Uporabno
2601 ogledov

Ko 'črni petek' traja ves mesec november – razkrivamo kje!

Shoppster Shoppster
Črni petek je zagotovo praznik vseh ljubiteljev nakupovanja. Vseeno pa gneča v nakupovalnih centrih, ki je za ta dan značilna, marsikoga tudi odvrne. Na srečo se lahko čakanju v dolgih vrstah popolnoma izognemo. Kako? S pomočjo spletnega nakupovanja! Preverili smo ponudbo na Shoppster.si, kjer vas prihranki do 50 % čakajo že cel mesec november.

Tudi pri nas dobiva črni petek vse večjo težo in predstavlja dan, ko lahko dolgo željene izdelke kupimo po ugodnejši ceni. Nakupovalni centri na ta dan nudijo daljše odprtje trgovin in pričakujejo velik obisk. Prav zato za vse tiste, ki gneče ne marajo, spletni ponudnik Shoppster.si omogoča, da vse željene izdelke po polovičnih cenah nakupite kar od doma, s tem pa prihranite ogromno časa, energije in – roko na srce -  živcev.

Shoppster | Avtor: Shoppster Shoppster

Izjemna ponudba in 50% prihranki

Spletna trgovina se je kupcem približala z enostavnim in varnim procesom spletnega nakupovanja, ob najbolj vročem dnevu nakupovanja pa so tu ugodnosti, s pomočjo katerih vaša denarnica ne bo čutila prevelikih obremenitev. In za to ne rabimo več čakati, saj Shoppster s prihranki tudi do 50 % začenja že zdaj!

Predlagamo, da pozorno preverite njihovo bogato ponudbo in z nekaj kliki pridobite željene izdelke, pa naj bo to nova tekalna steza, robotski sesalnik ali miza za ročni nogomet.

Božična darila novembra? Zakaj pa ne!

November bo naokoli kot bi mignil, ob nastopu prazničnega decembra pa bo ponovno na urniku nakupovanje daril za svoje najbližje. Ob brskanju po Shoppsterjevih spletnih policah, ste torej lahko pozorni tudi na izdelke, ki bi bili popolno darilo za partnerje, družinske člane in prijatelje. Če imate z iskanjem idej vedno težave, pa na spletni strani ponudnika najdete široko paleto izdelkov, ob pregledu katere se vam bo zagotovo porodila še dodatna ideja, s katero boste svoje najdražje zagotovo navdušili. 

Shoppster.si | Avtor: Shoppster Shoppster

Prenosnik z digitalnim bonom za 249,00 evrov

Še niste koristili digitalnega bona 22? Leto se bliža koncu, zato vam ne ostaja več veliko časa. Shoppster priporoča, da prebrskate bogato ponudbo v kategoriji Računalništvo, kjer boste našli prenosni računalnik znamke Asus VivoBook 14. Prenosnik ob koriščenju digitalnega bona dobite za zgolj 249,00 evra.

Gre za računalnik ki premika meje in izžareva vašo edinstvenost in kreativnost. Malo ohišje ponuja velikansko izkušnjo. Full HD zaslon in neverjetna barvna reprodukcija vas bosta odpeljala v svet popolne računalniške  izkušnje.  Intel Core procesor z 8GB pomnilnika ter Asus Intelligent Performance Technology poskrbita za ekstra zmogljivo delovanje. Z enim prstom ga odklenete, upravljate in tudi zaprete. Kompakten, prenosen, povezljiv.