Uporabno
4428 ogledov

Jopa nikoli ne gre iz mode: 3 načini, kako jo nositi

Dedoles Dedoles
So vam všeč zimske in pletene obleke, puloverji ali super trendovske volnene hlače?

Jope so nedvomno med letnimi uspešnicami zimskih kolekcij. Ne samo, da so prijetne za nošenje in so tople, predvsem gre za izjemno brezčasen in šik kos, ki ne sme manjkati v nobeni ženski garderobi. Toda kako jih lahko nosimo na različne načine?

S kavbojkami ali pajkicami

Če sta za vas udobje in prikladnost pri oblačenju na prvem mestu, potem imate v svoji garderobi zagotovo jopo. Morda je najpogostejši način nošenja preizkušena in večna klasika s kavbojkami in majico. V zadnjih letih pa je vse bolj priljubljena tudi kombinacija z veliko udobnejšimi pajkicami. Gre za športno eleganten videz, ki se vse pogosteje pojavlja, a ne le v uličnem slogu, temveč tudi na modnih brveh.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Z vsem, kar je maksi

Plastenje je najboljši in najbolj praktičen način, da vam je pozimi toplo in da ste hkrati šik. Medtem ko bi v prejšnjih letih to pomenilo faux pas v stajlingu, je trenutno moda bolj dobrohotna, ko gre za udobje. Tako lahko svojo najljubšo jopo preprosto kombinirate z maksi krilom ali maksi obleko. Če tej kombinaciji dodate še smučarsko jakno, toliko bolje. Ves svet je prevzel trend prešitih napihnjenih plaščev in vetrovk.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Ali imate raje eno plast?

Pri vsestransko uporabni jopi ne gre le za kombinacije v obliki praktičnega modnega dodatka. Ste tip osebe, ki ji ni tako hladno? Ali živite v območju z milejšim podnebjem? Ali pa vam je zima celo všeč? Jopo lahko uporabite tudi drugače – kot obleko. Nič ni bolj trendovsko v tej sezoni kot pletene obleke.

Ne glede na to, ali vam je ljubše praktično nošenje jope, plastenje na maksi krila in obleke ali preprost stajling z obleko, boste vedno zelo elegantni. Poigrajte se z različnimi kroji in barvami ter dajte svoji garderobi sijaj, ki si ga vsekakor zasluži.