Uporabno
2164 ogledov

Kaj pa če se zgodi telefonu nesreča?

Huawei
1/4
Huawei
Ne skrbite. Huawei bo brezplačno zamenjal razbit zaslon ali zadnjo stran vašega pametnega telefona. *

Huawei je kupcem novih telefonov ponudil celovit vzdrževalni program Huawei jamstvo, v katerem bo poskrbel za njihove naprave. Z odločitvijo podjetje dosledno potrjuje usmerjenost v dobrobit uporabnikov. Da bi izvedeli, katere okvare uporabnike med 18 in 55 let najbolj skrbijo, so skupaj s podjetjem IPSOS, v juniju izvedli spletno raziskavo v državah Srednje in Vzhodne Evrope ter Skandinaviji.

Wang Yanmin, predsednik Huawei Device, CEE & Nordics: "Raziskava je pokazala, da je za lastnike telefonov razbit zaslon najbolj verjeten in hkrati tudi najbolj neugoden dogodek. Uporabniki telefon opredeljujejo kot vredno lastnino in ker cenimo uporabnike, jim želimo pokazati, da Huaweiju ni vseeno. Zato smo jim ponudili brezplačen paket vzdrževanja, ki bo skupaj z nagrajenimi telefoni, odpravil nevšečnosti, ki lahko nastanejo zaradi uporabe in lastništva naprav."

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

"Napake se dogajajo, saj smo vsi ljudje", nadaljuje gospod Wang. "Zato bomo pomagali našim uporabnikom pametnih telefonov Huawei. 75 odstotkom bi namreč ''počilo srce'', če bi izgubili dragocene podatke, kar 63 odstotkov uporabnikov pa skrbi morebitno razbitje zaslona. Uporabniki menijo, da bi jim moral izdelovalec stati ob strani, ko gre kaj narobe in Huawei se z njimi strinja. Zato smo ponosni, da lahko ponudimo več in upamo, da nam bodo ostali izdelovalci sledili."

Huawei | Avtor: Huawei Huawei
Glede na rezultate ankete uporabnike skrbi tudi okvara baterije (59 odstotkov) ali pa da bo naprava nehala delovati zaradi politja s tekočino. Večina se strinja, da bi morali izdelovalci pametnih telefonov več storiti za zaščito uporabnikov v primeru človeških napak ali nesreč (87 odstotkov) ter nakazujejo, da so stroški zamenjave razbitega zaslona previsoki (92 %).

*Roka pomoči, ko je najbolj potrebna

Storitev Huawei jamstvo je na voljo kupcem telefonov serije P30, ki telefon kupijo med 10. in 31. julijem 2019 ter ga v tem času tudi registrirajo v aplikaciji HiCare in velja 12 mesecev.

Uporabniki so v času veljavnosti upravičeni do brezplačne enkratne garancijske menjave razbitega ali poškodovanega zaslona in/ali zadnje strani, do katerega pride zaradi nenamernega padca, udarca ali stiskanja med običajno uporabo. Brezplačno zamenjavo pa opravijo v pooblaščenem servisu Huawei.

Huawei | Avtor: Huawei Huawei

Več o programu: https://consumer.huawei.com/si/support/screen-protection/

O podjetju Huawei

Huaweijevi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweija in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku ... Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram