Uporabno
2760 ogledov

Ko se zbujamo v svoji pisarni

Telemach Telemach
Delo od doma je spet naša realnost. Za nekatere to velja že vse od sredine marca, za nekatere ponovno zadnja dva meseca, spet drugi ves ta čas kombinirajo delo na delovnem mestu in doma. Medtem ko delo od doma postaja naša nova normalnost, se tudi vedno bolj dozdeva, da bi bilo lahko v številnih službah v prihodnje kar stalna praksa. Jasno je pač postalo, da so lahko delavci, ki jim narava dela to odpušča, enako produktivni na delovnem mestu ali doma.

Zelo pomembno zato je, da se na delo od doma dobro pripravimo, zbujanje v lastni pisarni je nekaj posebnega in prava organizacija bo še toliko pomembnejša.

Na veliko stvari moramo biti pozorni, da ostanemo produktivni in zdravi. Za začetek si moramo pravilno izbrati delovni kotiček in ga tudi primerno organizirati, prav tako je velik poudarek na organizaciji našega (delovnega) dne, ostati moramo v pravem ritmu spanja, se pravilno prehranjevati, seveda pa se moramo redno posvečati tudi rekreaciji. "Zdrav duh v zdravem telesu" pride v takšnih situacijah še toliko bolj do izraza.

In seveda je tu še ena izjemno pomembna stvar – izbira pravega operaterja. Bolj kot kdaj koli doslej so se telekomunikacije v preteklih mesecih pokazale kot vitalne za normalno delovanje družbe. Potrebujemo operaterja, na katerega se lahko zanesemo. In na začetku septembra je že drugič zapored certifikat mednarodno priznanega podjetja Umlaut za najboljše mobilno in fiksno omrežje po uporabniški izkušnji v Sloveniji prejel Telemach.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

Pri največjem ponudniku plačljivih video vsebin na trgu, drugem največjem ponudniku dostopa do širokopasovnega interneta ter najhitreje rastočem ponudniku mobilnih storitev se zavedajo, da danes potrebujemo vedno bolj zmogljiva omrežja, da sta odzivnost in stabilnost ključnega pomena, saj omogočata nemoteno delovanje marsikatere storitve.

In ko se po koncu delovnega dne iz svojega delovnega kotička preselimo pred TV, da se malo sprostimo, je tu še en Telemachov "bombonček", ki bo prišel kot naročen v  dolgih večerih, ki so pred vrati – njegov Video klub z več kot 18.000 vsebinami je na voljo brez doplačila!