Uporabno
1579 ogledov

Kava – zvezda AS avtomatov

Automatic servis Automatic servis
Pred več kot 30-imi leti ...

Pred več kot 30-imi leti je podjetje Automatic servis postavilo svoj prvi avtomat za kavo in tople napitke. Danes, s kakovostno, dostopno in varno ponudbo kave, pijač, prigrizkov in svežih izdelkov, ustvarjajo trenutke dneva, ki zbližujejo in povezujejo.

Priznajmo si, po večini si ne predstavljamo dneva brez srečnega, skorajda blaženega trenutka ob skodelici dišeče kave. V času, ko nenehno hitimo in se tekom dneva obveznosti kar vrstijo, smo še kako hvaležni hitri izbiri, ki nam jo omogočajo prodajni avtomati. Toliko bolj, ko iz njih zadiši po kakovostni, sveže mleti in seveda espresso kavi. Podjetje Automatic servis (AS) z razvejano mrežo več kot 11.000-ih avtomatov nas spremlja tako rekoč v vsakem trenutku dneva, nas pocrklja z odlično izbiro, napolni z energijo in novim zagonom za vse izzive dneva.

Veste, kdaj so postregli prvo skodelico AS kave? Daljnega leta 1989 so nekateri uporabniki bili počaščeni s prvo kavo iz avtomata, dandanes pa jo je moč dobiti na vsakem koraku.

Glavna zvezda AS ponudbe je espresso kava. Automatic servis svoje ime gradi na najkakovostnejši AS storitvi, ki temelji na najboljši espresso kavi. Pripravljena je iz celih zrn, praženih po posebni AS recepturi, zmletih za vsako kavo posebej. Kot ljubitelji kave sami raziskujejo in razvijajo najboljši AS recept, ki zagotavlja pravo ravnovesje okusov. Še posebej so ponosni na lastne 3 mešanice AS CAFFÉ, nudijo pa tudi priznane blagovne znamke kot so Illy, Lavazza in Barcaffe.

Pomemben del ponudbe predstavlja lastna blagovna znamka AS, ki jo razvijajo v sodelovanju z lokalnimi, slovenskimi kmetijami in proizvajalci, ker le tako lahko prevzamejo popolno kontrolo nad visokimi standardi, ki so si jih zastavili. Gre za kakovostno ponudbo svežih sendvičev, peciv, domačih jogurtov, najrazličnejših sladkih in slanih prigrizkov ter osvežilnih pijač. V mesecu novembru bodo predstavili sedem izbranih okusov AS sendvičev, ki so jih razvili na podlagi povratnih informacij svojih zvestih uporabnikov. AS sendviče bodo predstavili v prenovljeni podobi.

Automatic servis | Avtor: Automatic servis Automatic servis

Vzporedno že več kot 15 let razvijajo tudi zdrav program AS izbira za prigrizke in osvežitev brez slabe vesti. Gre za izbor, ki sledi splošnim smernicam zdrave prehrane – izdelki bio in ekološke pridelave, brez glutena, z visoko vsebnostjo prehranskih vlaknin, nizko vsebnostjo maščob in sladkorja, manj soli ter brez arom in konzervansov. Na ta način počasi, a vztrajno prebijajo led in razbijajo mit o nezdravi izbiri iz avtomata.

V sam vrh ponudnikov jih postavlja tudi inovativnost in prilagodljivost zahtevam sodobnega trga. Kot prvi v Sloveniji so že pred skoraj 20 leti omogočili plačevanje s predplačniškim ključkom, danes pa lahko na nekaterih avtomatih že plačujemo s sodobnimi plačilnimi sistemi – spletno denarnico Valú in kmalu tudi z brezstično plačilno kartico.

Z okoljskim programom AS za naš planet se uspešno spopadajo s problematiko obremenitve okolja. Onesnaževanje okolja s plastiko je eden največjih izzivov današnjega časa, zato je dozorela odločitev, da načrtno spodbujajo kulturo odgovornosti do okolja. Porabo lončkov za enkratno uporabo zmanjšujejo z uvedbo možnosti uporabe lastnega lončka na prodajnem avtomatu. V oktobru 2020 so na AS avtomatih po Sloveniji ukinili PVC pokrovčke za vse napitke, ki so na voljo v ponudbi ‘TO GO’. Spodbujajo tudi ločeno zbiranje odpadkov, park prodajnih avtomatov in dostavnih vozil redno prenavljajo z energijsko varčnimi avtomati in vozili, s petimi regijskimi centri in razvejano dobavno mrežo pa zagotavljajo najkrajše dobavne poti.

Ko hrepenite po dišečem kavnem napitku, si lahko željo takoj uresničite. Automatic servis vam omogoča, da doživite popoln okus na najvišjem nivoju. Na prodajnem avtomatu lahko izberete svojo najljubšo različico prvovrstne espresso kavne mešanice in se prepustite trenutku dneva. Veliki ljubitelji in poznavalci kave ji popolnoma zaupajo, saj zagotavlja vrhunsko kakovost.