Uporabno
86 ogledov

Lahkotnejši način uživanja čokolade

Maltesers
1/3
Profimedia
Nove čokoladne kroglice Maltesers, ki so sicer majhne, a polnega okusa, so odlične za popoln užitek na poti, v kinu ali pa kar za sladkanje v vašem domačem naslonjaču. Sredica čokoladnih kroglic, oblita s čokolado, nestrpno čaka, da jo spustite na svobodo – navdušila vas bo s svojo hrustljavo strukturo. Ob vsakem grižljaju boste tako popolnoma uživali v neverjetnem prepletu različnih okusov. Ne pozabite, čokoladne kroglice Maltesers pa lahko seveda delite tudi s svojimi prijatelji. Če že pač morate.

Mars, Inc., eno največjih prehrambnih podjetij na svetu, je nedavno slovenskim potrošnikom predstavil Maltesers – nove čokoladne kroglice, ki so sicer majhne, a polnega okusa. S predstavitvijo novega izdelka Mars tako odgovarja na spreminjajoče se trende in potrošnikove želje ter zahteve po novih, inovativnih izdelkih tudi na področju čokoladnih prigrizkov.

Čokoladne kroglice Maltesers, ki so ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk med čokoladami na svetu in vodilna blagovna znamka v svoji kategoriji v Združenem kraljestvu, so sedaj na voljo tudi v Sloveniji.

Maltesers | Avtor: Mars Mars

Kot so sporočili iz družbe Mars: "Verjamemo, da tisto kar šteje, prihaja od znotraj - Maltesers so polni odličnega okusa in prinašajo še veliko več čokoladnih užitkov. Sredica čokoladnih kroglic Maltesers, ki je hrustljava, nestrpno čaka, da jo spustimo na svobodo in nas obda z neverjetnim okusom."

Mars, ki je v Sloveniji prisoten tudi z drugimi priljubljenimi in vodilnimi blagovnimi znamkami, kot so Snickers, Twix, M&M's in druge, s čokoladnimi kroglicami Maltesers prinaša priročnost in razigranost v poletnih dneh. Odlične so za popoln užitek na poti, v kinu ali pa kar za sladkanje v vašem domačem naslonjaču. Čokoladne kroglice Maltesers so zaradi svoje oblike primerne tudi za deljenje s prijatelji. Če jih že pač morate deliti.

Čokoladne kroglice Maltesers so v Sloveniji na voljo pri vseh bolje založenih trgovcih v dveh velikostih pakiranja, 85 g in 175 g.