Uporabno
2325 ogledov

Kaj storiti, ko zmanjka denarja za uresničitev največjih sanj?

Nov dom Profimedia
Vsi imamo skrite in tudi odkrite želje, ki bi si jih radi uresničili, a na razpolago nimamo dovolj finančnih sredstev. Takrat začnemo razmišljati o kreditu.

Novo stanovanje, prenova hiše ali sanjsko vozilo – pogosto nam za uresničitev največjih želja zmanjka denarja. A kljub temu ni potrebno, da svoje sanje zavržemo, saj si jih lahko pogosto uresničimo s premišljenim najemom kredita.

Za manjše želje gotovinski kredit, za večje stanovanjski

Na trgu bančnih storitev prednjačita dve rešitvi za finančne izzive – najem gotovinskega ali stanovanjskega kredita. Gotovinski kredit vam bo pomagal uresničiti različne želje, kot je novo vozilo, ureditev domače pisarne ali nakup nove tehnološke opreme. Stanovanjski krediti so namenjeni tistim, ki sanjate o lastni hiši, stanovanju ali moderni prenovi svojega doma. Odločitev za kredit naj bo premišljena, upoštevati morate svoje finančne zmožnosti in jim prilagoditi tudi višino kredita.

Nov dom | Avtor: Profimedia Profimedia

Pred obiskom bančne poslovalnice naredite informativni izračun na spletni strani Nove KBM, s katerim boste dobili prvi občutek, kaj za vaš finančni položaj pomeni najem namenskega ali gotovinskega stanovanjskega oz. gotovinskega kredita Naprej. Nato en mesec sledite vsem stroškom svojega gospodinjstva. Koliko denarja vam ostane na koncu meseca, ki bi ga lahko namenili poplačilu kredita?

Na spletni strani Nove KBM oddajte nezavezujoče povpraševanje za kredit Naprej ali stanovanjski kredit. Ustvarite si natančno sliko svojih finančnih in kreditnih zmožnosti.

avto denar | Avtor: Profimedia Profimedia
Do gotovinskega kredita Naprej z nekaj kliki

Nova KBM svojim komitentom nudi možnost hitre sklenitve gotovinskega kredita Naprej kar prek spletne banke Bank@net ali po telefonu prek kontaktnega centra na telefonski številki 080 1770. Kredit Naprej je priročna rešitev, saj omogoča posojilo v višini do 30.000 evrov z obdobjem odplačevanja do 7 let.

Do konca leta Nova KBM ponuja sklenitev vseh kreditov brez stroškov odobritve.

Uresničite si željo po lastnem domu

Kdor želi kupiti nov dom ali obsežneje prenoviti trenutnega, se bo odločil za stanovanjski kredit. V Novi KBM omogočajo najem stanovanjskega kredita tudi do 300.000 evrov. Mnogi ga uporabijo tudi za poplačilo že obstoječega manj ugodnega stanovanjskega kredita.

Do 30. septembra oziroma do porabe kvote je pri Novi KBM na voljo posebna ponudba s fiksno obrestno mero za vse komitente banke, ki so uporabniki paketov Komplet, Premium in Banka na delu.

Nova ponudba – stanovanjski kredit brez hipoteke

Nova KBM neprestano išče nove poti, kako svojim strankam olajšati pot do uresničitve njihovih sanj. V ta namen je vsem strankam sedaj na voljo tudi stanovanjski kredit brez hipoteke, ki ga kreditojemalec zavaruje pri zavarovalnici. To pomeni, da kreditojemalec ne plača stroškov, povezanih s cenitvijo in vpisom hipoteke, ampak le z zavarovalno premijo.

Prenova | Avtor: Profimedia Profimedia
Kako lahko sklenete stanovanjski kredit brez hipoteke? Pri zavarovalnici lahko zavarujete stanovanjski kredit do 50.000 evrov. Odplačilna doba kredita pa ne sme presegati 15 let.

Nova KBM nudi tudi življenjsko zavarovanje kreditojemalca. V primeru nepredvidenih dogodkov, ki se v življenju žal zgodijo prepogosto, vam tako ne bo treba skrbeti, da bodo v primeru nezgode ali bolezni vaši najdražji obremenjeni z odplačilom kredita.