Uporabno
7313 ogledov

Kaj pa, če bi svoj oddih premaknili na konec avgusta?

LifeClass Hoteli LifeClass Portorož
Ne zamudite: Last minute v hotelih LifeClass Portorož!

Dopust po vaši meri

O dopustu vsi razmišljamo kot o kraju kjer vsak član družine najde nekaj zase in kjer se vsi počutijo razvajane in odpočite, o kraju, ki ponuja številna izhodišča za doživetja in oglede, bogate zajtrke in pestro ponudbo lokalno pripravljene hrane, o pogledu na morje, ki z urejeno plažo kar vabi k skoku vanj. To je kraj, kjer se spočijejo oči, telo in um. Če se v opisu najdete, bo bivanje v enemu od šestih 4* ali 5* hotelov resorta LifeClass v Portorožu, doseglo svoj namen. Tokrat, še bolj ugodno kot sicer.

LifeClass | Avtor: Jaka Ivančič Last: Turistično združenje Portorož Jaka Ivančič Last: Turistično združenje Portorož

Za gurmane bo poskrbljeno

Prebujanje ob bogatem mediteranskem zajtrku s pogledom na morje je recept za odličen začetek dneva. Če ga nadaljujete na umirjeni plaži, lahko ob šumenju borovcev in zvokih morja za kosilo izbirate med naborom slastnih pic in okusnih solat restavracije Meduza. Tudi hladno razvajanje v kornetu ne bo daleč, saj je hišno pripravljen sladoled na voljo v baru Spuntin in v kavarni Cafè Central, ki med drugim ponuja še slastne hišno pripravljene slaščice. Za poletje bo kot nalašč monoporcija Tropic, ki vas bo razvajala z nebeško rahlim biskvitom in rahlo kremo iz limete. S svežimi ribjimi krožniki ali lokalnimi specialitetami iz žara boste večer na morju lahko zaključili v pravem dopustniškem slogu, če obiščete Istrian bistro & Tapas bar, ki se nahaja v neposredni bližini plaže in hotelov LifeClass.

LifeClass | Avtor: Jaka Ivančič Last: Turistično združenje Portorož Jaka Ivančič Last: Turistično združenje Portorož

Starodavne zdravilne lastnosti morske vode

Tradicija pridelave soli v bližnjih Sečoveljskih solinah je enaka kot pred 800 leti. Preprosti solinarji so že v 13. stoletju naučili menihe iz samostana sv. Lovrenca, da naravne lokalne elemente: solinsko blato, slanico, morsko vodo in zdravilen morski zrak, uporabijo v zdravilne namene. Te elemente v Termah Portorož še danes s pridom uporabljajo. Občutek mehke kože po pilingu s soljo in mediteranskimi zelišči je izjemen. Če k temu dodamo še biserno kopel z aromatičnimi olji ter fango oblogo telesa, se iz Term Portorož vrnemo kot prerojeni.

LifeClass | Avtor: Jaka Ivančič Last: Turistično združenje Portorož Jaka Ivančič Last: Turistično združenje Portorož

Otroci se bodo želeli vrniti

Če se vam načrtovanje dopusta zdi kot nočna mora pri kateri gre lahko narobe marsikaj, potem niste edini. No, s tem se ne bi strinjali v hotelih LifeClass saj je za otroke pripravljen celoten program aktivnosti ob katerih se zabavajo, sprostijo in hkrati tudi staršem privoščijo nekaj brezskrbnih ur na morju. Najmlajši lahko ustvarjajo in se učijo pod budnimi očmi animatorjev Minikluba, ki se nahaja neposredno na plaži Meduza, medtem ko starši počivajo na udobnih, prenovljenih ležalnikih. Družabne igre, izobraževalne delavnice, gusarski večeri, karaoke in še veliko drugega bo male nadobudneže zabavalo na prostem. Najtoplejše urice pa lahko preživijo v zdravi senci Term Portorož kjer so za njih pripravili barvne kopeli, nežne otroške masaže in terapije v solni sobi.   

Kolesarske poti za družine in ljubitelje adrenalina

Slovenska obala ponuja številna izhodišča za kolesarske poti, ki so primerne tako za družinske kolesarke izlete kot za adrenalina željne športne posameznike. S kolesom se lahko z otroci odpravite do Formavive, kjer boste uživali v senci pinij in edinstvenih pogledih na skulpture obdane z modrino morja. Pot do Sečoveljskih solin ali Strunjana si lahko popestrite z obiskom muzejev solinarstva in se tudi sami preizkusite kot solinarji. Adrenalinski navdušenci bodo gorska kolesa popeljali čez Strunjanski klif, kjer bodo med drugim uživali pogled na Mesečev zaliv. Act ION Hotel Neptun ponuja varovano, sodobno opremljeno kolesarnico, svetovanje za izbiro prave kolesarske poti, možnost hranjenja vrednejših koles v sobi in skrbno pripravljene, uravnotežene menuje za športnike, ki jih pripravlja chef Borut Jakić, nekdanji kuhar slovenske kolesarske reprezentance.

LifeClass | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

Počitek na umirjeni plaži ali izlet do lokalnih znamenitosti

Le korak čez cesto vas pričakuje petzvezdična Plaža Meduza, ki se razprostira na površini skoraj 10.000 m² in velja za eno najbolj zelenih plaž pri nas. Opremljena z novimi, udobnimi ležalniki najvišje kvalitete s svojo okolico poskrbi, da se čas ustavi. Nahaja se na obalnem pasu ob Hotelih LifeClass Portorož, kjer že vrsto let skrbijo za njeno urejenost.

Petzvezdična plaža Meduza Exclusiv vas bo razvajala na mehkih, oblazinjenih ležalnikih v sproščujoči senci borovcev. Če boste dan preživeli v družbi bližnjih pa bodo za vas pripravili paviljon za pare, paviljon za družine ali ekskluzivni morski paviljon, ki bo s svojo edinstveno lokacijo na pomolu poskrbel za razgled, ki mu ni para. V kolikor želite dan na plaži zamenjati z izletom se lahko peš ali s kolesom odpravite do Pirana, kjer boste lahko spomine na dopust ovekovečili s fotografijami iz piranskega obzidja, Tartinijevega trga ali piranske punte. Če si želite bolj mirnega oddiha se lahko odpravite na izlet v pristno istrsko vasico Padno in se sprehodite med istrsko idilo, ki vas bo popeljala v drugo obdobje.

Za vse to in še več poskrbimo v hotelih LifeClass. Da bo vaš dopust resnično ugoden in sproščujoč pa pravočasno rezervirajte vaš termin v avgustu. Ugodnosti preverite tu.

Ne zamudite last minute ponudbo za mesec avgust.
Informacije in rezervacije: