Uporabno
2037 ogledov

Kamorkoli greš: jesenski stili za vsako priložnost

Deichmann Deichmann
Stilsko in funkcionalno je moto letošnje jeseni, saj naznanja sproščeno vzdušje, ki ga bodo zaznamovali stilsko dovršeni kosi oblačil s pleteninami in mehkimi tkaninami, dopolnila pa modna obutev, ustvarjena za občutek udobja in domačnosti.

Nova Deichmann kolekcija za jesen in zimo – “Kamorkoli greš” odraža prav to enkratno kombinacijo udobja, stila in funkcionalnosti in vas bo zagotovo navdušila.

Škornji v klasičnem stilu z igrivimi poudarki 

Letos so ponovno v ospredju debeli – chunky podplati, s katerimi smo se lahko seznanili že v preteklih sezonah. Prekrasni modeli in čudovite barvne kombinacije, ki jih boste zlahka vključili v svoj stajling – ne glede na to, kam se boste podali in ne glede na vaše počutje. Nizki škornji, škornji z vezalkami in gležnjarji z igrivimi okrasnimi zadrgami ali kovinskimi poudarki na podplatu – elegantno in udobno obenem! Kdo pravi, da se tega ne da kombinirati? Osvojite ulice s trpežnimi podplati, vpadljivimi zaponkami, luknjicami in kroglicami v kovinskem ali lakiranem videzu usnja.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Vedno priljubljene superge: kosi, ki ne smejo manjkati v vaši omari

Že dolgo se glamur in superge ne izključujejo več, zlasti priljubljena in opazna je kombinacija bele, črne ali bež barve z bleščečimi kristali, bleščicami ali bunkicami. Si želite tudi malo romantičnega, nežnejšega pridiha? Preizkusite ljubko kombinacijo popolnoma belih superg s kovinsko rožnatimi odtenki. S trendi supergami modnega retro in uličnega videza boste zagotovo privabljali poglede, poleg tega pa enobarvnim oblačilom dajejo harmoničen zaključek, večbarvnim pa ekstravaganten pridih.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Gležnjarji in loaferke: veliko več kot samo eleganca! 

Ste ljubiteljice gležnjarjev in loaferk kot del jesenskega office chic stajlinga? Letos vas bodo razveselili prepričljivi stili gležnjarjev z različnimi višinami, debelejšimi podplati, petami in videzom lakiranega usnja. Loaferke pa smo obogatili z debelejšim podplatom, da bodo osvojile srce vsakega ljubitelja mode. Dodali smo še opazne verige in zaponke, da bo vaš videz stilsko dovršen in še bolj poudarjen. Iščete še več navdiha, kako bi najbolje kombinirale svoje stajlinge z izbranim parom obutve iz nove jesenske kolekcije Deichmann? Naj vas navduši izbira modnih vplivnic Nike Krmec, Zale Zagoričnik, Zale Iskra in Katarine Mljač, ki skupaj z izjemno Lili Čadež blestijo v svoji podobi. Kateri čevlji so vam pisani na kožo?

Celotna kolekcija je že na voljo v vseh poslovalnicah Deichmann po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.