Uporabno
8694 ogledov

Lanski boni in novi boni. Kakšna je razlika in kje jih unovčiti?

Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož
Ena redkih dobrih stvari, ki jih je s seboj prinesla epidemija novega koronavirusa, so zagotovo turistični boni. Nekateri sicer še niso uspeli porabiti lanskih, medtem ko so od sredine julija unovčljivi tudi že letošnji. A turističnih bonov ne sprejemajo vsi ponudniki namestitev. Dobra novica je, da jih v Hotelih LifeClass Portorož brez težav koristite – tam vam bodo omogočili celo koriščenje lanskih in letošnjih bonov v sklopu enega oddiha.

Zaradi hitro spreminjajoče se situacije z okužbami s covidom-19 in nenehno spreminjajočih se pogojev za vstop in izstop iz držav številni tudi letošnji poletni dopust raje preživljajo doma. Bodisi v gorah, toplicah, ob kakšni reki ali jezeru ali na morju. Sploh morje je za mnoge slovenske družine z otroki še vedno nekaj obveznega, ko gre za poletni dopust. Čofotanje v vodi, večerni sprehodi s sladoledom v roki in zvok škržatov je nekaj, kar znova napolni tako odraslo kot otroško dušo.

Čeprav je slovenska obala v primerjavi z nekaterimi drugimi evropskimi državami, ki imajo dostop do morja, po velikosti skromnejša, pa ponuja ogromno možnosti. Od kopanja v toplem, čistem morju do kolesarjenja in pohodništva. Otroke lahko odpeljete na tako imenovano pokopališče školjk v Ankaranu, kjer je na obali naplavljenih na deset tisoče takšnih in drugačnih školjk. Ogledate si lahko slovite Sečoveljske soline ali akvarij v Piranu. Dan lahko preživite tudi tako, da obiščete prekrasen Mesečev zaliv.

A če želite začutiti utrip obmorskega mesta in se zares popolnoma sprostiti ter uživati, bo dopust v Hotelih LifeClass Portorož več kot idealna izbira za vas. Tam si boste znova napolnili baterije, razvajali svoje brbončice, predvsem pa pozabili na stres in vse skrbi.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

PCT – odslej nujen pogoj za bivanje v hotelih, a nič zato!

V Hotelih LifeClass Portorož vam ne bo treba skrbeti za nič, saj so uredili tako možnost samoplačniškega testiranja v neposredni bližini hotela kot tudi poskrbeli za striktne varnostne in higienske standarde, ki so jih še dodatno izpopolnili in s tem zagotovili, da se lahko gostje zares povsem sprostijo in prepustijo razvajanju. Skupni hotelski prostori in površine ter vse sobe so redno čiščenje in dezificirane, v restavracijah je zagotovljena manjša gneča, mize in stoli so med seboj razmaknjeni vsaj meter in pol, ustrezni zaščitni ukrepi veljajo tudi pri uporabi bazenov in wellness storitev.

Za vse, ki se še niste cepili ali nimate potrdila o tem, da ste covid-19 že preboleli, v Hotelih LifeClass Portorož omogočajo samoplačniško testiranje v Covid-točki, ki se nahaja v neposredni bližini Grand Hotela Portorož, v galeriji San Marco. Odvzem brisov poteka vsak dan med 9. in 11. uro.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

V Hotelih LifeClass Portorož z veseljem sprejmejo vaše turistične bone

V Hotelih LifeClass Portorož gostom omogočajo, da porabijo tako lanske kot letošnje turistične bone. Prvi so namenjeni nočitvi z zajtrkom, druge pa lahko izkoristite za gostinske storitve v Restavraciji Meduza ter v Istrian bistro & Tapas baru. Vse, kar morate storiti, je, da ob rezervaciji poveste, da boste unovčili turistične vavčerje in da pred prihodom v hotel ali restavracijo izpolnite obrazec za unovčenje turističnih bonov.

Sprostitev v solni sobi za odrasle in otroke

Med dopustom v Hotelih LifeClass Portorož lahko dneve preživljate na plaži Meduza, kjer je možno najeti vrtni paviljon ali paviljon na pomolu. V kotičku Wellness on the Beach si lahko privoščite sproščujočo masažo, kopate se lahko tudi v bazenih Term Portorož. V največji vročini med 11. in 16. uro, ko se moramo skriti pred UV-žarki in vročino, pa lahko zavijete v Thalasso center, kjer je celotni družini na voljo paket za krepitev zdravja. Vanj sta vključena razvajanje v prenovljeni solni sobi ter otroška Bubble Me kopel. Otroci se med terapijo lahko igrajo, obenem pa krepijo svojo imunsko odpornost. Tako boste združili prijetno s koristnim in še dodatno podprli svoja dihala.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

Razvajajte svoje brbončice

Na svoj račun pa boste prišli tudi vsi gurmani, kajti med bivanjem v Hotelih LifeClass Portorož boste zares dobro jedli. V LifeClass resortu posebno pozornost namenjajo pristnim lokalnim sestavinam in se držijo načela ''0 km'', kar pomeni, da pridejo sestavine iz neposredne okolice naravnost v lonec oziroma na vaš krožnik.

Jedi tako radi začinijo z znamenito piransko soljo, ki je bila prvič omenjena v osmem stoletju, seveda pa ne manjkajo niti oljčno olje lokalnih pridelovalcev, sveža mediteranska zelišča ter vina iz bližnjih vinogradov. Resort LifeClass ima celo svojo lastno vinsko etiketo, vina pa zanje polnijo v vinski kleti Vinakoper. Poleg hišne malvazije Sun lahko gostje v LifeClassovih restavracijah degustirajo tudi refošk Moon. Sonce, luna, morje in slastni zalogaji gredo tukaj z roko v roki.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

Če si želite povsem sproščenega oddiha, kjer si boste znova napolnili baterije, dobro jedli in pili ter se zabavali skupaj z ostalimi družinskimi člani, potem so Hoteli LifeClass Portorož zagotovo prava izbira za vas. Svoj oddih v Hotelih LifeClass Portorož si prek elektronske pošte booking@lifeclass.net ali na številki 05 692 9001 rezervirajte še danes!