Uporabno
894 ogledov

Kmalu v kinu: romantična komedija Pot v raj

Pot v raj Karantanija Cinemas
Ta teden se na velika platna vračata oskarjevca Julia Roberts in George Clooney v romantični komediji z naslovom Pot v raj, ko bosta kot nekdanja zakonca skušala svoji hčerki preprečiti poroko.

Romantično komedijo je režiral Ol Parker (režija za film Mamma Mia! Spet začenja se, scenarij za filma Eksotični hotel Marigold), skupaj z Danielom Pipskim pa je napisal scenarij. Poleg Julie Roberts in Georgea Clooneyja, ki sodelujeta tudi kot producenta, v romantični komediji zaigrajo še Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo.

Na ogled je napovednik, romantična komedija Pot v raj  pa na redni spored v kinematografe prihaja 6. oktobra 2022.

[video: 10733 / ]

O zgodbi:

Nekdanja zakonca George Clooney in Julia Roberts se znajdeta na skupni misiji, da svoji hčerki preprečita, da bi naredila enako napako, kot sta jo sama storila pred 25 leti. Potujeta namreč na Bali, kjer skušata svoji zaljubljeni hčerki preprečiti poroko z nekom, ki ga pozna le kratek čas.

Pot v raj | Avtor: Karantanija Cinemas Karantanija Cinemas

Zanimivosti:

  • Oskarjevca Julia Roberts in George Clooney sta pred romantično komedijo Pot v raj skupaj zaigrala v filmih Denarne igre (2016), Oceanovih 12 (2004) in Igraj svojo igro (2001).
  • Romantično komedijo Pot v raj so posneli v avstralski zvezni državi Queensland.

Igralska zaseba: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Billie Lourd, Maxime Bouttier in Lucas Bravo
Režija: Ol Parker
Scenarij: Ol Parker, Daniel Pipski
Producenti: Tim Bevan, Eric Fellner, Sarah Harvey, Deborah Balderstone, George Clooney, Grant Heslov, Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan, Marisa Yeres Gill
Žanr: romantična komedija

1/10
Karantanija Cinemas