Uporabno
3470 ogledov

KUKU, najlepša darila leta 2021 so tu!

Cuckoo Cups
1/12
Cuckoo Cups
Se tudi vi vsako leto znova sprašujete, kaj podariti najdražjim za božič? Bi želeli obdarovanca presenetiti z darilom, ki bo zares ostalo v spominu, obenem pa še dolgo ne bo izgubilo svoje uporabnosti? Ekipa Kukušk ponovno ni razočarala, saj je za vas pripravila seznam najbolj prisrčnih slovenskih trajnostnih daril, ki bodo poskrbela za solze ganjenosti in veselje pri vaših najbližjih.

Zadnji dve leti sta prinesli ogromno preizkušenj, s tem pa sta tudi korenito spremenili naša življenja, tako navade kot tudi božična pričakovanja. Če je pred tem še štelo, da je  pomembna velikost darila, je danes osebna nota tista, ki pusti največji vtis v srcih. Božična in novoletna darila naj bodo zato letos personalizirana, prisrčna in trajnostna. Predvsem pa je pomembno, zdaj še bolj kot leta poprej, da izberemo darila, ki so jih ustvarile pridne roke slovenskih podjetnikov in ustvarjalcev.

Čas je da na božično-novoletni seznam začnete dodajati najbolj prisrčna trajnostna slovenska darila, saj je ekipa Kukušk pripravila kar nekaj izdelkov za prihajajoče praznike, ki vas bodo še bolj povezali in zbližali. Za vse okuse in starosti so pripravili ogromno novosti in pripravili darila, ki so od začetka do konca izdelana v Sloveniji.

Cuckoo Cups | Avtor: Cuckoo Cups Cuckoo Cups

Darila za najmlajše - razširjena otroška kolekcija

Podarite svojim otrokom posebno doživetje - spomin, ki ga bodo s seboj nosili vse življenje. Cuckoo cups je zanje pripravil darila z motivom levčka, laboda, vremena, medvedka ali zlate ptičke. Različne motive so dodali na emajlirani lonček, skodelico in krožnik.

Cuckoo | Avtor: Cuckoo Cups Cuckoo Cups

Za bolj ustvarjalne glavice pa so pripravili ustvarjalne lončke, ki bodo poskrbeli, da boste lahko skupaj z otroki čas preživeli kreativno, saj lahko na emajl pišete s pisali v rdeči, zeleni ali črni barvi, ter tako skupaj z njimi ustvarite lončke iz njihove domišljije.

 

Darila za partnerje - za veseli vsakdan

Nasmejte svojega moža ali ženo z zabavnimi emajliranimi izdelki, ki bodo polepšali skupna jutra ali večere. “Zaradi tebe je pri nas doma lepo”, “Najboljša žena”, “Dom je tam, kjer je srce …” - vse to in še več najdete na poličkah Cuckoo cups, po želji pa laho izberete tudi povsem personalizirane napise na džezvicah, skledah ali lončkih.

Za tiste, ki radi kuhajo, lahko v darilce dodate tudi kuhalnico z napisom “Meša se mi” ali cedilo - zagotovo se bo med kuhanjem kosila na obrazu narisal kak nasmešek več kot ponavadi.

Cuckoo | Avtor: Cuckoo Cups Cuckoo Cups

Darila za starše - pokažimo jim svojo hvaležnost

Babice, dedki, mamice, očetje … Čas je, da jim povrnemo njihovo dobroto in jih še mi malce razvajamo, kajne? V darilce zapakirajte omamno turško kavo in džezvo z napisom ali pa morda čaj in lonček za tiste, ki ne pijejo kave, starše in stare starše pa opomnite, da si vzamejo vsak dan kak trenutek samo zase.

Cuckoo | Avtor: Cuckoo Cups Cuckoo Cups

Če pa imate doma slučajno babico, ki slovi po raznovrstnih jedeh, bo emajliran lonec z napisom “Najboljša babi” vsekakor najboljša izbira. Prepričani smo, da bodo jedi, ki se bodo kuhale v babičinem novem najljubšem “piskru ”, še bolj okusne.

Cuckoo | Avtor: Cuckoo Cups Cuckoo Cups

Darila za prijatelje - izberite nekaj trajnega in uporabnega

Želite obdariti prijateljico ali prijatelja, pa ne bi radi spet prinesli praholovca, ki se bo znašel v zadnjem kotičku predala? Pri Cuckoo cups boste našli ogromno motivov za vse priložnosti, če pa slučajno ne boste našli pravega napisa, ga lahko sestavite sami in podarite zares unikaten izdelek.

Seveda pa ne smemo pozabiti na zavijanje daril, saj je lepo zavito darilo prijetno že na prvi pogled, za kar poskrbijo tudi pri Cuckoo cups, saj vam omogočajo da vse izdelke tudi ekološko zavijejo. Sedaj, ko smo vam dali kar nekaj izvirnih idej, vam želimo prijetno izbiro in verjamemo, da boste v široki ponudbi res uporabnih in trajnostnih izdelkov Cuckoo cups našli nekaj prav za vsakega.