Uporabno
734 ogledov

JYSK spodbuja zeleno razmišljanje

JYSK Jysk
Podprite trajnost – JYSK spodbuja zeleno razmišljanje s kampanjo "Čarobnost praznikov izpod tvojih rok".

Malo domišljije in košček narave – naredite unikatno praznično dekoracijo v samo nekaj korakih!

Najboljše ideje za božično ureditev doma pogosto pridejo spontano, pri tem pa je lahko narava neizčrpen vir navdiha. JYSK je z namenom, da svoje kupce v prazničnem času spodbudi k trajnostnemu in zelenemu načinu razmišljanja, tudi letos na družbenih omrežjih predstavil kampanjo "Čarobnost praznikov izpod tvojih rok". Poleg navdiha, ki ga nudi narava, je eno najpomembnejših sporočil kampanje to, da so najlepši spomini tisti, v katere vložimo svoj čas in trud.

Tudi letos pripravljeni na advent

Kampanji so se pridružili številni vplivneži, ki so s kombinacijo naravnih dekoracij in materialov ustvarili svojo trajnostno praznično dekoracijo za vrata ali steno, svoje kreacije pa delili s sledilci na družbenih omrežjih z #JYSKCarobnostPraznikov.


Nakup okraskov ni vedno najboljša rešitev, saj bodo s temi DIY idejami vaši okraski zagotovo pristni, poleg tega pa imate z izdelavo osebnih okraskov priložnost, da se kreativno izrazite in tudi kvalitetno preživite čas s svojo družino.

Znana vplivnica Matea Halilović (matea_halilovic) je razkrila, kako lahko v samo štirih korakih izdelate svoj praznični okras za steno ali vrata, vse kar potrebujete pa je dobra ideja, malo domišljije in delček narave.

"Uživam v kreativnem ustvarjanju in svoj dom vedno raje dopolnim z DIY okraski, ki sem jih z malo truda in domišljije oblikovala sama. Izdelke, ki jih naredim, pogosto podarim prijateljem in družini in mislim, da je to bolj osebno in zanimivo od nakupa že gotovega darila," je povedala Matea Halilović in dodala, da je zanjo prvi korak do ideje iskanje navdiha v naravi sami.

JYSK | Avtor: Jysk Jysk

Postopek izdelave dekoracije za steno ali vrata:

1. Zelenje povežite z vrvico ali žico v šopek, ki ustreza velikosti košare.

2. Oblikujte okrasni trak ali pentljo za okrasitev košare in jo pritrdite.

3. Šopek položite v košaro in ga okrasite z detajli iz bližnjega parka ali gozda, kot so npr.

želodi, kostanji, šipek, storži in podobno.

4. Dodajte okraske, kot so palčki, kroglice ali druge dekoracije.

Če vam je všeč ta trajnostna ideja, vas vabimo, da svoj navdih pod sloganom "Čarobnost praznikov izpod tvojih rok" delite na Instagramu z #JYSKCarobnostPraznikov.

JYSK | Avtor: Jysk Jysk

Božična čarovnija z JYSK-om

JYSK vsako leto predstavi bogato in raznoliko božično ponudbo, idealno za ustvarjanje božične čarovnije. Ne glede na to, ali imamo radi preproste ali bleščeče dekoracije, lahko z odgovorno izbiro in razmišljanjem o dekoracijah te praznike prispevamo k ekološki trajnosti, hkrati pa notranjost doma napolnimo s toplino in naravnimi odtenki.

JYSK-ova vizija prihodnosti vključuje izdelavo izdelkov iz obnovljivih ali recikliranih materialov, izdelanih na okolju prijazen način.

Za dodatno ureditev doma poiščite navdih na JYSK.si ter na Instagram in Facebook profilih.