Uporabno
4110 ogledov

Kako z zbranimi pikami do 210 evrov prihranka

Mercator Saša Despot
Pika kartica je bila izbrana kot kartica z najboljšim lojalnostnim programom v letu 2018. Preverite zakaj.

Vsak nakup v živilskih in franšiznih prodajalnah ter M Tehniki bo s Piko nagrajen s pikami, ki jih lahko nato vnovčite za izdelke po vaši izbiri. Za 3.500 zbranih pik boste prejeli za kar 210 evrov prihranka. Več o bonitetnih ugodnostih TUKAJ

Ker se bonitetno obdobje 31. julija zaključuje, ne pozabite unovčiti zbranih bonitetnih pik. Novo bonitetno obdobje in nova priložnost za zbiranje pik bo trajalo od 1. avgusta 2019 do 31. januarja 2020.

Nakupovanje in plačevanje s Piko je možno v več kot 600 prodajnih enot po celi Sloveniji!

Modra, zelena in zlata Pika

Z modro Pika kartico zvestobe zbirate bonitetne pike in s tem popust pri svojem nakupu. Na Pika kartici vas redno čakajo dodatni popusti na izbrani izdelek, popust na celoten nakup ali popust za upokojence. Izkoristite lahko posebne, samo vam prilagojene ponudbe, 25 odstotni popust na izbrani izdelek, posebne dneve dvojnih pik, kjer vam za vsak nakup podarijo dvojne pike in eksluzivne popuste iz Mercatorjeve izdaje Pika revije. Ob posebnih Pika akcijah pa prejmete takojšnji popust in še pike!

Zelena Pika z obročnim odplačevanjem

Zelena Pika dodatno omogoča, da svoje nakupe poravnate enkrat mesečno, na njej imate celo mesečni limit.

Nudi vam tudi možnost brezobrestnega plačila do 12 mesecev v hipermarketih, supermarketih in specializiranih prodajalnah za programe kozmetike, tekstila, tehnike, galanterije, izdelkov za gospodinjstvo in igrač ter do 24 obrokov v vseh specializiranih prodajalnah M Tehnike.

Omogočite si uresničitev želja takoj, nakupujte na odlog in na obroke brez obresti in stroškov vodenja računa.

Naročite jo lahko TUKAJ, Izkoristite lahko tudi možnost uporabe dodatnih in družinskih kartic.

Popust tudi na laboratorijske preiskave

Z Zlato Piko boste v svetu ugodnosti dodatno razbremenjeni. V Mercatorju Šiška vam je za posebne nakupe odslej na voljo Zlata pomoč, ki vam jo nudi Zlati asistent. Vašega jeklenega konjička v Avtopralnici FB v garažnem prostoru Mercator Šiška operejo za dva evra ceneje.

Z zlato kartico lahko v spletni trgovini izkoristite garancijo zadovoljstva in pridobite dobropis v vrednosti petih evrov. Na voljo vam je zlata brezplačna številka za pomoč 080 20 81. 

Zlata Pika prinaša tudi 10-odstotni popust za menedžerske preglede, specialistične preglede in laboratorijske preiskave pri Cardial d.o.o., specialistična ambulantna dejavnost Sava Medical.

Bonitetna in plačilno-kreditna zlata Pika kartica je namenjena imetnikom, ki že poslujejo z modro ali zeleno Pika kartico pod posebnimi pogoji, ki jih najdete TUKAJ.

Dovolj je pametni telefon

Mercator je prvi živilski trgovec s svojo plačilno kartico na telefonu. Mobilna aplikacija Moj M z mobilno denarnico M Pay omogoča vse ugodnosti modre, zelene ali zlate kartice na pametnem telefonu. Do zdaj si je aplikacijo Moj M naložilo več kot 100.000 uporabnikov, beležijo tudi več kot 30.000 zadovoljnih uporabnikov M Pay. Aplikacijo Moj M lahko naložite TUKAJ

Mercator Pika | Avtor: Mercator Mercator

Dovolj je telefon, da lahko kupite prigrizek ali plačate tedenski nakup, kupujete lahko celo na odlog in obroke. Plačate lahko prek kode telefona ali brezstično, tako da telefon preprosto prislonite na POS terminal in plačate. Z aplikacijo se boste izognili tudi lepljenju nalepk na kartončke, saj se bodo zbrane e-nalepke samodejno zabeležene v aplikaciji Moj M. Več o načinih plačevanja s Piko TUKAJ.

Na spletnem mestu Moja PIKA pa lahko ustvarite tudi svoj Mercator profil in upravljate z vašo kartico na enem mestu. Tako boste imeli stalni pregled nad nakupi, stanjem pik in mesečnih izpiskov.

Na bencinskih servisih Maxen tudi pike

Pike lahko dobite tudi na vseh bencinskih servisih Maxen. Vsaka dva evra prineseta eno piko. Pik ni možno pripisati pri nakupu s kartico Maxen. Zemljevid bencinskih servisov Maxen najdete TUKAJ

Zbrane pike lahko unovčite v vseh živilskih prodajalnah Mercator in pri izbranih partnerjih v sistemu Pika. Plačilo s Pika kartico pri nakupu goriva in unovčenje pik na bencinskih servisih Maxen ni možno.