Uporabno
784 ogledov

JUBIZOL toplotnoizolacijski sistemi s priporočilom

1/5
Jubizol
Učinkovita in zadostna toplotna zaščita objekta je danes ključna za zagotavljanje večjega bivalnega udobja, zato je pomembno, da fasadni sistemi izpolnjujejo tudi visoke energetske zahteve uporabnikov. V podjetju JUB smo s fasadnimi sistemi JUBIZOL razvili sistemske rešitve, ki izpolnjujejo zaščitno, izolacijsko in estetsko funkcijo ter so usklajene z arhitekturnimi, podnebnimi in energetskimi zahtevami.

Poleg zunanjega videza fasade, ki ga določajo barve, struktura, oblika in materiali, sta pomembni tudi njena funkcionalnost in trajnost. V toplotnoizolacijskih sistemih JUBIZOL smo uskladili obe percepciji in na ta način zagotovili zaupanje tisočih končnih uporabnikov. Naložba v vgradnjo fasadnega sistema JUBIZOL je sinonim za učinkovito in dolgotrajno zaščito objekta, hkrati pa uporabnikom zagotavlja odlične bivalne pogoje skozi vse leto.

Prihranite pri energiji do 40 % in ustvarite zdrave in ugodne bivalne pogoje

Z vgradnjo toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL in zadostno debelino izolacijskega materiala boste lahko porabo energije za ogrevanje in hlajenje znižali kar do 40 odstotkov, poleg tega pa preprečili tudi nastajanje toplotnih mostov. Z idealno izoliranimi zidnimi površinami boste v notranjih prostorih izboljšali bivalne pogoje, ki jih opredeljujeta temperatura med 19 in 22 °C in vlaga med 40 in 60 odstotkov, s tem pa preprečili tudi morebitno izsuševanje zraka in nastajanje prahu, ki lahko draži naša dihala, ter razvoj zidne plesni, ki nastaja zaradi visoke in trajne vlage ter drugih vplivov iz okolja.

Zagotovite kakovost in trajnost objekta z garancijo do 25 let

Fasadne sisteme JUBIZOL odlikuje časovna obstojnost in dolga življenjska doba, kar velja tudi za najbolj zahtevne pogoje uporabe. JUB zagotavlja do 25-letno garancijo ter dolgoročno in premišljeno naložbo v toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL. Energijsko učinkoviti toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL so v celoti izdelani v Sloveniji. Osredotočeni smo na razvoj novih izolacijskih materialov, ki bodo pri manjši debelini dosegali enako izolativno sposobnost ter na sistemske rešitve za doseganje daljše življenjske dobe. Z lastno proizvodnjo ekspandiranega polistirena v JUB-u zagotavljamo popoln nadzor nad vsemi komponentami, ki so vanj vgrajene.

Povečajte estetsko vrednost objekta

Toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL zagotavljajo vrhunski estetski videz objekta. Zaključni ometi omogočajo izvedbo fasade v zaribani ali glajeni strukturi ob različni zrnavosti, pri tem pa lahko izbirate med številnimi odtenki z najvišjo obstojnostjo. Pri izboru primernega barvnega odtenka vam lahko na pomoč priskočijo arhitekti v JUB Design Studiu v Dolu pri Ljubljani, ki vam bodo za vaš objekt predhodno izdelali barvno študijo.

Privoščite domu trajno zaščito

Naložba v vgradnjo toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL vam omogoča učinkovito in dolgotrajno zaščito vašega objekta. Ko je toplotna izolacija pravilno vgrajena, deluje ne glede na vremenske in energetske pogoje v celotnem življenjskem ciklusu njene uporabe. Tako dejavniki, kot so povečanje cene energentov, pomanjkanje energije, okvare inštalacij, pa tudi spremembe globalnega ali lokalnega podnebja, ne morejo trajno zmanjšati učinka vgrajene toplotne izolacije. Zato je pomembno pravilno izbrati in vgraditi toplotnoizolacijski sistem, saj le to zagotavlja njegovo zanesljivost in trajnost.

JUBIZOL izdelano v Sloveniji

JUBIZOL, energijsko učinkovit toplotnoizolacijski sistem vrhunske kakovosti, je v celoti izdelan v Sloveniji.

Vrhunsko kakovost JUBIZOL toplotnoizolacijskih sistemov potrjujejo rezultati raziskav na lastnih inovativnih fasadnih poligonih in v najsodobneje opremljenih laboratorijih Tehnološko raziskovalnega centra JUB. Tudi rezultati kontrolnih testiranj in certificiranj v pooblaščenih ustanovah doma in v tujini potrjujejo pravo smer razvoja JUBIZOL sistemov. S postopki pospešenega staranja in termičnimi šoki v mikroklimatskih komorah smo za JUBIZOL sisteme potrdili bistveno daljšo življenjsko dobo, tudi v najbolj zahtevnih pogojih njihove uporabe, kar predstavlja temelj za optimizacijo in minimiziranje vzdrževalnih posegov na fasadnih sistemih JUBIZOL. Z lastno proizvodnjo ekspandiranega polistirena zagotavljamo popoln nadzor nad vsemi komponentami, ki so vgrajene v sistem.

Svetovanje strankam v razstavnem salonu JUB Design Studio

Razstavno-prodajni salon JUB Design Studio, ki se nahaja v prostorih podjetja JUB v Dolu pri Ljubljani, je namenjen pridobivanju kreativnih idej za vsak dom. V njem so razstavljeni vzorci materialov, za vse nasvete pa sta na voljo arhitekt in tehnični svetovalec. Lahko nas obiščete v prodajno razstavnem salonu, pokličete na brezplačno številko 080 15 56 ali nam pišete na info@jub.si in zagotovo bomo našli optimalno rešitev za vas

Tehnično svetovanje

Projekt vgradnje nove fasade poteka od pregleda stavbe s strani strokovne osebe, izbire izvajalca, do vgradnje sistema in pregleda opravljenega dela. V JUB-ovi tehnično svetovalni službi vam bomo svetovali o vgradnji fasade, v dogovoru z vami pa si bomo vaš objekt ogledali in vam predlagali ustrezne tehnične rešitve, ki skupaj z ustreznimi popisi del predstavljajo osnovo za izdelavo ocene investicije.

Brezplačno svetovanje arhitekta

Poleg energetskega in okoljevarstvenega vidika je pri izbiri fasade pomemben tudi estetski videz. Pravilna izbira barv je odvisna od arhitekturne zasnove hiše, njenih stanovalcev, pomembna pa je tudi skladnost z okoljem. Pri izbiri zaključnega sloja fasade si pogosto težko predstavljamo, kakšen bo končni videz hiše, zato vam pri izbiri lahko s profesionalnim nasvetom pomaga arhitekt podjetja JUB, ki vam ob nakupu JUBIZOL fasade po naročilu izdela barvno študijo povsem brezplačno.

Ob celoviti storitvi, izkušnjah JUB-ovih strokovnjakov in zavezanosti k doseganju visokih kriterijev kakovosti, vam bo JUBIZOL fasada zares omogočila barvito in varčno ugodje bivanja.