Uporabno
2097 ogledov

Kakšni bodo letošnji prazniki? Predstavljamo vam tri možnosti za praznovanje

Deichmann Deichmann
Celotno leto 2020 je posebno in polno presenečenj, zato bomo tudi v teh praznikih nadaljevali v tem duhu. Morda bomo več časa preživeli doma v krogu naših najbližjih, toda to ne pomeni, da se ne bomo veselili in praznovali kot vsako leto. V varnem, toplem in intimnem okolju bo poudarek na veselih prazničnih trenutkih, vendar z malce previdnosti in varnosti.

Pripravili smo vam tri možnosti za primerno praznovanje prihajajočih praznikov, dodali pa smo še nekaj nasvetov, kako se pripraviti na vsakega od njih.

1. Druženje doma

Ko gre za praznike, so takšna druženja vedno najbolj priljubljena. So zelo praktična, saj ne potrebujemo veliko priprav. Dovolj je le dobra organizacija, da vnaprej vemo, kdo je zadolžen za hrano, kdo za pijačo, kdo zabava goste in kdo le je in uživa. Če ste v vlogi gostitelja, morate vsekakor poskrbeti za udobje, saj boste verjetno malce več na nogah. Obstaja nenapisano pravilo, ki pravi, da mora imeti vsak pravi gostitelj za praznike pulover z božičnim vzorcem. Če ga še nimate, je tukaj namig, kaj šepniti dedku ali babici, da za vas položita pod smrečico. K takšnemu puloverju je najbolje obuti črne gležnjarje za bolj preprost videz ali pa visoke škornje do kolen za ultra moderen slog.

1/2
Deichmann
              

2. Sprehod po mestu in druženje na prostem

Ob takšnih priložnostih se je treba toplo obuti. Nikakor ne želimo premraženih nog. Izbrati moramo udobno in toplo obutev, v kateri bo bivanje na prostem pravi užitek. Zimski termo škornji so najboljša izbira tako za velike kot tudi za majhne.

1/2
Deichmann
           

3. FaceTime party

Povsem v redu je, če se boste letos odločili za kratek premor in vse skupaj malce upočasnili. Popolnoma O. K. bo, če bo druženje virtualno. Lahko ste v svoji najljubši pižami ter s kozarčkom najljubše pijače in izvrstnimi piškotki vsem zaželite srečne praznike na najbolj varen način. Darila lahko vedno zapakirate in pošljete po dostavi. Za to priložnost si omislite nov par copat, ki vas bodo greli, kakšne pa lahko tudi podarite svojim najdražjim.

1/3
Deichmann
        

Srečne in vesele praznike vam želi Deichmann.