Uporabno
1359 ogledov

Jesenske barve in vzorci ne le v naravi, ampak tudi na vašem spodnjem perilu

Dedoles Dedoles
Ker se je nekoliko ohladilo, so drevesa začela pokati od barv in pričeli smo počasi, a zanesljivo plastiti jesenska oblačila, kar pomeni le eno. Eden najlepših letnih časov je končno tukaj. Zima je čarobna zaradi nostalgičnega vzdušja. Pomlad zaznamujeta preporod in razcvet narave. Poleti se vsi veselimo vode, sonca in dopusta. Za jesen pa so značilne edinstvene barve.

Edinstvena zaradi barv in vzorcev 

V zadnjih letih smo se vsi navadili nositi jesenske barve in vzorce na vrhnjih plasteh oblačil. Kaj pa pravite na jesen, skrito pod našimi plašči, kavbojkami in puloverji? Če vam je všeč enobarvna garderobna kapsula, je spodnje perilo idealna priložnost, da v svojo kolekcijo vnesete delček jesenskih barv in vzorcev. Zato so pri blagovni znamki Dedoles ustvarili omejeno jesensko kolekcijo spodnjega perila. Ima vse jesenske barve in vzorce ter vam bo s svojimi edinstvenimi kroji in materialom zagotovila maksimalno udobje. 

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Lepa, skrivnostna in čarobna 

Prav tako bi lahko označili edinstveno omejeno izdajo spodnjega perila znamke Dedoles. Odtenki rjave, rdeče, oranžne, rumene ali bledo zelene za popolno prepletanje značilnih jesenskih barv. Najbolj udobni modrčki, hlačke in nogavice iz te cvetlične kolekcije popolno odražajo jesen. Doslej smo se že navadili zelo priljubljenih trendov za športna oblačila, ki jih navdihuje narava sama. Toda ta jesenska kolekcija dokazuje, da lahko barvite vzorce, navdihnjene z naravo, uporabimo na kateremkoli kosu oblačila, tudi spodnjem perilu. 

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Mešanje in usklajevanje 

Se sprašujete, kaj je pri tej blagovni znamki tako neverjetno, da velja za senzacijo? Vsi izdelki Dedoles so izdelani kot ločeni kosi oblačil. Vendar pa so prav tako popolni za igrico mešanja in usklajevanja. Vse, kar potrebujete, je podoben barvni odtenek, vzorec ali kos z istim motivom, rezultat pa je izviren par. Enako velja za jesensko kolekcijo spodnjega perila. Ne samo, da lahko sestavite ujemajoč se komplet, ampak lahko tudi kombinirate posamezne kose z različnimi vzorci. Kako je to možno? Celotne kolekcije ne povezujejo le podobne barvne kombinacije, ampak predvsem skupna tema - jesen. 

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Omejena jesenska kolekcija Dedoles vas bo prepričala, da je tudi spodnje perilo lahko polnopravni modni kos. Barve in vzorci vsekakor niso le rezervirani za oblačila, ki jih vsi vidijo na nas. Igrivost in veselje do življenja se lahko odražata tudi v našem zasebnem življenju in garderobi, ki je vidna samo nam.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles