Uporabno
3808 ogledov

Končno! Telefon, ki ga lahko spravite v še tako majhen žep

Samsung Galaxy Flip3 5G Samsung
Vsak od nas, še posebej pa nežnejši spol, se pogosto sreča s to težavo. Naj bodo oblačila športna ali pa elegantna, uporabnega žepa zagotovo ne bodo imela. Če ste tudi vi naveličani neprestanih skrbi, da vam bo telefon ponovno padel iz žepa, imamo za vas rešitev. Novi Samsungov telefon Galaxy Z Flip3 5G, ki se zloži na majhno, da ga lahko pospravite v še tako majhen žep.

Ali si želite spremljevalca, ki lahko naredi skoraj vse? Ste naveličani v tej tehnološki dobi neprestano razmišljati, katero napravo vzeti s seboj glede na aktivnosti, ki jih načrtujete? Brez skrbi – novi Samsung Galaxy Z Flip3 5G bo poskrbel, da boste imeli vedno s seboj vse, kar potrebujete, in to v napravi, ki jo lahko zložite in pospravite kamorkoli, ne glede na to, kako malo prostora imate.

Samsung galaxy z flip3 5g - klara jazbec | Avtor: Samsung Samsung

Ja, prav ste slišali. Samsung Galaxy Z Flip3 5G prihaja iz nove generacije telefonov, ki jim nova tehnologija omogoča, da se zložijo na takšno velikost, ki jo lahko pospravite v še tako majhen in neprikladen žep. Se odpravljate na rekreacijo in vam je vaš običajni telefon v napoto? Ni problema. Samsung Galaxy Z Flip3 5G je prava izbira za vas. Ko je zložen, je namreč velik dobrih 10 cm, kar pomeni, da ga lahko pospravite v vsak žep, še tako majhno torbico in precej polno prtljago.

Nad njegovim videzom in enostavno uporabo je navdušena tudi naša pevka Klara Jazbec. Ko smo jo vprašali, katere so njene najljubše lastnosti telefona, nam je povedala: "Pritegne me njegov videz, zelo je eleganten in praktičen. Predvsem mali sprednji ekran, na katerem najdeš ravno tiste najbolj nujne stvari, ki jih potrebuješ. Je izredno priročen. Enostavno se ga zloži skupaj in pospravi v žep. Pri telefonu mi je pomembno tudi to, da dela dobre fotografije, kar je verjetno tudi moja najljubša lastnost na Samsung Galaxy ZFlip3 5G telefonu."

Samsung galaxy z flip3 5g - klara jazbec | Avtor: Samsung Samsung

Vaš najljubši spremljevalec pri vsakodnevnih aktivnostih

Samsung Galaxy Z Flip3 5G je kompakten in eleganten telefon. Ko se zloži, je ravno prav majhen, da ga lahko pospravimo kamorkoli, ko ga odpremo, pa lahko uživamo v polni kakovosti 6,8 palčnega zaslona. Ko je zložen, lahko na sprednjem zaslonu prebiramo sporočila in druga obvestila in z njimi upravljamo. Kar bo zagotovo navdušilo vsakega uporabnika, pa sta poleg njegove velikosti tudi njegova vzdržljivost in odpornost.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G je namreč izdelan iz najmočnejšega aluminijastega okvirja na Samsung zložljivih napravah do zdaj. S tem je tečaj tako dobro zaščiten, da se lahko vi brez skrbi posvečate stvarem, ki so vam resnično pomembne. Hkrati sta oba pokrova telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G izdelana iz najodpornejšega stekla.

Samsung Galaxy Flip3 5G | Avtor: Samsung Samsung

Brez skrbi ga boste lahko tudi vzeli sabo kamorkoli ne glede na vreme, saj je Samsung Galaxy Z Flip3 5G prvi zložljiv pametni telefon na svetu, ki je odporen proti vodi, saj ima oceno IPX8 in lahko v sladki vodi do 1,5 metra zdrži do 30 minut brez prekinitve gledanja posnetkov.

Fotografiranje kjerkoli in kadarkoli

Samsung galaxy z flip3 5g - klara jazbec | Avtor: Samsung Samsung

Ste med tistimi, ki jim nikakor ne uspe ujeti pravega trenutka? Dokler najdete svoj telefon in ga povlečete na plano, trenutek za fotografiranje že mine? S telefonom Samsung Galaxy Z Flip3 5G to ne bo več problem. Fotografirate lahko namreč v upogljivem načinu, ki vam z vgrajeno stabilizacijo omogoča tudi to, da samo prilagodite kot in se postavite za prostoročno snemanje selfijev.

Nad telefonom Samsung Galaxy Z Flip3 5G je navdušena tudi naša pevka Klara Jazbec: "Predvsem sem navdušena nad tem, da za slikanje ne potrebujem nobenega stojala. Nad tem, da se lahko snemam in imam hkrati odprto beležko z vsemi mojimi opornimi točkami. V veliko pomoč mi je prav tako pri učenju novih pesmi in besedil. Na polovici ekrana imam lahko odprto YouTube aplikacijo, na drugi polovici pa besedilo pesmi katero poslušam. Ker večino mojega dela poteka na telefonu, mi take stvari prihranijo kar nekaj časa."

Samsung galaxy z flip3 5g - klara jazbec | Avtor: Samsung Samsung

Z dvojno zadnjo kamero telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G pa lahko fotografirate tudi, ko je telefon kompaktno zložen. Fotografije in videoposnetke lahko hitro in enostavno zajamete z uporabo izboljšane funkcije Quick Shot z dvakratnim klikom na gumb za vklop. Te fotografije si lahko potem hitro ogledate na uporabnem sprednjem zaslonu. Pomikanje in deljenje poteka hitro in gladko zaradi prilagodljive stopnje osveževanja 120 Hz, ki je na voljo na glavnem zaslonu.

Ne glede na to, ali potrebujete kompaktno rešitev, ki vas bo spremljala ob vseh vaših vsakodnevnih aktivnostih, ali pa si želite le telefona, ki ga lahko pospravite v žep – Samsung Galaxy Z Flip3 5G je prava izbira.