Uporabno
521 ogledov

Ko dve blagovni znamki združita moči, nastanejo odlične zgodbe!

BAM Spices BAM SPICES
Ko dve blagovni znamki združita moči, nastanejo odlične zgodbe. Tokrat sta se združili dve, lahko bi rekli kar gurmansko-slaščičarski blagovni znamki.

Blagovna znamka BAM - Become A Master, ki je nastala z željo ponuditi izdelke za peko tudi domačim ustvarjalcem tort in drugih slaščic je na svoj kuhinjski pult dodala še vsem poznane začimbne mešanice. 

Blagovna znamka BAM je v letu 2019 doživela pravi slaščičarski razcvet. Med prvimi so spletne police zasedle čokoladne kapljice, ki se od ostalih čokolad za peko razlikujejo ravno v obliki kapljic, ki omogočajo enakomerno in enostavnejše topljenje.

Čokoladne kapljice so ustvarile mnogo odličnih sladic, zato se leto 2019 v čokoladno zgodbo zapiše kot popoln preobrat. Glavno vlogo igrajo izdelki za peko, logotip Mojačokolada.si pa se postopoma spremeni v BAM Become A Master.

BAM Spices | Avtor: BAM SPICES BAM SPICES


Kategorija izdelkov za peko pozdravlja nove člane, ki z veseljem pomagajo pri pripravi sladic. Poleg nakupa na spletni strani pa lahko BAM izdelke najdete tudi na več kot 200 prodajnih mestih po Sloveniji.

Ker čokoladna ekipa nikoli ne počiva, pa je letos pod svoj predpasnik pospravila še skrbno izbrane začimbne mešanice.

V priročnih embalažah modernega dizajna se skrivajo začimbne mešanice, ki navdušijo tako tiste, ki uživajo v sladkih jedeh kot tiste, ki raje uživajo ob slanih. Prav tako niso pozabili na tiste, ki zaradi zdravstvenih ali drugih dejavnikov ne uživajo mesa in raje posegajo po vegeterijanskih jedilnikih.

Izgovora, da ste na dieti, pri BAM ne poznajo. Med začimbnimi mešanicami postrežejo tudi z mešanicami, s katerimi sestavite FIT jedilnike, z veseljem pa vas pospremijo tudi skozi svet svetovno znanih začimb. V kategorijah čakajo začimbe, ki navdušijo ljubitelje žara ali tiste, ki svoje brbončice razvajajo s pekočimi okusi čilija.

moja čokolada | Avtor: BAM BAM
V kategoriji začimb za gurmane pa počaka tudi začimbna mešanica za hobotnico in rakce. Mešanica začimb nosi prav posebno titulo, saj je nastala pod rokami letošnjega MasterChef zmagovalca Luke Novaka.

Zaradi kombinacije začimb kot sta rožmarin in osvežilna in okusa polna limetina lupinica se odlično razume tako z rakci kot hobotnico ali drugimi morskimi sadeži. 

Da pa odlična sodelovanja in zgodbe pozdravite tudi vi, so pripravili kodo ZURNAL10, ki doda 10% popust tako na nakup slaščičarskih izdelkov ali s popustom začini vašo spletno košarico novih najljubših začimbnih mešanic