Uporabno
449 ogledov

Ko se zbujamo v svoji pisarni

Telemach Telemach
Poletje, ki je bilo kolikor toliko brezskrbno, je za nami, kljub nenavadnemu položaju je večina uživala v zasluženih dopustniških dneh, z jesenjo pa se tako rekoč vsi zaposleni vračamo v službe. A to ne pomeni njuno, da tudi na delovna mesta, saj v nekaterih podjetjih po popolnem zaprtju še vedno delajo od doma, spet v drugih so se odločili za kombinacijo obeh oblik dela. Jasno je pač postalo, da so lahko delavci, ki jim narava dela to odpušča, enako produktivni na delovnem mestu ali doma.

Delo od doma bo očitno postalo nova normalnost, zato se je zdaj zelo pomembno, da se nanj dobro pripravimo. Veliko ljudi se bo namreč še zelo dolgo dnevno ali pa zelo redno soočalo s tem, da se zbuja v svoji pisarni in prava organizacija bo še toliko pomembnejša.

Na veliko stvari moramo biti pozorni, da ostanemo produktivni in zdravi. Za začetek si moramo pravilno izbrati delovni kotiček in ga tudi primerno organizirati, prav tako je velik poudarek na organizaciji našega (delovnega) dne, ostati moramo v pravem ritmu spanja, se pravilno prehranjevati, seveda pa se moramo redno posvečati tudi rekreaciji. "Zdrav duh v zdravem telesu" pride v takšnih situacijah še toliko bolj do izraza.

In seveda je tu še ena izjemno pomembna stvar – izbira pravega operaterja. Bolj kot kdaj koli doslej so se telekomunikacije v preteklih mesecih pokazale kot vitalne za normalno delovanje družbe. Potrebujemo operaterja, na katerega se lahko zanesemo. In na začetku meseca je že drugič zapored certifikat mednarodno priznanega podjetja Umlaut za najboljše mobilno in fiksno omrežje po uporabniški izkušnji v Sloveniji prejel Telemach.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

Pri največjem ponudniku plačljivih video vsebin na trgu, drugem največjem ponudniku dostopa do širokopasovnega interneta ter najhitreje rastočem ponudniku mobilnih storitev se zavedajo, da danes potrebujemo vedno bolj zmogljiva omrežja, da sta odzivnost in stabilnost ključnega pomena, saj omogočata nemoteno delovanje marsikatere storitve.

In ko se po koncu delovnega dne iz svojega delovnega kotička preselimo pred TV, da se malo sprostimo, je tu še en Telemachov "bombonček", ki bo prišel kot naročen v dolgih večerih, ki so pred vrati – njegov Video klub z več kot 18.000 vsebinami je v paketih EON na voljo brez doplačila!