Uporabno
1253 ogledov

Kako je Channing Tatum postal zapeljivi in seksi Dash

Lost city Karantanija Cinemas
Te dni si lahko v kinematografih ogledate akcijsko romantično komedijo z naslovom Izgubljeno mesto, v kateri se bo Sandra Bullock kot pisateljica znašla v džungli, potem ko jo je ugrabil ekscentrični milijarder, ki ga zaigra Daniel Radcliffe. Reševat pa jo bo prišel maneken z naslovnice njenih knjižnih uspešnic, ki jo spremlja po turnejah, kjer predstavlja svoje knjige – Channing Tatum zaigra najbolj seksi manekena na svetu, po imenu Dash. Slednji pa ima glede oblačil, dolgih las in še marsičesa svojevrsten pogled.
1/24
Karantanija Cinemas

Kakšnega, si poglejte v posnetku, ki predstavi nov lik: CHANNING JE DOLGOLASI DASH.

V slovenskih kinematografih je akcijska romantična komedija na rednem sporedu od četrtka, 24. marca dalje, pospremile pa so jo premierne projekcije v ljubljanskem Koloseju, na Queen's Night v Mariboxu in na Ladies Night v Cineplexx centrih.

Napovednik akcijske romantične komedije IZGUBLJENO MESTO, ki je na redni spored v kinematografe prišel 24. MARCA 2022, si oglejte spodaj:


Od konca marca se v kinematografih odvija prava pustolovščina v akcijski romantični komediji Izgubljeno mesto, ki razkriva zgodbo o ugrabljeni pisateljici (upodobila jo je Sandra Bullock), ki se s pomočjo svojega manekena z naslovnice (zaigra ga Channing Tatum) znajde na neverjetni pustolovščini v džungli.

Akcijsko romantično komedijo sta režirala brata Adam Nee in Aaron Nee, ki sta tudi napisala scenarij skupaj Orenom Uzielom in Dano Fox. Poleg Bullockove in Tatuma zaigrajo še Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Da'Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang in drugi.

Lost city | Avtor: Karantanija Cinemas Karantanija Cinemas
Lost city | Avtor: Karantanija Cinemas Karantanija Cinemas


Polega NAPOVEDNIKA si lahko ogledamo tudi nekaj utrinkov s snemanja in odlomkov iz filma – Sandra Bullock je večinoma filma oblečena v bleščeč kombinezon, ki je njej in ekipi predstavljal nemalo težav, medtem ko se je Channing Tatum (poleg seveda lasulje) pobližje srečal s pijavkami, ki so ga precej spravile iz tira. Oba odlomka si lahko ogledate na povezavah – BLEŠČEČ KOMBINEZON in PIJAVKE NA GOLEM CHANNINGU.

O zgodbi

Briljantna, a osamljena pisateljica Loretta Sage (Sandra Bullock) je v svojih priljubljenih romantično-pustolovskih romanih pisala o eksotičnih krajih s čednim manekenom z naslovnice Alanom (Channing Tatum), ki je svoje življenje posvetil utelešenju junaka »Dasha«.

Med turnejo, kjer z Alanom predstavlja svojo novo knjigo, pa Loretto ugrabi ekscentrični milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe), ki upa, da ga bo lahko pripeljala do zaklada starodavnega izgubljenega mesta iz njene zadnje zgodbe. Ker pa Alan želi dokazati, da je lahko junak v resničnem življenju in ne le na straneh njenih knjig, se jo odpravi reševat. Podala se bosta na pustolovščino po džungli, kjer bosta morala sodelovati, če bosta hotela preživeti in najti starodavni zaklad, preden bo izgubljen za vedno.

Lost city | Avtor: Karantanija Cinemas Karantanija Cinemas

IGRALSKA ZASEDBA: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Bowen Yang
REŽIJA: Adam Nee in Aaron Nee
SCENARIJ: Oren Uziel, Dana Fox, Adam Nee & Aaron Nee
ZGODBA: Seth Gordon
PRODUCENTI: Liza Chasin, Sandra Bullock, Seth Gordon
IZVRŠNI PRODUCENTI: JJ Hook, Dana Fox, Julia Gunn, Margaret Chernin
ŽANR: akcijska romantična komedija