Uporabno
3369 ogledov

Kava VIVA Cafe - pripravljena z občutkom in s pravim mlekom - od zdaj tudi v novi trajnostni skodelici

OMV
Z uporabo VIVA keramične skodelice skrbimo za čistejše okolje in varčujemo.

V hitrem življenjskem ritmu je kava postala naša sopotnica tudi na cesti. O tem priča vse večje število kavnih napitkov za na pot, ki so običajno postreženi v lončkih za enkratno uporabo, kar pomeni tudi vse več odpadkov.

Na OMV Slovenija so šli korak dlje in poskrbeli, da bo onesnaževanja vse manj. Ker delujejo trajnostno in k temu spodbujajo tudi svoje goste, so odslej na bencinskih servisih OMV VIVA na voljo trajnostne VIVA skodelice, ki jih lahko ponovno uporabite. Ljubitelji kavnih napitkov tako lahko uživajo ob pitju iz lične keramične skodelice ter hkrati prispevajo k ohranjanju narave in varčujejo. Ob predložitvi VIVA keramične skodelice je namreč vsak kavni napitek VIVA Cafe za 10 centov cenejši.

 | Avtor: OMV OMV

VIVA keramične skodelice s silikonskim pokrovom so na voljo v rdeči in črni barvi, prostornine 0,3l ali 0,4l, za samo 6,99 eur in 100 točk zvestobe. Poleg zmanjševanja odpadkov, skodelice za ponovno uporabo vzdržujejo tudi toploto napitka in so primerne za pranje v pomivalnem stroju. Za popolnoma čisto skodelico bodo z veseljem brezplačno poskrbeli ob vašem obisku bencinskega servisa OMV VIVA, zato vam tudi za pomivanje ni potrebno skrbeti.