Uporabno
3446 ogledov

Kokos na polno!

Kokos prepričuje v prehrani s slastnim okusom, pa tudi številnimi zdravimi lastnostmi. Ta orešek zdravja pa je tudi večni trend v kozmetiki, saj opaja z vonjem, ki ga eni vroče ljubijo. Ampak kokos je več kot to. Nudi namreč pravo razkošje izjemnih negovalnih učinkov za lase.

Kokos na polno je zdaj na voljo tudi v liniji bogate nege las Luxurious Coconut, ki deluje z vsestransko močjo čistih kokosovih sestavin.

Razkošna nega las s kokosom

V liniji Luxurious Coconut so zbrane vse sestavine kokosa, premišljeno dodelane v odlične formulacije za nego poškodovanih in barvanih las, ki so običajno potrebne bogatejše nege. Luxurious Coconut nudi z linijama Repair in Colour vse za popolno izkušnjo izjemno negovanih las in čutnega kokosovega vonja.

 | Avtor:

S kokosovim oljem, izvlečki kokosa in izvlečki kokosove vode

Luxurious Coconut predstavlja pravo razkošje kokosa, ki naredi vaše lase sijoče in vitalne. Vsebuje prav vse sestavine kokosa od kokosovega olja prek izvlečka kokosa do izvlečka kokosove vode. Z vitamini A, B in E bogato kokosovo olje spodbuja rast in obnovo poškodovanih las ter jih ščiti pred škodljivi zunanji vplivi.

Izjemno zgladi lasno povrhnjico in je učinkovito tudi pri razcepljenih konicah. Izvlečki kokosa ščitijo pred izsušitvijo in ohranjajo naravno vlažnost las. Kokosovo vodo dobijo iz mladih zelenih kokosovih orehov. Lase in lasišče osveži, neguje in intenzivno vlaži.

Posebej razvito za nego poškodovanih in barvanih las

Linija Repair s šamponom, balzamom in masko za lase izdatno neguje in obnavlja s kokosovimi učinkovinami, tako da so lasje ponovno sijoči in vitalni. Za dodatno obnovo poskrbi učinkovina Keratrix™, ki povrne lasnemu vlaknu moč, ga obnovi, povečuje odpornost las in ščiti lasno struktur.

Linija Colour s šamponom in balzamom neguje lase in ščiti barvo pred bledenjem z izjemnimi kokosovimi učinkovinami, tako da ostaja barva čim dlje sijoča. Za obstojnost barve dodatno skrbi Meadowquat®, ki izboljša intenzivnost barve na laseh in njeno obstojnost. Obenem lase neguje in jim daje sijaj.

Vsi izdelki so brez parabenov, mineralnih olj, barvil in sproščevalcev formaldehida. Na voljo v večjih trgovinah, drogerijah in na spletu.

 | Avtor: