Uporabno
1191 ogledov

Kam po kredit za vaš novi dom?

stanovanjski krediti Profimedia
Najprej štalca, potem pa kravca, so govorile že naše babice. Tiste, ki jih danes še bolj kot delovno aktivno prebivalstvo zaboli glava, ko vidijo cene nepremičnin, ki so šle v nebo. Kako si v današnjem času uresničiti sanje ter si kupiti svoje stanovanje ali zgraditi hišo oziroma se lotiti prenove, ne da bi ves čas razmišljali o stanju v denarnici? Za vas imamo zmagovalno izbiro, s katero bo odpadla marsikatera skrb!

Kam po kredit?

Ste tudi vi med tistimi, ki bi si končno radi privoščili svoj dom ali pa ga obnovili, vendar se zatika pri financah? Niste edini, sami pa tudi ne. Marsikdo danes išče najboljše možnosti za najem kredita ter hodi od banke do banke in išče možnost, ki mu bo omogočila nakup, prenovo ali gradnjo nepremičnine ali pa zgolj poplačilo obstoječih stanovanjskih kreditov.

''Štiri leta iščeva s partnerjem primerno parcelo ali hišo, ki bi s prenovo postala najin dom. Pri vsem skupaj pa me najbolj izčrpava prav iskanje banke, ki nama bo ponudila najboljše možnosti za najem in zavarovanje kredita,'' pravi bralka Nives iz Gorenjske.  

Kako je videti sanjski kredit?

⇒ Brez stroškov odobritve
⇒ Namenski stanovanjski kredit ali stanovanjski kredit z izplačilom v gotovini
⇒ Kredit za vse – tudi, če niste stranka banke

Se sliši predobro, da bi bilo res?

Vendar je! Nova KBM ponuja zmagovalno izbiro stanovanjskega kredita. Najamete ga lahko po ugodni obrestni meri.

Do konca junija, torej do 30. 6. 2022, pa lahko izkoristite posebno ponudbo brez stroškov odobritve.

kredit | Avtor: Profimedia Profimedia

Si lahko privoščite kredit?

Odgovor na to vprašanje vam bo dal izračun kredita, ki vam ga Nova KBM omogoča kar prek spletne strani. Poleg informativnega izračuna kreditne sposobnosti pa lahko dobite tudi izračun višine samega kredita. Vse, kar morate naredili, je klikniti TUKAJ in oddati povpraševanje. Čeprav so časi negotovi, se nam namreč ni treba odpovedati sanjam, le premišljeno se je treba odločiti za najem stanovanjskega kredita.

Katerega izbrati: namenski kredit ali izplačilo v gotovini?

Novice: Znano, koliko je Rusija v sto dneh vojne zaslužila | Avtor: Profimedia Profimedia
Ko boste imeli v rokah  izračun svoje kreditne sposobnosti in boste pridobili ugodno ponudbo, vas čaka odločitev, kateri kredit izbrati. Ker se vse vrti okoli vašega denarja, je prav, da se po pomoč ali nasvet obrnete na strokovnjake v Novi KBM, ki vam bodo pomagali izbrati najugodnejši kredit glede na vaše potrebe in možnosti.

Namenski stanovanjski kredit s fiksno ali spremenljivo obrestno mero

Ta kredit je odlična izbira, kadar vas čakajo nakup, prenova ali gradnja nepremičnine ter poplačilo obstoječih stanovanjskih kreditov pri Novi KBM ali drugi banki. Kredit vam lahko odobrijo v višini do 500.000 evrov, pri čemer lahko za kredit z obdobjem vračila do 20 let izberete fiksno ali spremenljivo obrestno mero, za kredite nad 20 let pa je na voljo kredit s spremenljivo obrestno mero. Če boste ugotovili, da je ta izbira najboljša za vas, boste kredit lahko zavarovali s hipoteko na bremen prosti nepremičnini na območju Republike Slovenije ali s plačilom zavarovalne premije, Nova KBM pa vam nudi tudi možnost najetja kredita z rastočo hipoteko. Seveda tudi tukaj ne gre brez ugodnosti:

► če gradite ali obnavljate nepremičnino, boste do 20 % odobrenega kredita dobili izplačanega v gotovini,
► za  imetnike Paketa Komplet, Premium in Banka na delu veljajo posebne ugodnosti,
► pri odplačilu kredita, zavarovanega s hipoteko, lahko brez dodatnih stroškov sodeluje še sokreditojemalec.

Kreditna pogodba | Avtor: Profimedia Profimedia

Stanovanjski kredit z izplačilom v gotovini

Stanovanjski kredit z izplačilom v gotovini je prav tako namenjen vsem, ki kupujete, prenavljate ali gradite nepremičnino oziroma potrebujete sredstva za poplačilo obstoječih kreditov. V primerjavi z zgornjo možnostjo je tukaj razlika v višini sredstev, saj lahko pridobite do 150.000 evrov. Pri najemu stanovanjskega kredita z izplačilom v gotovini vas čaka fiksna ali spremenljiva obrestna mera z obdobjem vračila do 20 let, zavarovali pa ga boste lahko s hipoteko na bremen prosto nepremičnino na območju Republike Slovenije.

Kaj vam še ponuja Nova KBM:

► 100 % odobrenega kredita vam bodo izplačali v gotovini (pri čemer dokazila niso potrebna),
► za imetnike Paketa Komplet, Premium in Banka na delu veljajo posebne ugodnosti,
► pri odplačilu kredita, zavarovanega s hipoteko, lahko brez dodatnih stroškov sodeluje še sokreditojemalec

V Novi KBM lahko najamete stanovanjski kredit z ugodno spremenljivo obrestno mero.

Če uporabljate Paket Komplet, lahko stanovanjski kredit sklenete še ugodneje.

Še vedno lahko pri njih najamete tudi ugoden stanovanjski kredit s fiksno obrestno mero. Do 30. 6. 2022 pa lahko kredit najamete brez stroškov odobritve. Preverite z informativnim izračunom TUKAJ.

Zavarujte, kar ste ustavarili

Vaše premoženje je predragoceno, da bi ga izpostavljali potencialnim nevarnostim kot so požar, vihar, toča, poplava, potres oziroma vlom in rop. Nepričakovanim dogodkom se žal ne moremo izogniti, lahko pa veliko naredimo s kakovostnim zavarovanjem in tako poskrbimo za hitro in učinkovito sanacijo morebitnih škod. Ne pozabite, da boste bolj mirno spali, če si boste zagotovili brezskrbnost in zavarovali to, kar ste ustvarili.

Do uresničitve želja je torej en sam korak – a naj bo ta pravi! Začnite TUKAJ.