Uporabno
1833 ogledov

Ključni kosi ob povratku v šolo za vaše otroke

Dedoles
1/6
Dedoles
Naši šolarji so do zdaj že dodobra zakorakali v novo šolsko leto in to pomeni le eno stvar.

To je zadnja priložnost, da za svoje najmlajše kupite nepogrešljiva otroška oblačila in dodatke. Topla sezona je najbrž mimo in ni ostalo veliko časa, dokler se ne prične hladnejša jesen. Zato bi morali ob prehodu letnih časov tudi otroško garderobo prilagoditi novi sezoni. Ne gre samo za izbiro pravih materialov, temveč je bistvenega pomena, da se tudi oblečemo v skladu z barvno paleto jesenske sezone

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Tople barve jesenske sezone

Kar zadeva trenutne otroške modne trende, imajo pomembno vlogo predvsem barve in vzorci. Pisana in duhovita oblačila so za najmlajše zelo zabavna, zato so zelo priljubljena ne le pri otrocih, ampak tudi pri odraslih. Jeseni so modne brvi polne treh osnovnih barv, ki v garderobi vašega otroka ne smejo manjkati. Rumena, oranžna in roza.

In priznati moramo, da te barve odlično odražajo samo jesen. Trenutni trendi brišejo mejo med barvami, značilnimi za deklice in dečke. Ni fantovsko modre ali dekliško roza barve. Te barve so zato idealne za vse, ne glede na starost ali spol.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Izvirni modeli za vse

Toda otroke zagotovo najbolj privlačijo izvirni modeli. Vsakega otroka bo prevzela kolekcija otroških oblačil Dedoles. Toliko vzorcev ponuja vse, kar si vaš otrok lahko zamisli. Kolekcija je polna vzorcev, ki jih navdihujejo vodni svet, cestni promet, najrazličnejše vrste živali, hrana in vsi različni poklici. Jesenska kolekcija vključuje gasilska vozila, letala, traktorje, mačke, pse, opice, medvede, samoroge ali vesolje in zvezdnato nebo.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Preprosto spletno nakupovanje

Ko se otroci postopoma vračajo v šolo, jim starši poskušajo zagotoviti vse, kar potrebujejo. S spletnim nakupovanjem je to zelo preprosto. Pomembno je, da izberete barve in sloge, ki jih otroci radi nosijo, saj se bodo tako počutili veliko bolj udobno. In ne pozabimo na visokokakovostna otroška oblačila z zabavnimi vzorci Dedoles, saj lahko ustvarijo veselo razpoloženje.

Nepogrešljivi kosi v omari

Kaj potrebujejo vaši malčki ob vstopu v novo šolsko leto? Ni vam treba izbrati le kakovostnih majic in puloverjev za otroke. Še pomembneje je, da jim zagotovite udobno in zračno spodnje perilo, klasične nogavice za jesen in tople nogavice za zimo, hlačne nogavice, predvsem pa zaščitne maske. Osrečite otroka s smešnimi otroškimi nogavicami s čudovitim dizajnom!

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Jesenska moda za otroke je polna čarobnih in modnih barvnih kombinacij in vzorcev. Pisana oblačila privabijo širok nasmeh na obraz vsakega otroka in njegovih sošolcev. Zato v otroško garderobo vnesite nekaj izvirnih in pisanih jesenskih kosov Dedoles!