lastnik avtomobila v Sloveniji je že kdaj svoj avto poškodoval oz. mu ga je poškodovala druga oseba. Ko se to zgodi, lastnike čaka kup nadležnih opravil, od prijave škode policiji do iskanja primernih mehanikov in avtoličarjev, ki bodo škodo popravili. V tem primeru si vsi želimo mesto, kjer bi lahko prav vse opravili naenkrat in tako prihranili kar nekaj dragocenega časa ter zadevo rešili čim hitreje.

Od pomoči pri izpolnjevanju škodnega obrazca do končnega popravila

Avto natura | Avtor: Avto natura Avto natura
Pri podjetju Avto natura ponujajo prav ta "vse vključujoči" servis, ki si ga v tem primeru tako želimo. Strokovnjaki na področju popravil vozil so pooblaščeni cenilci za vse večje zavarovalnice v Sloveniji in vam bodo najprej pomagali pri izpolnjevanju obrazca za prijavo škode, kar je lahko za nas "navadne" smrtnike dokaj zapleteno, potem pa bodo poskrbeli za profesionalno popravilo vozila. Opravili bodo tako vsa kleparska kot tudi ličarska popravila in vam vozilo vrnili v brezhibnem stanju. V času popravila vam bo na voljo tudi nadomestno vozilo, kar pomeni, da vašega vozila prav nič ne boste pogrešali.

Avto natura ponuja tudi sprejemanje in oddajanje vozila na domu ali delovnem mestu. Strokovnjaki Avto natura bodo po dogovoru dvignili vaše poškodovano vozilo na dogovorjenem naslovu in vam ga popravljenega pripeljali nazaj. Odličen servis vam bo prihranil ogromno časa in živcev.


Največji karoserijski center v Ljubljani ponuja še cel kup drugih storitev, ki lastnikom vozil olajšajo življenje, mdr:

  • Menjavo in nakup pnevmatik ter sezonsko hrambo pnevmatik.
  • Menjavo vetrobranskega stekla.
  • Popravila po toči, ki jih opravljajo z najsodobnejšimi tehnikami, pri katerih vozilo na koncu ne potrebuje lakiranja.
  • Komisijsko prodajo vozil in pripravo rabljenih vozil na prodajo ter skladiščenje vozil.
  • Hitri servis vozil, po navodilih proizvajalca vašega vozila.

Prodajate rabljeno vozilo? Tudi v tem primeru je Avto natura odličen partner

Avto natura | Avtor: Avto natura Avto natura
V teh negotovih časih se je mnogo posameznikov odločilo prodati dodatno vozilo, ki ga doma trenutno ne potrebujejo. Z izkušenimi zaposlenimi pri Avto naturi boste skupno določili primerno tržno ceno, po potrebi bodo vaše vozilo tudi popravili, da bo pred prodajo brezhibno urejeno. Za vas bodo našli tudi primernega kupca in hranili vozilo do prodaje.

Vaše vozilo še niste uspeli pripraviti na pomlad in vroče poletne dni? V ta namen so pri Avto naturi pripravili prav poseben akcijski paket, ki zajema menjavo gum, pregled karoserije, korekturno popravilo manjših prask ter pregled in zaščito podvozja že od 27,90 evra. Na spletni strani lahko enostavno izberete željeni datum in se naročite na pomladni pregled.


Seveda pa bodo za vas pri Avto naturi po potrebi opravili tudi servis vozila. S strokovnim servisom vozila po navodilih proizvajalcev (mdr. menjava olja, optične nastavitve podvozja, kontrola zavor in diagnostični pregled) lahko za kar nekaj let podaljšate življenjsko dobo vašega vozila. Najpomembneje pa je, da bo vaše vozilo varno za uporabo.

Strokovnjake Avto nature lahko enostavno kontaktirate prek telefonske številke + 386 1 306 60 51 ali elektronskega naslova  cenitve@avtonatura.si .