Uporabno
767 ogledov

Kako lahko poskrbite za optimalno delovanje vašega pametnega telefona?

MOBITEL, GALAXY Samsung
Podjetje Samsung uporabnikom zagotavlja tehnološko napredne mobilne naprave. Obenem pa nenehno razvija tudi priročne, dostopne in cenovno ugodne načine za njihovo čim daljšo uporabo in optimalno delovanje.

Z mislijo na uporabnike po vsem svetu je podjetje leta 2016 predstavilo storitev Samsung Members, ki uporabnikom zagotavlja podporo, povratne informacije in diagnostiko vezano na odpravljanje težav z napravami. Z njo podjetje tudi v zadnjih letih nenehno vzpostavlja in izboljšuje sisteme, ki podaljšujejo življenjsko dobo in izboljšujejo delovanje pametnih telefonov.

Uporabniku prijazna izkušnja samodiagnosticiranja

S preverjanjem diagnostike prek storitve Samsung Members lahko uporabniki hkrati preizkusijo 27 funkcij svoje naprave, vključno s stanjem baterije, delovanjem fotoaparata, brezžičnim polnjenjem, prepoznavanjem obrazov in povezljivostjo pisala S Pen. Uporabniki lahko do preverjanja diagnostike dostopajo tako, da zaženejo storitev Samsung Members, poiščejo zavihek Podpora, kliknejo na možnost Prikaži teste in izberejo možnost Preizkusi vse. Prav tako lahko gumb Diagnostika najdejo v razdelku Skrb za baterijo in napravo, izbranem s seznama znotraj nastavitev naprave. Diagnostični rezultati bodo uporabnika pripeljali do posebnih pogosto zastavljenih vprašanj za nasvete za odpravljanje težav. Da bi prejeli poglobljene odgovore, lahko uporabniki pošljejo tudi poročila o napakah za izbrano področje težav.

MOBITEL, GALAXY | Avtor: Samsung Samsung

Samsung z rednimi posodobitvami programske opreme nenehno izboljšuje program Samsung Members in upošteva povratne informacije uporabnikov, da bi zagotovil preprosto izkušnjo v aplikaciji. Najnovejša posodobitev Samsung Members, ki je bila objavljena konec avgusta letos, zagotavlja enostavne vodnike in vizualne informacije, ki uporabnikom omogočajo, da nemoteno opravijo diagnostični pregled.

Nov preizkus senzorja ocenjuje, ali način Flex zložljivih naprav Galaxy deluje pravilno. Ponuja pa tudi nove možnosti diagnosticiranja napak SIM kartice.

Za teste prepoznavanja obraza je Samsung ustvaril gumb "Začni", ki uporabnikom nudi več časa, da se s pravilnim držanjem naprave pripravijo na pregled obraza. Zdaj lahko uporabniki lažje ponovno registrirajo biometrične podatke, kadar prepoznavanje ni uspešno, saj jih preusmeri v Nastavitve, kjer lahko ponovno registrirajo podatke o obrazu in prstnem odtisu ali odpravijo napake pri prepoznavanju.

Zaradi teh izboljšav lahko uporabniki lažje preizkušajo funkcionalnost, pri tem pa skrbijo, da je njihov pametni telefon ali tablični računalnik v najbolj optimalnem stanju. Te izboljšave uporabnikom zagotavljajo tudi bolj dostopne, priročne in cenovno ugodne metode za odpravljanje morebitnih težav v njihovi napravi.

MOBITEL, GALAXY | Avtor: Samsung Samsung

Razširitev tehnologije samodiagnosticiranja na več naprav Galaxy

Samsung bo še naprej izboljševal samodiagnostiko, da bi uporabnikom omogočil iskanje rešitev in odpravil nevšečnosti, ki jih povzročajo preproste sistemske težave. S poslušanjem strank Galaxy in izboljšanjem diagnostičnih zmogljivosti Samsung širi dostop do informacij, ki uporabnikom ne le pomagajo natančno odpraviti težave, temveč tudi ohranjajo optimalno delovanje njihove naprave.

V prihodnosti namerava Samsung diagnostiko uporabiti tudi za nosljive naprave, kot sta serija Galaxy Buds in serija Galaxy Watch.

Uporaba Galaxy S22 serije je enostavna in izjemno navdušujoča

Spoznajte Samsung Galaxy S22, S22+ in Ultra, napredne naprave, ki se bodo brez težav prilagodile vašemu življenjskemu slogu. Odlikujejo jih izjemne kamere, ki bodo poskrbele za izjemne fotografije. Vsi modeli serije so opremljeni s funkcijo Nightography, ki omogoča snemanje fotografij in videoposnetkov tudi ob šibki svetlobi. V pomoč pri ustvarjanju spominov vam bo tudi tehnologija Adaptive Pixel, ki prepušča več svetlobe in omogoča še lepše detajle in bolj žive barve. Telefona S22 in S22+ imata na zadnji strani širokokotno kamero s 50 MP, telefoto kamero s 10 MP in ultraširokokotno kamero z 12 MP. Na sprednji strani pa se nahaja še 10 MP selfi kamera. Galaxy S22 Ultra ima kar pet kamer: 12 MP ultra širokokotno kamero, 108 MP širokokotno kamero, 10 MP telefoto kamero s 3-kratno optično povečavo, 10 MP telefoto kamero z 10-kratno optično povečavo in sprednjo kamero za selfije s 40 MP. Funkcija samodejnega kadriranja prilagodi fokus kamere in tako zagotavlja, da kamera ujame točno tisto, kar si želite – lahko gre le za eno jed ali več prijateljev. Najmanjše podrobnosti bodo videti jasne, fotografije pa bodo še bolj popolne s funkcijo portretnega načina, ki jo poganja umetna inteligenca.

MOBITEL, GALAXY | Avtor: Samsung Samsung

Galaxy S22 serija se ponaša z NJS Corning® Gorilla® Glass Victus®+  steklom na zaslonu in zadnjih pokrovih. Naprave so obdane še s poliranim zaščitnim Armor aluminijastim okvirjem. Skladno s standardom IP68 pa so ti pametni telefoni tudi vodoodporni.

Vsi telefoni Galaxy S22 serije so opremljeni z najnovejšim 4 nm procesorjem, ki deluje brezhibno tudi v najbolj obremenjenih dneh. Procesor poganja najnaprednejšo obdelavo umetne inteligence in tehnologije strojnega učenja pri napravah Samsung do zdaj. Tako lahko vse dan snemate, gledate vsebine, poslušate glasbo in igrate igre. Predvajanje filma ali vašega najljubšega video spota, bo videti še bolje na čudovitem zaslonu Galaxy S22 opremljenim s prilagodljivim zaslonom Dynamic AMOLED  2x, ki je zasnovan za najboljše igre in gledanje vsebin. Vsi zasloni serije S22 se lahko pohvalijo s tehnologijo Vision Booster, ki samodejno prilagodi zaslon glede na osvetlitev okoli vas in izboljša barvni kontrast. Celotna serija pa je podprta tudi z do štirimi generacijami nadgradenj operacijskega sistema Android. Galaxy S22 serija je močna, zmogljiva in odlična za predvajanje vsebin.

Izkoristite še ponudbo

Samsung je za vse ljubitelje pametnih naprav in tehnoloških inovacij med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 pripravil odlično ponudbo, ki je ne gre spregledati. Ob nakupu telefona iz serije Galaxy S22 pa ste v promocijskem obdobju upravičeni do darila slušalk Galaxy Buds2 v grafitni barvi. Več informacij o ponudbo najdete tukaj.