Uporabno
1660 ogledov

Jennifer Lopez in Maluma z novo skladbo Marry Me v romantični komediji Poročiva se

Karantanija Cinemas Karantanija Cinemas
Prihodnji teden v kinematografe prihaja romantična komedija, v kateri glasbena zvezdnika Jennifer Lopez in Maluma zaigrata zvezdniški par, ki se bo ob svoji skupni veliki uspešnici z naslovom Marry Me na velikem koncertu tudi poročil.

Karantanija Cinemas | Avtor: Karantanija Cinemas Karantanija Cinemas

Izvirni skladbi Jennifer Lopez in Malume z naslovom »Marry Me (Kat & Bastian Duet)«, ki je naslovna skladba romantične komedije Marry Me (slovensko Poročiva se), lahko prisluhnete na TEJ POVEZAVI. Glasbenika sta posnela skupaj trinajst skladb, ki jih bomo lahko slišali v filmu.

V romantični komediji Poročiva se poleg Jennifer Lopez in Malume zaigrajo še Owen Wilson, Sarah Silverman, John Bradley in Chloe Coleman, na režiserski stolček je sedla Kat Coiro, scenarij pa so napisali John Rogers, Tami Sagher in Harper Dill.

Na voljo je NAPOVEDNIK, romantična komedija POROČIVA SE pa na redni
spored v kinematografe prihaja 10. FEBRUARJA 2022.


Bliža se valentinovo in v kinematografih se bo odvijala prava ljubezenska drama v romantični komediji z naslovom Poročiva se. Ob napovedani poroki glasbenih ikon - pevke in igralke Jennifer Lopez in pevca Malume - na koncertnem odru pred tisočglavo množico se precej zaplete, kar vodi do nepričakovane poroke pevke in učitelja matematike, ki ga zaigra Owen Wilson.

Romantično komedijo, ki razkriva romanco dveh popolnoma drugačnih oseb, je režirala Kat Coiro, scenarij so napisali John Rogers, Tami Sagher, Harper Dill, film pa je posnet po stripu avtorja Bobbyja Crosbyja. V glavnih vlogah zaigrajo Jennifer Lopez (ki je tudi producentka), Owen Wilson, Maluma, John Bradley in Sarah Silverman, v filmu pa bomo lahko prisluhnili izvirnim pesmih Lopezove in Malume.

1/10
Karantanija Cinemas

O zgodbi

Pevka Kat Valdez (Jennifer Lopez) je polovica najbolj seksi zvezdniškega para na svetu z vročim glasbenikom Bastianom (zaigra ga Maluma, ki debitira v celovečernem filmu). Ker se njuna skupna uspešnica z naslovom »Poročiva se« hitro vzpenja po lestvicah, se odločita poročiti pred očmi svojih številnih oboževalcev na slovesnosti, ki jo bodo predvajali v živo preko številnih platform.

Na koncert, kjer se bo odvila slovesnost, ločenega srednješolskega učitelja matematike Charlieja Gilberta (Owen Wilson) zvlečeta njegova hčerka Lou (Chloe Coleman) in njegova najboljša prijateljica (Sarah Silverman). Ko Kat nekaj sekund pred slovesnostjo izve, da jo je Bastian prevaral z njeno pomočnico, se njeno življenje obrne na glavo in se na odru pred množico oboževalcev potrta sprašuje o ljubezni, resnici in zvestobi. Med govorom v množici opazi popolnega tujca, Charlieja. V trenutku norosti se Kat odloči, da se z njim poroči. Kar se je pričelo kot impulzivna reakcija, se razvije v nepričakovano romanco. Ko pa se proti njima zarotijo sile, da bi ju spravile narazen, se poraja univerzalno vprašanje: Ali lahko dve osebi iz tako različnih svetov premostita prepad med njima in ustvarita prostor, kamor oba pripadata?

Karantanija Cinemas | Avtor: Karantanija Cinemas Karantanija Cinemas

Igralka in pevka Jennifer Lopez je že dolgo imela željo, da posname skladbe in film skupaj. Zdaj se ji je to uresničilo in je izjemno navdušena. Ko je prvič slišala naslovno skladbo Marry Me, je pomislila, da je to dejansko to. Sama produkcija se je kolumbijskemu pevcu Malumi zdela neverjetna izkušnja, skupaj pa sta posnela več pesmi, ki definirajo zgodbo njunih likov v filmu - Kat in Bastianu.

Režiserka Kat Coiro je nad petjem Jennifer Lopez navdušena in pravi, da je njen nastop magnetičen, da ima prelep glas, kar bodo gledalci zagotovo začutili in uživali v filmu.

Karantanija Cinemas | Avtor: Karantanija Cinemas Karantanija Cinemas

IGRALSKA ZASEDBA: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley in Sarah Silverman

REŽIJA: Kat Coiro

SCENARIJ: John Rogers & Tami Sagher, Harper Dill

PO ROMANU AVTORJA: Bobby Crosby

PRODUCENTI: Elaine Goldsmith-Thomas, Jennifer Lopez, Benny Medina, John Rogers

IZVRŠNI PRODUCENTI: Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur, J.B. Roberts

ŽANR: romantična komedija