Uporabno
2777 ogledov

Katere so glavne značilnosti novega Samsung Galaxy S21 FE 5G?

Samsung Samsung
Nov pametni telefon z najljubšimi funkcijami iz serije S21, zapakirane v ikonični dizajn.

Družina pametnih telefonov Samsung Galaxy S21 je odlična in trenutno ena najbolj priljubljenih na trgu. Odlikujejo jo vrhunske specifikacije strojne opreme, kamere, dovršen dizajn v različnih barvnih možnostih. V to družino je po novem letu prišel še Samsung Galaxy S21 FE 5G, ki je od svojih »bratov« povzel le najboljše.

Zmogljivost

Novi Galaxy vključuje najhitrejši čip pri pametnih telefonih podjetja Samsung doslej. Procesor je enako zmogljiv, kot tisti, ki se uporablja v celotni seriji S21. Tisti, ki radi igrajo videoigre kar na svojem pametnem telefonu, bodo navdušeni nad izjemno ostrino, odlično grafiko in sliko. Stopnja odzivnosti zaslona je kar 240 Hz in zato najljubše igre delujejo vrhunsko – s hitrimi odzivnimi zmogljivostmi in tekoče. Zmore upravljanje kompleksnih iger in večopravilnost.

Da bo vaš spremljevalec deloval dolgo časa, je tu še prednost dolgotrajne baterije. Če pa se baterija izprazni, jo lahko napolnite za 50 % v samo pol ure in nadaljnje uživate v hitrosti delovanja brez prekinitev. Lahko pa napolnite svojo ali prijateljevo napravo in tako delite energijo, medtem ko polnite svoj telefon.

Profesionalna kamera

Samsung | Avtor: Samsung Samsung
Družina S21 nudi vrhunsko kamero, ki je znana kot vodilna v tem segmentu. S21 FE 5G je opremljen z enako profesionalno kamero, zato profesionalci in tudi amaterji v fotografiranju posnamejo čudovite fotografije, ki jih nato brez težav urejajo, objavljajo in delijo vsebino. Telefon nudi še izboljšano nastavitev nočnega načina fotografiranja, zato bodo vaše fotografije s prijatelji ob večernih urah izjemne.

Če želite posneti selfie, vam bo sprednja 32 MP kamera omogočala visokokakovostni posnetek, sliko lahko kasneje še uredite in z Al Face Restoration in tako boste izgledali kar najbolje.

Da ne zamudite nobenega trenutka, zagotavlja dvojno snemanje. Snemata lahko sprednja in zadnja kamera. Za oddaljene objekte uporabite 30-kratno Space Zoom povečavo in tako zajamete fotografijo od blizu. Slika ni popačena, saj za to poskrbi zaklep povečave, ki zmanjšuje tresenje ob povečavi.

Prilagojen uporabniku in povsem varen

Zaradi intuitivnega novega uporabniškega vmesnika One UI 4 lahko oblikujete povsem svojo uporabniško izkušnjo in jo prilagodite svojim potrebam. Na novo si je mogoče zamisliti domače zaslone, ikone, obvestila, ozadja in drugo. Pripomočki so bili preoblikovani in nadgrajeni ter sedaj ponujajo možnosti globoke personalizacije. V telefon je vgrajena tudi nova nadzorna plošča za zasebnost, ki varuje vse na enem priročnem mestu. Mobilna izkušnja je tako brezhibna in še bolj varna. Telefon je odporen je tudi na vodo, saj zdrži približno 30 minut do 1,5 metra globoki sladki vodi.

Zunanja lepota

Samsung | Avtor: Samsung Samsung
Ne moremo niti mimo čudovite zunanjosti telefona, ki ga odlikuje značilni, vrhunski dizajn. Okvir Contour-Cut se brezhibno integrira z ohišjem kamere. Na voljo so štiri nove barve, med katerimi lahko izbirajo uporabniki in tudi na ta način izrazijo svoj stil – barva sivke, bela in grafitna. Vse barve vključujejo mat učinek in tako odražajo prefinjeno zamegljen videz. Telefon je izredno tanek, saj njegovo ohišje meri le 7,9 mm zato zlahka smukne v žepu in je tako z vami vedno in povsod.