Uporabno
1782 ogledov

Kakovost v vaši spalnici do –50 % ceneje!

Odeja Odeja
Postelja je naše najljubše zavetje, kamor se vsako noč zatečemo po nove moči za izzive vsakdana.

Če se zbudimo naspani, smo polni energije in se počutimo odlično čez ves dan. Skrbno izbrani izdelki za udobje postelje pa so recept za miren spanec. Veseli smo, da v Odeji Škofja Loka, v vodilnem slovenskem proizvajalcu prešitih tekstilnih izdelkov, že 86 let skrbimo za vaše zdravo spanje in udobno bivanje.

Odeja | Avtor: Odeja Odeja

Naši začetki segajo v leto 1927, ko je škofjeloški podjetnik Rado Thaler najel nekaj delavk in v bližnji baraki organiziral ročno izdelovanje prešitih odej. Danes smo uspešno in sodobno opremljeno tekstilno podjetje z lastno mrežo maloprodajnih trgovin v vseh večjih slovenskih krajih, spletno trgovino za globalni trg ter poslovnimi partnerji in naročniki v številnih državah sveta. Najbolj ponosni smo na našo lastno proizvodnjo, ki nam omogoča nadzorovano izbiro materialov, vrhunsko izdelavo ter hkrati možnost, da se lahko vsakemu kupcu prilagodimo glede njegovih želja.

Odeja | Avtor: Odeja Odeja

Z našo pestro ponudbo posteljnine in vzglavnikov lahko opremite spalnico in otroško posteljico, z dodatki za dom uredite kopalnico, popestrite kuhinjo in dnevno sobo, lahko pa opremite tudi ležišča in prostore gostinskih, hotelskih ter zdravstvenih objektov. S skrbno izbranimi materiali in sistematiziranim nadzorom razvoja in proizvodnje ponujamo najboljše izdelke za zdravo bivanje. Ponudba zajema izdelke Organic, izdelane iz organskih materialov, za katere smo pridobili priznan GOTS certifikat; izdelke Medical, ki so posebej izdelani za najobčutljivejše med nami, alergike in astmatike; izdelke Natur, izdelane iz raznolikih naravnih materialov, kot so puh, perje, volna, kapok, kamelja dlaka, ajda itd.

Odeja | Avtor: Odeja Odeja

Če imate tudi vi radi kakovost in udobje v vašem domu, ne spreglejte naše odlične ponudbe. Med 26. in 28. oktobrom vas vabimo v naše trgovine in v spletno trgovino Odeja.si. Po izjemno ugodnih cenah, znižanih do -50 %, boste lahko kupovali izdelke Odeja, ki jih imate radi: prešite odeje, vzglavnike, nadvložke, posteljna pregrinjala, posteljnino, izdelke za otroke, okrasne vzglavnike in dekorativne izdelke za ureditev doma.

Vabljeni, da skupaj uredimo vašo posteljo za najbolj zdrav in miren spanec prav vsako noč!