Uporabno
2276 ogledov

Kje pa vi kupite svoj kruh?

SPAR Slovenija
1/6
SPAR Slovenija
Slovenci smo veliki ljubitelji kruha in pekovskih izdelkov. Letno jih pojemo v povprečju tudi okoli 65 kilogramov, tretjini Slovencev je kruh zelo pomemben kot del vsakdanjega jedilnika.

Ljudje se že okoli 30.000 let prehranjujemo s kašo iz žit, 22.000 let pa to kašo tudi že pečemo. Kruh je tako že zelo dolgo del človeške prehrane.

Pomembno je kje ga kupimo in kaj je v njem

Pri pekovskih izdelkih je, tako kot pri vsakem pripravljenem prehranskem izdelku, izjemno pomembno, da vsebujejo kakovostne sestavine. Zato naj bi pekovske izdelke kupovali le tam, kjer zaupamo v znanje in izkušnje pekovskih mojstrov.

Odlični kazatelj za kakovostno peko so tudi zlata priznanja za pekovske izdelke, ki jih vsako leto podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije (GZS). Kar deset zlatih priznanj je prejela tudi Pekarna SPAR za svoje izdelke.

Pekarna SPAR ponuja tudi pekovske izdelke z manj soli in dragocenimi polnozrnatimi sestavinami.

SPAR Slovenija | Avtor: SPAR Slovenija SPAR Slovenija

Edini trgovec z lastno pekarno

Podjetju SPAR je izjemno pomembna kakovost izdelkov na policah svojih trgovin. Zato SPAR svojim kupcem ponuja tudi svež kruh in pekovsko pecivo iz lastne Pekarne SPAR in je tako edini trgovec z lastno pekarno v Sloveniji. Večino kruha in pekovskega peciva pečejo kar sproti v svojih trgovinah in tako vsak dan zagotavljajo sveže in okusne izdelke.

V Pekarni SPAR vsak dan po tradicionalnih postopkih pripravijo kar 44 vrst kruha, poleg tega pa še 40 vrst pekovskega peciva.

Štirje izdelki Pekarne SPAR so bili tudi že štiri leta zapored nagrajeni za svojo inovativnost s strani Inštituta za nutricionistiko v Ljubljani – pirin kruh s kostanjem, ječmenov hlebček, pecivo kalčko in kruh z drožmi.

SPAR Slovenija | Avtor: SPAR Slovenija SPAR Slovenija

Postanite štručkolog

Pekovski mojstri Pekarne SPAR dobro vedo, da je najpomembnejše zadovoljstvo strank, zato vsak dan z velikim zanosom ustvarjajo slastne pekovske izdelke. Štručke so med najbolj priljubljenimi, saj so vsestranske in odlične za zajtrk, kosilo in večerjo, popestrijo pa tudi vsako malico. Katera pa je najbolj priljubljena štručka iz bogate ponudbe v poslovalnicah SPAR?

To s prav posebno nagradno igro želijo ugotoviti pekovski mojstri Pekarne SPAR. V zabavnem kvizu Štručkologija izberite vaših zmagovalnih pet in se potegujte za bogate nagrade. Med vsemi sodelujočimi bo SPAR izžrebal več srečnežev, ki bodo lahko zadeli tudi vikend paket za dve osebi v Rimskih termah, petkrat torto Pekarne SPAR po lastni izbiri in desetkrat paket pekovskih izdelkov Pekarne Spar.

Boste tudi vi postali štručkolog?